AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 16
LucaLuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Drage azoo, stiti cumva daca Puregonul se poate da si compensat?Care ar fi demersurile, daca da? ![]() |
Dupa stiinta mea, daca e vorba de infertilitate masculina, in Ro nu se compenseaza nici un medicament. Doar pentru infertilitate feminina din motive hormonale (anovulatie) - si asta doar teoretic, nu vrei sa stii ce munte de hartoage se cer, comitete si comitii, e facut special sa descurajeze. Dupa noua luni de la existenta legii privind compensarea asta, cand am solicitat noi informatii pentru campanie, exista UN SINGUR DOSAR APROBAT, la nivel national.
...Imi pare rau.
pisix spune:
Ce m-am mai bucurat cand am vazut atatea pagini scrise aici si cand colo ... hm, la Azoo nu prea am avut asa contradictii...
Cred ca la noi si hormonii isi pun amprenta ![]()
Eu nu am inteles niciodata discutiile in contradictoriu referitoare la chestii care tin de fiecare perceptie in parte.
E ca si cum ai spune <Mie imi place parfumul X>, iar altcineva ar spune <Nu e fain, mie nu imi place>
Cred ca tine de modul de perceptie, experienta, fel de a fi, etc.
Mi se pare firesc sa-si spuna fiecare parerea dar sa incercam sa ne convingem una pe alta ca un parfum miroase bine ?... Hm, e genul de lucruri care nu se pot schimba prin argumente, e chestie de feeling.
Si apoi ... cred ca si situatia e un pic ...disproportionata: Avalon e cu bebelinii la purtator, Luca e in perioada stresanta a asteptarii. 
andra - ma bucur din suflet, sper sa mearga totul minunat si sa ai un rezultat ...cu ochisori
andrabirni spune:
Drage azoo, am inceput tratamentul cu puregon.Prima injectie a fost facuta cu putina teama, acum, sper ca totul sa decurga normal.Sunt conviinsa ca sotul va deveni expert.Insa a aparut o mare dilema si sincer, imi e cam rusine sa o sun pe dr si sa o intreb daca avem voie
.Si mai am o intrebare:pot continua sa-i dau sotului omega, multimaca si toate celelalte?
Pisix, multumesc pentru incurajari, mereu tu ai fost o dulcica.

Nusy, sa iti traiasca printesica si sa ma bagi nasucul pe-aici.
ANITA75 spune:
asa este ,noi nu ne ducem la dr ca sa faca glume pe seama noastra,noi ne ducem ca sa ne dea o speranta ,o vb. buna nu sa se faca misto pe banii nostri.pe ei nu-i intereseaza decit banii nu stie cit sa mai ceara la un consult dar sa-si faca treaba......ioc,si eu stiu de gluma dar sa-ti spuna o asemenea prostie in fata nu-i deloc amuzant e chiar suparator 
Iyoana spune:
Ziua buna fete dragi!
eu nu insist pe subiectul contradictiilor din acest weekend, ca s-au spus destule. 
Luca, azi e luni!!!! o sa intru pe la celelalte subiecte sa vad ce ai scris, poate vestea cea mare!
Andra, iti doresc mult succes si sa raspunzi cum trebuie la puregon. Eu cred ca trebuie sa-l intrebi direct pe dr daca aveti dreptul la "miscare" in tot acest timp. Vreau sa-ti spun ca si eu ma gandeam zilele trecute, daca in timpul stimularii de FIV voi avea voi sa facem dragoste si sa fac sport. Cred ca miscarea (de toate felurile :)) ma va ajuta sa trec mai usor peste acea perioada.
Miki, nu ti-am raspuns la o intrebare, legata de varianta B: da, dr a spus ca poate reface biopsia pe loc la FIV, daca nu supravietuieste niciun spermatozoid in urma decongelarii.
pup fetele
iyoana
copilutzu spune:
Da , da Ioana p76 ai dreptate!
Sotul meu nu vrea sa mai auda de doctori dupa ce un dr. de la spitalul Parhon a facut glume pe seama lui in timpul biopsiei testiculare….
Facea “misto” de asistenta ca nu mai tinuse “bijuteriile “ altuia in mana asa stras…
El nefiind anesteziat…
Numai cand ma gandesc … imi vine mie sa urlu .. dar lui….
Si se mai credeau si doctori cu renume….
Am vrut sa scriu ce am patit noi , nu vreau sa supar pe nimeni!!
Ati observat ca la noi s-a incheiat acest capitol de infertilitate masculine…
Intru si citesc , imi sunteti foarte dragi si va iubesc din tot sufletelul meu, dar nu prea mai scriu ca nu am ce.
Noi nu mai facem investigari. Sotul nu mai vrea.
Acesta-i motivul …. S-a simtit ca un , ca un … nu vrea sa-si aminteasca …
O adevarata trauma.
Ioana p76 voi ce mai faceti?? Ce planuri mai aveti???
Luca si apropo la ce a spus sotul tau despre medici romani …
Ca sa vada cat de surprinzatoare poate fii medicina romana, sotului meu i sa facut biopsie testiculara fara anestezie … Si ca sa nu simta durerea “operatiei” doctorul a adus o asistenta sa il stranga de testicule pana a recoltat el biopsia …
Si cum ziceam mai facea si glume deplasate…
Daca stiam in ce consta biopsia sigur nu acceptam , dar ne-a zis ca este ceva … minor…
A fost prima biopsie facuta (experimental ) in Parhon iar noi am acceptat ptr. ca eram disperati.
Oricum asta se intampla acum 10 sau 13 ani in urma … nu imi mai amintesc sigur anul…
Asa ca la noi … tara tuturor posibilitatilor.
Edit: Luca imi pare rau , nu stiu ce sa zic .. sincer imi pare rau!!Iti doresc putere!!! Multa putere!!!( nu citisem inca sub. FIV si o dadeam inainte cu uralele de bine)
Da, daaa Avalonelul meu drag , si eu am “luat in moaca “ tot arsenalul de intrebari si apropouri … care mai de care mai deochiate…
Pe care le-am ignorat dar am mai si rabufnit …. cand se umplea paharul sau ma simteam incoltita .
Pana si l-a locul de munca am primit cereri “ de imperechere” , pe care le-am refuzat frumos . Dar nu m-a rabdat inimioara sa nu le zic “ ca fac cacalica pe organul lor..” scuze dar .. asa le-am raspuns!!
In stilul meu caracteristic le-am zis-o tot zambind.
Le-am dar de inteles ca am luat-o ca pe o gluma.
Pup baietzi cu putzeta!!!!Si pe mamicaaaa!!
Cum te mai simti?? Baietii au inceput sa joace fotbal???
Andrutzabirni iti doresc sa ai drumul lin !!! 
Citesc si sunt alaturi de voi!!! 
Stii tu bine ce stii !!! 
Sper sa iti poarte noroc diminutivele mele!!!
Are we there yet???
nelly79 spune:
Azoospermie :(
Am facut toate analizele inclusiv genetice.
Toate sunt ok cu exceptia spermogramei.
Am auzit de domnul dr Voinea. Am vrea sa continuam cu alte analize la bucuresti.