AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 11
Iyoana spune:
Buna dimineata dragele mele dragi si haideti la o cafea
si la o veste buna! ![]()
Am primit rezultatul biopsiei: POZITIV!!!!!!! Adica spermatozoizii sunt ok, nu au suferit modificari genetice in urma chimioterapiei si sunt ok pentru ICSI. Bineinteles ca exista si un mare DAR: si anume, numarul
. Dr. ne-a spus ca sunt foarte, foarte putini, ca a reusit sa ii "stranga" in 4-5 doze, dar ca nu ne poate garanta cum vor arata ei dupa decongelare. El ne-a propus si varianta de rezerva, adica sa avem sperma de la donator in caz ca...Solutie pe care eu am refuzat-o foarte frumos, din simplul motiv ca nu ma intereseaza subiectul.
I-am spus ca am inteles exact ca este foarte probabil sa ma stimulez degeaba, dar ca imi asum acest risc.
Asadar, asadar: incercam sa ne facem programare la ICSI pentru luna octombrie. Nu-mi vine sa cred cat de aproape suntem! Sunt constienta de sansele infime, dar care EXISTA totusi! Este cel mai important! Sunt optimista, optimista, optimista!!!!!
Va multumesc tuturor pentru rugaciunile voastre, pentru cuvintele voastre frumoase si pentru incurajari!
![]()
Pentru fetele care poate nu au urmarit cazul meu, sotul meu a facut biopsie tetsiculara pe 8 mai la clinica Quiron in Zaragoza, Spania. Azoospermia a fost diagnosticata pe 24 februarie 2007, cauza cea mai probabila fiind tratatementul chimioterapeutic facut de sotul meu in urma cu 5 ani. Acest lucru i-a determinat pe dr de Spania sa ne propuna un test de depistare a unor eventuale modificari genetice ale spermatozoizilor.
Nu stiu daca vom reusi ICSI, nu stiu daca
vor rezista decongelarii, dar stiu ca exista Dumnezeu si mai stiu, fetelor, ca nu trebuie sa incetati sa credeti in sansa voastra!
Va pup din tot sufletul si va sunt alaturi!
ioana
bytzi spune:
andra,analizele sint bune
progesteronul este si el ok ,z21 este faza luteala,succes pe mai departe
iyoana,super veste 
,stiu ca si voi aveati FSH peste limita parca 17 ultima data? asta inseamna ca se poate 
te apreciez ca nu ai renuntat la visul tau si ai crezut in sansa ta si mai stiam ca nu te intereseaza sub donator
iti urez succes pe mai departe sa-ti vezi visul implinit
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
pisix spune:
Hai ca ma bag si eu la o cafeluta ![]()
Iyoana - ma bucur nespus de rezultat si imi place la nebunie entuziasmul tau. Chiar ca ai sanse reale si e important sa crezi in ele. Credinta face minuni ...
bobocut - vad ca si tu esti optimista ...sfatul meu daca tot intrati pe naturiste e sa faci biopsia la sf lui septembrie ca sa ai macar 3 luni de tratament. Nu te neglija nici pe tine: vezi cum stai cu endometrul, poate mai bei si tu un ceai ceva
nusy - m-am topit cand ti-am vazut minunea ...e asa mica si fragila si frumoasa foc ...are niste buzite tare senzuale
mikilina - mai esti pe receptie ? tacerea ta ma face sa cred ca pui tu ceva la cale ...
fireyes spune:
Iyoana, excelente vesti! ma bucur pt voi si sper sa aveti parte de o minune pana la capat, cu un maaare happy end... cum ati ajuns in Spania (eu cred ca am pierdut sirul pe undeva...)
Iyoana spune:
Hei, multumesc frumos de aprecieri si de incurajari!
Pup toate fetele!
oricum, vreau sa va spun ca dupa 2 ani de suparare si de stres, a venit momentul in care trebuie sa respir adanc si sa ma gandesc la....mine! Pana acum, ma gandeam doar la sotul meu si la rezultatul biopsiei.
eiii, acuma a venit si randul meu! va trebui sa fac analizele, sa vad unde ar fi probleme si sa ma pregatesc de stimulare.
da, sunt foarte optimista, dar si foarte constienta de rata de esec si de sansele mici, mici, mici pe care le avem, dar SUNT!
Si daca va vrea Dumnezeu, va fi si cu un
si cu 10!
Fireyes noi am ajuns in spania in momentul in care ne-am convins ca situatia noastra este destul de complicata, incat este cazul sa mergem la o clinica cu mai multa experienta. Am mers mai intai la clinica IVI (Institutul de Infertilitate din Valencia) si apoi la clinica Quiron din Zaragoza. Am ales-o pe aceasta din urma, pt ca dr urolog este foarte bun si ne-a dat sperante.
Biopsia a decurs fara probleme, fara complicatii sau alte cele. Organizarea a fost impecabila si oamenii super ok.
Pretul: 1400 euro.
va pup mult si Doamne ajuta sa ne vedem visul implinit!
Iyoana spune:
Bytzi, am plecat de la FSH 17 si am ajuns la 14, dar sotul meu nu a facut nimic special ca sa scada. Cred ca era pur si simplu oscilant, dar tot mare ramnea.
cert este ca nu cred ca functia lui isi va reveni vreodata singura.
ioana
bobocut spune:
pisix Nu stiu daca reusim sa aminam biopsia, mi-e ca se amina prea mult si as fi vrut sa fac primul ICSI anul asta (am inteles ca prepararea probelor TESE dureaza cam 1 luna!).Crezi ca a lua numai 2 luni naturiste nu are nici un efect? Am citit pe forum ca 3 luni ar fi un minim, dar ma gindesc ca chiar degeaba nu o fi…
Eu ce ceaiuri ar trebui sa beau? Pentru endometru ce analiza se face? (scuze pentru ignoranta!). Inainte de a afla diagnosticul sotului eram programata pentru HSG, dar am renuntat intre timp...
miki-miki spune:
Iyoana
Felicitari pt rez biopsiei. Acum aveti sanse reale de reusita
.Dc nu se dezgheata gigeii nu faceti o biopsie pe loc atunci la punctia ta?
Pisi
am fost intr-o mini vacanta care mi-a priit
.
Bobocut
decat deloc e bine si 2 luni de tratam.
Copilutzu
stiu ca ne spionezi![]()
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
fireyes spune:
Iyoana, inteleg ca FSH e mare, insa LH cum se comporta? e in grafic sau e si el peste limita (ori pe aproape...)
Eu ma intrebam cum de ati ales Spania si nu alta tara (ex.: Austria, Belgia...), aveti cunostinte in Spania?
Miki, bine te-ai reintors, ca iti simteam lipsa pe aici...
andrabirni spune:
Bytzi, multumesc mult !!!

Pisix, bine ai revenit la cafeluta!Ne era dor de tine!!!
Nusy, sa ai grija de printesica!!!
Madibabi, daca dai la Sub FIV, gasesti costurile la toate procedurile pe clinici.Eu inca nu am intrebat de preturi la Genesys.