AZOOSPERMIE -cap 32
Raspunsuri - Pagina 10
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Fetelor,multumesc pentru urari,aveti poze aici. Jasmin: da,ai avut dreptate! ![]() Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
Nusy, am vazut poze. Ce scumpica e Ingrid!!! Mai vreau si eu un bebe
... Da, pai de regula cam asa e... fetele vor sa fie cu un pas inaintea tuturor: vorbesc mai repede, merg in picioruse mai repede si vor sa fie primele chiar si cand se nasc...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
nusy spune:
Va multumesc frumos tuturor
,promit sa mai pun poze imediat cum facem. Azi Ingrid a implinit o saptamana !
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
madibabi spune:
alexia:sotul meu a facut toate analizele necesare,microplsama ,ureaplasm,fsh,sifilis,analize genetice...tot tot...si toate au iesit ok.
El are azoospermie obstructiva,canalele sunt pietrificate se pare ca a avut o infectie veche ntratata.
Operatia a durat 1h,a stat o noapte la reanimare;dr.a incercat sa-i reconstruiasca canalele dar fara succes,sansa noasta acum este decat prin fiv cu spermatozoizi congelati.
andrabirni spune:
Madibabi, dar nu puteti face FIV concomitent cu punctie si numai daca nu gaseste sa apelati la cei congelati?Pentru ca prin decongelare, gigeii isi pierd mult din proprietati.Si atunci puteti incerca la Genesys.Cam peste tot in Ro, preturile sunt apropiate.

andrabirni spune:
Drage azoogirls, azi am luat si analizele hormonale din ziua 21:
Progesteron 11.00 FAZA FOLICULARA 0,00-1,13
FAZA OVULATORIE 0,48- 1,72
FAZA LUTEALA 0,95- 24,00
PROLACTINA 23,30 1,9- 25,00
TESTOSTERON 0,47 0,13- 1,08
DHEAS 228,9 95,8- 511,7
alexia_ada spune:
Madi multumesc frumos de informatii
la spermograma tot 0 iesise, nu ? si FSH-ul era in limite? cat avea valoarea, mai sti?
madibabi spune:
alexia:sincer nu mai stiu ;da a refacut spermograma dupa 3,5 luni si tot 0 este.

andra:asa am zis in prima faza ,sa fac punctie concomitent ,dar nu am bani si pentru punctie 
Cat mai costa si aceasta separat nu stii?Noi am facut la Fundeni dar a fost operatie in toata regula
si am sa ma interesez daca se poate face si mai simplu.
bobocut spune:
pisix Am fost plecata si de-abia acum am citit... Imi pare foarte rau si sper sa-ti aduni puterile si optimismul cit mai repede!
Noi am fost la andrologul care face TESE. Ne-a zis ca avem sanse mari sa se gaseasca spermatozoizi la biopsie; daca sunt maturi nu poate spune dinainte (analizele hormonale nu spun decit ca s-ar produce, nu si calitatea lor). De aceea vreau ca pina la biopsie sotul meu sa faca tratamentul naturist cu napraznic, maca, pro6, omega3. Biopsia va fi fie la sfirsitul lui august, fie la sfirsitul lui septembrie.
Doctorul nu recomanda icsi in acelasi timp cu tese (de fapt nici nu face) si a adus argumente cum ca cel mai important este procesul de congelare si decongelare si daca cine o face stie cum sa o faca, nu se pierde deloc din calitatea spermatozoizilor. Ne-a recomandat o clinica (mai aproape de noi) cu care colaboreaza el si care ar avea experienta in decongelare (a zis ca biologul are rol f important, ceea ce am citit si aici pe forum).
Rezultatul meu de la analizele genetice pare bun (inca nu am toate analizele, cica mai e un risc de 0,1% pina cind nu au rezultatele finale), adica eu nu am defectul genetic pe care il are sotul meu si deci riscul de fibroza cistica la copil este zero. Poate insa mosteni defectul genetic al sotului (risc 50%).
Va tin la curent si va doresc la toate azoogirls numai bine si multa bafta!
Pupici
bobocut