AZOOSPERMIE -cap 32

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Iyoana, felicitari!!!Super veste!La anul sa ne arati si tu o printesa ca Nusy!
Miki, te rog frumos sa-mi schimbi optiunea de pe prima pag.Am trecut si de prostata, si de Damian, urmeaza pregatire FIV+ ICSI, cred ca in toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

miki - sper sa-ti priasca la maxim

andra - of doamne baby a venit si vremea ta ... sa dea DD sa fie bine si cu rezultat din prima ca sa compenseze toti anii astia de asteptare

bobocut - pai uite pt endometru e f bun ceaiul de cretisoara; ca sa afli cum stai cu endometrul baga o ecografie cat mai aproape de data ovulatiei: daca ai endometrul in jur de 10 e bine; daca e sub - trebuie sa bagi ceai la greu

Iyoana - nu mai spune ca ai sanse minime ... atata timp cat s-au gasit spermatozoizi si sunt ok, ai sanse ... maxime. Trebuie sa fii convinsa de asta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetele!

Pisule, este clar ca am sanse maxime! Sunt in faza de auto-sugestionare, de optimism si nadejde maxima!

Bytzi, nu mai stiu cat era LH-ul, dar stiu ca nimic nu era ok in profilul hormanal al sotului meu.

Da, dragele mele, ma pregatesc de FIV. As vrea sa iau si eu ceva ceaiuri pentru asta, poate intru pe la naturiste.
Pisule, te citeam pe tine cu ceaiul de cretisoara, cum se ia? Stiu ca e pt endometru. As vrea sa iau si ceva pentru ovare, am ceva dureri pe ovarul drept. hai ca sunt off topic.

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc mult dragele mele! Aseara i-a cazut si buricul fetei,am mai scapat de o grija.Operatia nu ma mai doare absolut deloc,iar burta s-a retras aproape total,nici nu zici ca am fost gravida...este super!

Iyoana: felicitari,draga mea,pentru rezultat,acum curaj si inainte,ca veti reusi si voi!!!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

hello dragele mele
Am fost la dr super OM , super super!!! am plecat de acolo si din mometul in care ne-am suit in masina nu am mai discutat nimic 30 min ...am tacut ! a fost primul om care i-a facut o consultatie ( ceilalti vroiau operatie, dar nici macar un consult), a vorbit cu noi 45 min , ne-a explicat, s-a uitat pe analize ...si concluzia a fost " trebuie operatie sa scoatem formatiunea din testicol ( este asemanatoare operatia cu cea ce varicolce) si dupa ce scoatem brontozaurul or a se schimbe si analizele "
ne-a explicat ca acest FSH este secretat de hipofiza si ca el tresmite informatia in 2 locuri ( 2 testicole) si daca unul este nefunctional , face un " efort acest FSH ca sa il alimenteze ".
Asa ca dragele mele ...facem operatia la jumatatea lunii iulie ( numai vreau sa asteptam ) si apoi refacem analize si spermograma. Dr a fost un dragut si ne-a spus verde in fata ...este posibil sa se schimbe ceva , este posibil sa nu . ne-a mai recomendat sa facem si analizele gentice dar cand vrem noi ...importanta este operatia .
Sunt tare optimista si am mari sperante !
va multumec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

la ce dr. ati fost Alexia Ada???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

alexia,superrrr veste,ai vazut ce om....acum sa dea DD sa fie bine dupa operatie,ma bucur ca va dat sperante,succes
ailemac,alexia a fost la dr Damian,la Gynera

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Buna fetelor,

Am fost azi la 2 medici: ginecolog si endocrinolog. Ambii sau uitat la analizele mele si au decretat:
tiroida autoimuna - tratament cu Euthyrox 50 (1/zi)
ovare micropolichistice (cicluri anovulatorii) - tratament cu Duphaston din ziua 14 pana in ziua 25 (1/zi) si Metformin 50 (2/zi) pentru reglarea menstruatiei iar in clipa in care voi dori sa obtin ovulatie voi urma tratament de stimulare ovariana care sper sa functioneze brici. Daca trompele nu sunt infundate e perfect, daca sunt vedem cum le desfundam, daca nu reusim facem FIV, daca ovarele nu permit eliberarea ovulului "ardem crusta lor laparoscopic" si rezolvam si asta.. desi sper sa nu fie nevoie.
Voi merge cu sotul dupa 4 iulie la medic sa vedem cum rezolvam si cu azoospermia asta... gasim gigei prin punctie si ii congelam sau poate desfundam canale prin operatie si reusim natural sau prin inseminare.. poate FIV.. mergem sa vedem, sa ne analizam situatia si optiunile.
Sunt optimista pana la Dumnezeu si inapoi. E dificil dar simt ca vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele,am mai descarcat si eu cateva poze,inclusiv cu burtica mea de acum, le puteti vedea aici.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Bytzi sunt tare happy cei drept! mai ales ca domnul doreste sa faca operatia cat mai repede !!!!nici mie nu imi vine sa cred
Nusy arati criminal dupa 9 zile mama mama , sa vezi dupa 1 luna sa va traiasca mogaldeata si sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa , iar voua numai bucurii sa va aduca
Emilia hai ca este bine ca sunt sperante...legat de azoo ce sa zic, nu iti pierde speranta ! ideea este sa gasesti un medic ce este dispus sa faca TOTUL !
Cipcirip hai mai intra sa ne dai si nou o veste ! eu iti tin in continuare pumnii

Mergi la inceput