Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Roxana, nu stiu daca iti da bratarile, dar eu cred ca daca ceri ti le da.Eu am luat camera si de bratari uitase receptionerul, eu am intrebat si ni le-a pus pe loc.Din moment ce ai vaucher din ziua aia eu cred ca poate sa iti dea intai bratarile si apoi sa revii la ora 14 sa preiei camera.Daca ii si dai 5 euro la receptioner sigur ti le pune.Alte intrebari?Nu se supara nimeni, si eu o sa fiu curioasa cand te intorci sa ne spui cum e suita, ce parere ai de Duni....Noi si acum plangem dupa Duni, fi-mea si-a luat de acolo un broscoi de plus pe care l-a botezat duni si pe care il cara peste tot cu ea si mereu ma intreaba cand mai mergem la hotel in Bulgaria.O sa va placa si o sa va simtiti bine, nu uita de miniclub pt copii, a mea era innebunita.Daca ajungeti la miniclub transmiteti salutari lui Teo si scuze ca Thea si Codrut n-au apucat sa-si ia la revedere de la ea.Concediu placut.
P.S.Cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mai avem putin - pe 26 iulie.

La miniclub cam pana la ce varsta erau copiii? Fetele mele de-abia asteapta sa mearga la miniclub si la minidisco. Numai ca cea mare are 12 ani saptamana viitoare si am inteles ca sunt copii mai mici, pana in 9 ani. Pe harta resortului miniclubul apare in 2 locuri: undeva langa amfiteatru si altul pe langa hotelul din spatele h. Marina Beach. , nu stiu ce hotel e acolo, parca Pelican. De fapt unde este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Roxana, daca retin corect, miniclubul e pentru copii de la 3 la 12 ani si mai exista si un club pentru adolescenti, deci peste 12 ani. Miniclub exista la Pelican si la Marina Beach in partea dinspre Marina Royal.Langa amfiteatru este un indicator pt miniclub dar e pus gresit, te trimite de fapt la locul de joaca pentru copii de la Relax Pool. Petru mergea la miniclub la Marina Beach. Programul e 10 - 12, 14.30 - 17.30. (dupa masa parca asa e, dar nu sunt sigura daca nu incepe la 14, dupa masa noi nu mergeam).

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vero_vero spune:

Pentru cei interesati despre Kaliakra Standard Albena, pot spune ca am avut o vacanta foarte reusita!!!!

Hotelul este pentru familii cu copii, unde te uiti alearga copii :))

Un mare plus il au la ospitalitate, promtitudine. Am ajuns la ora 11 la hotel, imediat am primit bratarile si ni s-a explicat ca beneficiem de toate serviciile hotelului (masa, plaja), dar cazarea se face la ora 14. Am fost pe plaja, la ora 13 am fost la masa iar la ora 14 fix eram in camera. In ultima zi camera am predat-o la ora 12 dupa care am putut merge linistiti la masa, nu am fost dati afara repede repede, asa cum se procedeaza in Romania.

Mancarea foarte variata, exista absolut orice de mancare, atat pentru bebelusi cat si pentru adulti. Exista iaurt in castroane mari din care iti pui in castronel cat vrei. Nu stiu ce gust are, asa ca nu ma dau cu parerea. Laptele poate fi folosit pentru cereale, dar mamicilor care au copii mici, bautori de lapte, le recomand sa cumpere de la magazin. Sunt o gramada de minimarketuri aproape de hotel iar in camera exista frigider unde merge pastrat. Exista orez cu lapte, compoturi, fructe variate. Pe mine cel mai tare m-au deranjat sucurile. Au un fel de PRIGAT varianta bulgara, iat pepsi, mirinda sunt de la dozator si au un gust lesinos. Dar dupa doua zile de chin i-a venit sotului ideea sa ceara pepsi light...iar barmanul i-a dat din sticla, ca la dozator nu exista varianta asta. Cel putin asta avea un gust mai acceptabil.

Camera este suficient de mare, pentru noi a fost suficient. Exista un pat de o persoana, un pat dublu si o canapea. Curatenie in fiecare zi, prosoape schimbate la 2 zile.

Plaja super, foarte aerisita, ai sezlonguri, doua huse pentru sezlonguri plus 2 proasoape. Noi am avut parte de apa foarte calda, nu exista alge, nisipul foarte fin. DAR... . ca doar suntem romani, daca vroiai sezlong in primul rand trebuia sa te trezesti de la 6 dimineata, sa te duci sa pui prosoape pe sezlonguri. Aceeasi politica era si la piscina.

Apa de la piscina era rece dar va recomand sa va duceti pe plaja.

Echipa de entertainment foarte OK. Copiii s-au distrat foarte bine. Seara de la 20.30 la 21.30 este program pentru copii, gen minidiscoteca, jocuri...iar de la 21.30 la 22.30 este programul pentru parinti...dar la care pot participa si cei mici.

Concluzia... . cei care au ales KALIAKRA sa mearga cu toata increderea, nu vor fi dezamagiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

fetelor, cum ati facut cu vignieta. am auzit pe cineva care a venit din elenite (1/2 din litorarul bulgaresc) spre vama veche si nu a gasit vignieta, cel de la plecare expirase, evident.

Voi ati gasit la intoarcere? unde?

cineva mi-a spus sa cumpar la dus, din vama, dar pot sa cumpar cu alta data de valabilitate? Adica pot explica lu ala ca vreau 2, una din data curenta si 1 dupa ce acela expira?

voi cum ati procedat?

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Vero, multumim ca ai impratasit cu noi experienta ta. Ma bucur ca totul este ok la Kaliakra, noi mergem din 17 august si speram sa ne simtim minunat. Stiam de treaba cu rezervarea sezlongurilor, mai bine imi las un prosop de seara, choar cu riscul sa dispara (decat sa ma trezesc la 6AM!).

Anul trecut am fost la Arabella (Nisipuri) si a fost foarte bine; am fost tentati si anul acesta sa mergem tot acolo (mai ales ca cel mic se uita si acum cu drag la pozele cu Miss Millie, animatoarea), dar dupa ce Aissa ne-a povestit ca lucrurile s-au schimbat putin in rau, ma bucur ca am optat pt o schimbare.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dominochio spune:

Salut,

Eu ma duc cu baietelul meu in Nessebar. Stie cineva daca exista acvariu in zona

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi am fost la Arabella in Nisipuri in we 12-14 iunie, am ajuns la ora 11, am bagat masina in parcare imediat (e drept ca atunci era loc), ni s-au dat si camerele (3 din 4 cate erau rezervate, caci una nu era gata si au dat-o la ora 14) si ni s-au pus si bratarile imediat. Iar in ultima zi, nu ne-a intrebat nimeni nimic de bratari, deci am mancat si de pranz si am plecat dupa-amiaza tarziu. In clin sa cred ca totul e din cauza aglomeratiei, sunt "napaditi" de romani si nu mai fac fata...s-or fi saturat de o anume specie de romani si inaspresc conditiile pentru toti, din pacate :( ...
Parerea mea e ca e preferabil de mers mai la inceput de sezon, cand inca nu e asa balamuc...La anul vreau sa incerc un we prelungit la sfarsit de mai sau inceput de iunie, la Duni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Intrebare: exista in vama de la Giurgiu schimb valutar? Sau mai precis: vom pleca duminica(26 iulie) , bancile sunt inchise, casele de schimb valutar cred ca si ele vor fi inchise.....deci imi puteti spune unde as putea schimba euro in leva? In Nessebar sau in Burgas oare gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Intrebare: exista in vama de la Giurgiu schimb valutar? Sau mai precis: vom pleca duminica(26 iulie) , bancile sunt inchise, casele de schimb valutar cred ca si ele vor fi inchise.....deci imi puteti spune unde as putea schimba euro in leva? In Nessebar sau in Burgas oare gasesc?

Roxana

Cel mai convenabil si comod este sa scoti leva de la bancomat, noi asa am facut mereu, in general hotelurile mari au bancomat in hol, ma gandesc ca si Duni ar putea avea, cel mai bine pot sti fetele care tocmai au fost acolo.

Mergi la inceput