Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Moatza, cum e apa marii, e calda? Dar la Duni cum a fost apa, Floric_ea?
Ptr Floric_ea:
1- la ce ora ati trecut cu bacul spre Bulgaria?
2-exista internet wi-fi pe undeva in complex?
3-stii ceva de un loc unde pot calari copiii, in Duni?
4- la masa gasesti lapte ptr copii?
5- e ceva care ti-a trebuit si n-ai gasit pe acolo?
Noi vom merge la Marina Royal Palace, dar nu cred ca sunt diferente intre hoteluri.

Despre Kaliakra, mai vroiam sa spun ca sezlonguri gasesti si la pranz, doar ca mai departe de mare, noi ajungeam cam pe la 8-8 jum, si gaseam cam in al 3-lea rand, si asta ptr ca cele din fata aveau prosoape puse pe ele. Intr-o seara ne-a apucat miezul noptii la bar, culcasem copiii si netuiam jos, in barul de la parter. Atunci mi-a venit ideea sa arunc si eu un prosop pe sezlongurile de langa apa. Sotul meu mi-a zis ca nu-s zdravana, dar eu am luat un prosop mai mic pe care-l aveam de acasa( cu gand ca daca raman fara el sa nu-mi para rau) si am plecat pe plaja, sa-l pun. Si am ramas uimita cand am vazut ca deja erau puse prosoape pe 3 sferturi din sezlongurile din primul rand. A 2-a zi am stat si noi in primul rand

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Imi dati si mie adresa H kaliakra (site)? Vreau sa primesc confirmare de la ei...
Mersic,

sandra

Buna,
sa-mi spui si mie daca ai reusit sa-ti confirmi rezervarea. Eu am dat mail la hotel acum o luna si mi-a raspuns una Eva Lazarova(managerul hotelului): sa iau legatura cu agentia, sa-mi confirme ei.Am insistat si la telefon si tot la fel, ca e devreme, ca nu au primit inca listele cu rezervarile, ca sa sun la agentie.Agentia mi-a confirmat rezervarile, dar eu nu inteleg de ce nu-mi confirma si hotelul. Oricum inainte de plecare mai sun odata, nu ma las.
Voi cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mi se pare putin aiurea chestia asta cu confirmatul rezervarii doar la agentia ta si ca ei nu au liste (??) inca...

Eu cred ca am scris aici - despre alt hotel este adevarat - intr-o joi am anuntat agentia sa imi faca rezervarea, avand la dispozitie 3 zile sa platesc, vineri am primit de la ei confirmarea rezervarii. A treia zi, sambata fiind, am dat mail la hotel, in jurul orei 6 dimineata si pana pe la 8 jumate deja mi-a raspuns o tipa si mi-a confirmat (in conditiile in care nu achitasem nimic la momentul ala, da?). Ce liste sa primeasca, nu au si ei un sistem informatic ceva?

Parerea mea este sa ceri agentiei tale sa iti dea si confirmarea trimisa de partenerul bulgar, eu am acum voucherul de la agentia mea, confirmarea rezervarii de la agentia bulgara si confirmarea de la hotel. Gaia ii mananca daca nu e buna rezervarea cand ajung acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

niciodata nu am cerut confirmare de la hotelurile bulgaresti,dar nu mi s-a intamplat sa am probleme vreodata cu biletele cumparate de la agentii,nici CU rezervarile prin booking.LA kaliacra,in hol erau afisate agentiile partenere hotelului din diferite tari,pt. Romania era agentia ALTOUR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna, fetelor!
Noi suntem acum la Duni si am intrat sa va spun pe scurt:
Am plecat din Bucuresti la 8 din fata bl, am iesit din oras pe la 9 si un pic am ajuns aici la 14 cu cateva opriri. Distanta: 385 km prin Giurgiu, apoi pe undeva pe la Shumen am luat-o spre sud pe drumul national 73, spre Smiadovo, parca ii zicea, pe bifurcatia galbena din stanga, cum te uiti la harta. Drumul liber, in regula. Noi stam la Belleville si la anul daca as veni aici tot la Belleville as veni, fff multa vegetatie, ff frumos. Mancarea e aceeasi peste tot. La Marina beach insa este ff aglomerat.Efectiv stai la coada la mancare. Noi mancam mai mult la Sozopol care este main restaurant, este muult mai liber. La piscina, eu merg la activity pool doar pentru aerobic step up si pt tae bo, in rest stam fie la mare fie la relax unde e ff bine pentru copii. Am stat si la piscina de la Marina, dar e alunecos pt copii si fiul meu cel mic a luat o tranta de toata frumuseata tot trecand din piscina in piscina.
Seara mergem la mini disco de la 20, ziua Petru sta 2 ore la miniclub, de la 21.30 mergem la spectacol.
Legat de lapte , ca asta era stresul meu: se gaseste la orice ora, La toate barurile se serveste ciocolata facuta cu lapte pasteurizat, deci poti gasi lapte pana pe la 2 noaptea, il incalyesc ei. mancarea e in regula, exista si diet corner, si bufet pt copii (cel putin la Sozopol).
Cam atat imi aduc aminte acum sa va zic..AA, si langa relax pool exista si un loc de joaca pt copii cu topogane, leagane etc acoperite. Pe plaja exista un topogan dar e in soare.

Roxana, cazarea ta e ok.
Statiunea este plina de romani, cee ce insa din pacate, nu este neaparat un plus.

Pt fetele care veniti mai repede: noi am stabilit sa ne vedem la Marina, pe 5 iulie ora 17. Daca e sa ne depistam mai repede pot sa va spun ca Toma are slip albastru cu broscute iar eu am costum in 2 piese albastru deschis cu patratele albe si margarete.

Drum bun si concediu placut tuturor!

Si plaja e ff frumoasa, curata, apa limpede, cu crabi, pesti etc.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Chiar si eu sunt curioasa daca cei de la Kaliakra raspund la email, pt confirmarea rezervarii. Cei de la agentie mi-au spus ca nu imi pot da confirmarea trimisa de partenerul bulgar.

Anul trecut, am confirmat telefonic (Arabella, Nisipuri) si nu a fost nici o problema. Anul acesta, agentia m-a avertizat ca exista ceva riscuri de overbooking la Albena, sper sa nu avem probleme.

Eunice, distractie placuta in continuare.

Roxana, Moatza, multumim pt informatiile despre Kaliakra. Este bine de stiut faza cu pusul prosopului pe sezlong inca din seara precedenta. Nu imi fac griji ca se fura, anul trecut la Nisipuri lasam prosoapele pe durata cat ne faceam siesta dupa masa de pranz; ba intr-o zi am uitat si vreo 2 tricouri puse pe umbreluta, la uscat si le-am gasit tot acolo.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eunice, multumesc Distractie placuta in continuare. Cat de departe e Bellevil si Pelican fata de plaja? Varul meu n-a mai gasit loc decat la Pelican, la sfarsitul lunii august.

Intrebarea care ma chinuie pe mine: exista internet wi-fi? Spunea cineva de pe softpedia ca nu a gasit cand a fost de Paste, dar tu de unde ai intrat? (sau nu era atunci, iar acum este?)
Si mi-am adus aminte sa intreb: cum e cu check-in-ul, te cazeaza daca ajungi mai devreme( sa zicem pe la 11-12) sau dupa ora 14?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Mi se pare putin aiurea chestia asta cu confirmatul rezervarii doar la agentia ta si ca ei nu au liste (??) inca...

Eu cred ca am scris aici - despre alt hotel este adevarat - intr-o joi am anuntat agentia sa imi faca rezervarea, avand la dispozitie 3 zile sa platesc, vineri am primit de la ei confirmarea rezervarii. A treia zi, sambata fiind, am dat mail la hotel, in jurul orei 6 dimineata si pana pe la 8 jumate deja mi-a raspuns o tipa si mi-a confirmat (in conditiile in care nu achitasem nimic la momentul ala, da?). Ce liste sa primeasca, nu au si ei un sistem informatic ceva?

Parerea mea este sa ceri agentiei tale sa iti dea si confirmarea trimisa de partenerul bulgar, eu am acum voucherul de la agentia mea, confirmarea rezervarii de la agentia bulgara si confirmarea de la hotel. Gaia ii mananca daca nu e buna rezervarea cand ajung acolo.

Cris

La fel s-a intamplat si la noi in mai, la Nessebar: a2a zi dupa ce am achitat, am sunat la hotel(Nessebar Palace) si ne-au confirmat instant rezervarile. Anul trecut in Albena s-a intamplat exact la fel, ni s-au confirmat rezervarile la hotel imediat. Numai anul asta stau ca pe ghimpi. Oricum nu ii las asa. Inainte de plecare tot mai sun odata la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna, ne-am intors de la Nisipuri de la Helios desi rezervarea si vaucerul le aveam pe Albena , asa ca treaba cu overbookingul e cat se poate de reala!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Alinam cum a fost la Helios?

Mergi la inceput