Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ana Maria Heliosul e format din 2 corpuri unu de 4si 5* si altul de 3*, evident ca pe noi ne-au cazat la 3* (desi cea de la agentie ne-a spus sa cerem la 4* si cu vedere la mare din cauza incurcaturii facute de tour operatorul bulgar, ma rog noi am zis, da cica erau ocupate ) si ca "recompensa" ne-au oferit masa si restul facilitatilor de la 4*, asta a fost ok, restaurantul de la 3* nu arata prea grozav. Daca stai la 4* e ok, camerele arata bine, curatenie, macarea , hmmm aici ar fi de comentat mai mult, depinde de gusturi, sotul zice "nu mori de foame da nici nu cazi pe spate", asta comparand cu un hotel de 4* din Bucuresti.In rest hotelul e ok, piscina interioara cu apa calda (sotul si baiatul numai acolo au stat), 2 piscine exterioare mari si frumoase, jacuzzi si la piscina interioara si la cea exterioara, animatie, sala de fitnes, spa, multe baruri, noi am avut AI, dar bauturile erau cam nasoale, asa ca m-am desfatat cu ceva cocktailuri de la barurile platite.
Daca te intereseaza ceva anume ointreba-ma si iti raspund cu placere.

Oricum dupa vacanta asta am spus: niciodata in bulgaria la 3*, niciodata nu mai "cumpar" Albena ca nu se stie unde ajung sau verificarea la hotel a rezervarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alina imi pare rau de ce ati patit.
Noi ne-am intors luni de la Albena.E al doilea an cand am mers aici, totul a fost ok.Am luat de la o agentie care a cumparat direct locurile de la hotel asa ca nu au fost probleme, cel putin asa mi s-a spus de la agentia din Pitesti.Anul trecut am plecat cu Iri Travel.Eurotravel TGV Targoviste se numeste turul operator cu care am mers anul acesta.
Eu am fost la Gergana, anul trecut am fost la Mura.Totul a fost Ok, daca e cineva interesat pot sa povestesc mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Alexuta, deci a fost totul ok cu Eurotravel?

Ca noi mergem la Kaliakra standard si am luat bilete tot de la agentia asta, sucursala Bucuresti. Ne-au zis ca au locurile deja cumparate si ca nu se pune problema de overbooking.
Oricum, din ce-am citit pe aici, o sa cer si eu confirmarea de la hotel. Le-am trimis deja mail, sa vad daca raspund.
Daca nu, o sa telefonez.
Biletele sunt achizitionate pe 29 aprilie si voucher-ele le am acasa, da' n-am mai discutat nimic de atunci cu cei de la agentie. Sa-i mai sun?

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Moatza, cum e apa marii, e calda? Dar la Duni cum a fost apa, Floric_ea?
Ptr Floric_ea:
1- la ce ora ati trecut cu bacul spre Bulgaria?
2-exista internet wi-fi pe undeva in complex?
3-stii ceva de un loc unde pot calari copiii, in Duni?
4- la masa gasesti lapte ptr copii?
5- e ceva care ti-a trebuit si n-ai gasit pe acolo?
Noi vom merge la Marina Royal Palace, dar nu cred ca sunt diferente intre hoteluri.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

buna,

apa marii a fost calda, desi cateodata nu era f curata, erau alge;
cu bacul am trecut pe la ora 9, am prins cu mult noroc primul bac (incap 15 masini) altfel mai asteptam 30 de minute. (noi am mers pe acolo pt ca am luat niste prieteni, nu stiu daca nu e mai bine prin alta parte).

despre internet nu stiu, nu am folosit.

pt calarie - era un loc dupa locul de joaca pt copii, cred ca la 20 de minute de mers pe jos de la marina royal insa l-am vazut doar pe harta, nu am fost (este dupa terenurile de tenis de camp in teorie).

dimineata gasesti lapte rece langa cereale sau cald langa cafea iar seara noi ceream la bar, oriunde in complex - se cam uitau ciudat la noi insa ne dadeau incalzit cum vroiam (e si un shake cu nesquik, non-alcoolic insa rece).

noi nu ne-am prins ca e disco pt copii decat dupa vreo 3 seri (este la wunderbar, langa amfiteatru) - noi acolo ne duceam seara si mancam inainte sa inceapa. (oricum copiii mai mari nu prea au ce face la disco pt ca sunt melodii gen cutiuta muzicala in n limbi - cei mai mari sa zic ca aveau 9-10 ani).

as fi vrut niste suc (nectar?) pentru copii. nu mai imi vine acum nimic in minte. a da. leva sa dam bacsis . atunci cand am ajuns, pe la 14, nu mai erau locuri libere in parcarea hotelului si ne-au trimis undeva in spate (la belleville apropo). ne-au ajutat ei cu transportul (un microbuz) insa n-a fost chiar placut. cei care venisera pana in 12 au prins loc insa am un feeling ca au asteptat pana pe la 14 sa fie cazati...deci...

nu stiu cum mai e acum cu aglomeratia insa sapt trecuta era chiar ok - la 9 aveam loc pe primul rand chiar in fata piscinelor pentru copii (asta la activity pool). am observat ca piscinele de la marina royal erau chiar goale (insa nah ma rog sapt trecuta).

si erau niste tantari ciudati, destul de mari - as fi vrut sa am ceva autan pt copii.

seara e cald, mai cald decat la noi la mare.

pt prosoape la piscina trebuie sa lasi 10 euro garantie si ii recuperezi cand pleci.

nu mai imi vine nimic acum in minte insa poate mai ai intrebari.
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna seara,

Mi-am dat seama ca sunt in mare impas !!!
Nu stiu ce sa aleg intre Duni ( Marina Beach sau Marina Palace ) si Nessebar, Sol Palace 5 *

As vrea sa fie f curat, mancare decenta si conditii f bune pentru copii ( piscine, tobogane )

V-as ruga sa-mi spuneti parerile voastre.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc, Floric_ea Marina Palace si Marina Beach au aceiasi parcare sau fiecare cu parcarea lui? Si inca ceva: am inteles din prezentarea lor ca daca stai la Marina Palace te poti duce la oricare restaurant , dar reciproca nu-i valabila, adica cei din alt hotel nu pot intra in Marina Palace, asa este? La vreunul din restaurantele a la carte ai fost?

Moss, n-am fost la niciunul din cele 2 spuse de tine (deocamdata), dar din ce am cautat si am citit:

-Duni are plaja mare si fotolii+saltele incluse in pret, la Nessebar e mica si se plateste
-in Nessebar sunt topogane , in Duni nu.
-piscine ptr copii sunt la ambele, loc de joaca idem
-anul trecut am citit si pareri nu prea bune despre complexul Sol, fapt ptr care am ales Duni (de anul trecut am citit o singura parere despre Duni, de aici, de pe forum, care a fost buna), si faptul ca plaja e muuuult mai mare la Duni...m-a convins, noi nu prea suntem fani piscina.

Bafta , sa te hotarasti mai iute si sa mai si gasesti locuri.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_mihnea

Alexuta, deci a fost totul ok cu Eurotravel?

Ca noi mergem la Kaliakra standard si am luat bilete tot de la agentia asta, sucursala Bucuresti. Ne-au zis ca au locurile deja cumparate si ca nu se pune problema de overbooking.
Oricum, din ce-am citit pe aici, o sa cer si eu confirmarea de la hotel. Le-am trimis deja mail, sa vad daca raspund.
Daca nu, o sa telefonez.
Biletele sunt achizitionate pe 29 aprilie si voucher-ele le am acasa, da' n-am mai discutat nimic de atunci cu cei de la agentie. Sa-i mai sun?
Merci!

Colega mea a fost in acelas timp cu mine la Kaliakra standard tot cu Eurotravel si totul a fost ok si acolo.Si o alta colega a mers tot la Kaliakra cu un alt tur operator care tot asa avea un numar de camere cumparate si nici ea nu a avut nici o problema.
Eu zic sa stai linistita ca nu or sa fie probleme.Poti sa mai suni la agentie sa mai verifici o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Alinam, prin ce agentie ati fost? Pe noi ne-a asigurat agentia, ca in caz de overbooking, ne vor oferi cel putin acelasi numar de stele.

Iata ce raspuns am primit de la hotel:
Intrebare: "I have heard a lot of rumours about overbooking. That is
why I have a question: would it be possible to require from you an
extra confirmation for my reservation as soon as I make the payment to the travelling agency?"

Raspuns: "The confirmation you will get from the travel agent. Only I can tell you, that for the summer 2009 the situation wouldn`t be like 2008, because we know the inconvinience that the overbooking cause."

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Agentia se numeste Bel Ami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

kriss79, si eu sunt interesata de elenite si de royak park. .....

Am citit si eu review-uri negative despre royal park si chiar andalusia unde am stat noi. Repet Elenite holliday village (apartin grupului victoria) include mai multe hoteluri in acelasi complex(resort) cu circuit inchis. ....

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

abea acum am apucat sa intru sa citesc. multumesc pentru raspuns. sper sa fie totul ok.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput