Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)
Raspunsuri - Pagina 10
caramel spune:
Hello, de la Kaliakra nu s-a intors nimeni vara asta?
Stiu ca anul trecut a fost bine, dar vreau sa stiu cum a fost anul asta.
Va rog, dati-mi vesti daca ati fost!
moatza76 spune:
[quote]citat din mesajul lui caramel
Hello, de la Kaliakra nu s-a intors nimeni vara asta?
Stiu ca anul trecut a fost bine, dar vreau sa stiu cum a fost anul asta.
Va rog, dati-mi vesti daca ati fost!
Sunt la Kaliakra superior, totul super , animation team, cazare, masa, mare, piscina. Veniti cu incredere.
gabitaco spune:
Noi mergem pe 9 iulie la Ralitsa superior in Albena, UAI.
Suntem 2 adulti si o fetita de 3 ani jumate.Speram sa fie bine, mai ales mancarea pentru copii si conditiile de cazare ...fetita mea e cam mofturici la masa, dar speram sa ne descurcam.
Daca are cineva detalii despre acest hotel, din aceasta vara am fi
tare recunoscatori sa ni le impartasiti si noua.
A... si mai vroiam sa va intreb ce ruta ar fi mai usoara, cu masina, din Moldova pana la Albena.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
73pufi spune:
pt. gabitzaco:despre Ralitsa s-a scris (de bine)in pagina anterioara;
din moldova de unde anume esti?o varianta este pe la Vama Veche,drum bun si liber,Albena e prima statiune,nu cred ca la mai mult de 1-1,5h de vama
pt.Roxana C.:Nessebar (adica orasul vechi Messambria)este imediat dupa Sunny Beach cum vii dinspre varna,spre Nesesebar ai indicator.Si de pe drum vezi orasul vechi,este de fapt o insulita care poate si merita vizitata la picior(chiar si cu copilul,nu e foarte mare).Sunt ceva info despre monumente,cladiri dar cel mai bine citesti de acasa.unt diverse nivele de locuire ,majoritatea medievale dar gasesti si monumente bizantine.E un loc foarte placut,seamana cu orasele vechi grecesti ca atmosfera si nu trebuie sa ratezi masa la restauranmtele de pe malul marii,mai greu e sa alegi unul
gabitaco spune:
73pufi da, am vazut ca e vb de Ralitsa 3*** ( si lucruri bune ), noi vom sta la superior si citisem mai demult ca sunt forumiste care merg in iunie acolo, de aceea am cerut ceva impresii " la cald " .... daca pot spune asa
Ma interesa mai ales daca am ce sa ii dau fetei de papa...o supita, un pireut, ceva pt copii...
Noi vom pleca din Bacau.... si cred ca cel mai sigur prin Vama Veche.
E prima data cand mergem la Bulgari si speram sa ne simtim bine toti 3.
...oricum stau cu ochii pe-aici pana plecam....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
danasonia spune:
pt.Caramel:
La Kaliacra superior camerele sunt spectaculoase,dar un pic nefunctionale dupa parerea mea.Baia nu e delimitata ca atare,mie mi-a lipsit intimitatea pt ca spatiul de dus e delimitat printr-un geam transparent,cel de w.c printr-un geam mat din fericire.Poti vedea cum arata pe site-ul agentiei Eurotravel tgv,se vede acolo destul de bine.Toate camerele de la superior au vedere la mare,sunt destul de linistite.Piscina e cam mica pt un hotel asa mare,poate pentru ca e un hotel asezat direct pe plaja.Mancarea e foarte buna dupa gustul meu,in sensul ca au multe gratare,nu lipseste carnea de pui,porc,vita ,peste in fiecare zi,aveau si scoici sau caracatita.Din punctul asta de vedere,mi-a placut mai mult,nu sunt axati pe mancare gatita,cu exceptia supelor,bune,2 sortimente zilnic.
Au si legume ,fructe destule.La sosire,gasesti in camera mini-barul cu 2 ape,2 beri,4 sucuri,dar nu se mai alimenteaza in timpul sejurului.In schimb,zilnic pun 2 pliculete de ness,zahar sau ceai.In dotarea camerei exista,asta n-am gasit la alte hoteluri,o cana electrica pt incalzit apa de cafea sau ceai.La Kaliacra se mananca si se bea la orice ora,ziua si noaptea.Bauturile straine sunt de buna calitate:campari,bacardi,etc.
danasonia spune:
am uitat:1 leva =2,5 lei,se schimba oriunde lei,la Kaliacra la restaurant e orchestra romana,bulgarii stiu cateva cuvinte romanesti,la tv pe cablu sunt 3 canale romanesti:realitatea,PRO TV international si Antena 2,nu simti ca ai plecat din Romania,cu exceptia serviciilor bineinteles,care nu sufera comparatie.Nu prea sunt locuri de parcare,trebuie pandit cineva care pleaca.la Albena e bariera ca la Mamaia,se platesc 5 leva la hotel pt un tichet care iti ridica bariera la plecare.
caramel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moatza76 [quote]citat din mesajul lui caramel Hello, de la Kaliakra nu s-a intors nimeni vara asta? Stiu ca anul trecut a fost bine, dar vreau sa stiu cum a fost anul asta. Va rog, dati-mi vesti daca ati fost! Sunt la Kaliakra superior, totul super , animation team, cazare, masa, mare, piscina. Veniti cu incredere. |
Chiar aveam nevoie de o veste buna, caci n-am o zi prea buna azi.
Multam mult! In ce zi ati avut intrarea?V-ati descurcat cu locul de parcare?Sunt sezlonguri pt. toata lumea la piscina?
te astept sa te intorci cu info multe!Vacanta minunata in continuare!
caramel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasonia pt.Caramel: La Kaliacra superior camerele sunt spectaculoase,dar un pic nefunctionale dupa parerea mea.Baia nu e delimitata ca atare,mie mi-a lipsit intimitatea pt ca spatiul de dus e delimitat printr-un geam transparent,cel de w.c printr-un geam mat din fericire.Poti vedea cum arata pe site-ul agentiei Eurotravel tgv,se vede acolo destul de bine.Toate camerele de la superior au vedere la mare,sunt destul de linistite.Piscina e cam mica pt un hotel asa mare,poate pentru ca e un hotel asezat direct pe plaja.Mancarea e foarte buna dupa gustul meu,in sensul ca au multe gratare,nu lipseste carnea de pui,porc,vita ,peste in fiecare zi,aveau si scoici sau caracatita.Din punctul asta de vedere,mi-a placut mai mult,nu sunt axati pe mancare gatita,cu exceptia supelor,bune,2 sortimente zilnic. Au si legume ,fructe destule.La sosire,gasesti in camera mini-barul cu 2 ape,2 beri,4 sucuri,dar nu se mai alimenteaza in timpul sejurului.In schimb,zilnic pun 2 pliculete de ness,zahar sau ceai.In dotarea camerei exista,asta n-am gasit la alte hoteluri,o cana electrica pt incalzit apa de cafea sau ceai.La Kaliacra se mananca si se bea la orice ora,ziua si noaptea.Bauturile straine sunt de buna calitate:campari,bacardi,etc. dana |
Multumesc de vesti, sper ca sunt proaspete de anul asta!
Noi mai avem doua saptamani pana plecam dar avem la Kaliakra standard.
Cred ca va fi bine si acolo, nu-mi fac probleme. Fixul meu este ca nu o sa gasesc loc la piscina, si o sa fiu intr-o alergatura continua.
73pufi spune:
Daca inca nu v-ati decis pt o destinatie in Bulgaria,va recomand Miramar in Obzor,foarte buna pt familii cu copii.Curat,mancare proaspata,hotelul e pe plaja,piscine multe,locuri de joaca,mai putina aglomeratie,parcare mare,personal foarte amabil