Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
v-ati cumparat deja pachete turistice pt antalya??? eu nu gasesc inca...cica nu au aparut...luna aceasta apar...pt plecari din TM.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
madau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca Madau, recomanzi SUSESI- ptr. fam cu copii? m-ar tenta anul acesta...anul trecut am fost la Cornelia...Ok dar as schimba....multumesc! Raluca mami de Ilinca si Mihai |
Da, da, da
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
madau spune:
citat din mesajul lui Bebe Beca Madau, aceeasi intrebare o am si eu... Este ok Susesi? Am cumparat deja pachetul turistic pentru Susesi, in 8 iunie plecam pentru 10 nopti si abia asteptam. Am stat la Ela si avem numai cuvinte de lauda pentru hotel... Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009) Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca http://community.webshots.com/user/Berecutza http://community.webshots.com/user/bebeca2004 http://community.webshots.com/user/bebebeca |
Hai ca mai raspund odata...noi ne-am simtit super bine la SUSESI, au o piscina imprsionanta (va vand un pont, piscina principala serpuieste si prin spatele hotelului, acolo unde sunt vilele, intrati prin piscina acoperita si apoi coborati din nou in piscina, doar asa se poate trece, si ajungeti intr-un loc incredibil, cu vegetatie luxurianta, bananieri cu banane in ei , jacuzzi, etc. Nu prea stie lumea de aceste loc, adevarul e ca si noi am descoperit intamplator. Dar repet, mergeti prin piscina, inotand pur si simplu, apa e mica, 1.40m)
Mancarica a fost super, fructe la greu (niste cirese mama-mama ), inghetata doar seara dar era dementiala, iaurturi naturale cu fructe, facute de ei acolo, bauturi de toate felurile free of charge, etc, etc
Camerele aveau paturi imense (2m/2m) plus o canapea, dressing imens, curatenie
Daca mai vreti sa stiti ceva intrebati-ma si raspund la obiect
Adriana saru mana pt informatii, m-ai linistit, citisem si eu ca e ok pt familiile cu copii, dar altceva e cand iti confirma o mamica . Delphin Deluxe - te referi la ala din LARA? daca da, am fost eu acolo acum 2 ani, iti pot da detalii
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi noi asteptam sa apara earling booking pt antalya-belek la complexul LETOONIA GOLF RESORT. avem recomandari bune de la cine a fost si am vazut poze super!! dar as mai vrea sa stiu daca a fost cineva de pe aici . happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Uite www.kusadasi.ro/preturi-hotel-letoonia-golf-resort-h1252-i1717.html" target="_blank">aici o oferta cu early booking pt Letoonia
bb_yasmi spune:
am vazut acum despre ce ag de turism e vorba. eu astept sa scoata ofertele direct de la "al mai mare"... adik tez tour
adrianapop spune:
MADAU mersi
intradevar e vorba de hotelul Delphin Deluxe ,,,stau in cumpana deoarece am vazut ca recomanzi si hotelul Susesi,,,si nu ma pot hotara intre ele doua,,,,pretul nu intra in calcul deoarece oricum ne costa o gramada,,,,ca santem cu 3 copii mici si bona,,,asa ca diferentele nu sant foarte mari,,,,
doar ca nu stiu care e mai bun,,,amandoua arata bine in poze si pe site,,,pareri ok ptr ambele,,,deci sant intr-o mare dilema ,nu stiu ce sa aleg.
Voi ce ziceti? care e mai ok ptr o famile cu 3 copii?
Multumesc mult
caramel spune:
Salt topicul asta putin mai in fata ca lancezeste.
Dupa 3 ani de Bulgaria , anul asta am hotarat ca vom merge pentru prima oara in Turcia. Am in vizor pe lista scurta Rixos Sungate, Rixos Lares, Barut Lara si Susesi.Ultimele 2 sar de limita bugetului meu cu +-100 euro.
Sungate si Lares au promotii bune anul asta.
Puteti sa-mi spuneti cele care au fost la Rixos(oricare din ele, banuiesc ca au acelasi concept), cum stau cu mancarea, bauturile, etc. Am inteles ca nu au fresh-uri si bauturi de import incluse, asa este?Pe site-ul Rixos, resturantele a-la carte sunt cu plata. Probabil de aici reducerile de pret de anul asta...
Mercic.
bb_yasmi spune:
uitati aici un site http://www.holidaycheck.com/hotel-Travel+pictures_Hotel+Long+Beach+Resort-ch_ub-hid_104224.html?action=detail&detailPage=30#detailView unde introduceti numele hotelului/resortului si puteti vedea la hotel photos poze facute de turisti. e super site-ul!!
bb_yasmi spune:
la LETOONIA GOLF RESORT -BELEK nu a fost nimeni??eu sincer, oricat as cauta , ca intr-adevar caut si variante mai ieftine ( letoonia fiind mai scump un pic) nu gasesc nimic sa imi placa macar la fel demult....
corinaplesa spune:
citat din mesajul lui caramel Puteti sa-mi spuneti cele care au fost la Rixos(oricare din ele, banuiesc ca au acelasi concept), cum stau cu mancarea, bauturile, etc. Am inteles ca nu au fresh-uri si bauturi de import incluse, asa este? |
Rixos Sungate este cea mai buna alegere, dar o sa vezi ca au o multime de tipuri de camere, fiind peste 20 de cladiri in complex, si preturile difera, in functie de cazare, si cu 100% (la cele de lux), desi masa si bauturile sint aceleasi. In fine, eu as alege unul din bungalow-rile din gradina si cu vedere spre munti (land view), privelistea este superba si este chiar mai liniste. Sa mai ai in vederea ca distantele interioare sint maricele, in functie de pozitia cazarii, 5-10 minute de mers pina la plaja sau la terase sau la tobogane.
Mult noroc!