Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 20
caramel spune:
Mersi de sfaturi!
Eu as prefera sa stau in mainbuilding, sa am seaview.Asas as fi si mai aproape de toate facilitatile. Cu mancarea cum stateau? Avem ce sa alegem si pentru copil?
Tonnia spune:
Ma tenteaza si pe mine Rixos, suna bine. Dar e ceva care nu-mi convine, chiar nu mai e soare de la 17.30? Kid, Corina?
Editez. Sa va spun ce mi-as dori, poate are cineva vreo idee. Sa fie cam ca Rixos Sungate, adica sa aiba vegetatie, sa fie intim pe acolo, nu geometric si la vedere, mai salbatic un pic, cu posibilitatea de e sta in corpuri mai mici, nu in corpul principal. Sa fie centrat pe pe copii, deci gramezi de distractii pentru ei. Si cel mai important aspect pentru mine este: calitatea apei, a marii si a piscinelor, adica vreau apa calda in piscina, adica nu rece cum am patit in Grecia anul trecut, practic de nefolosit, marea sa fie fara pietre si cu intrare treptata, nisip si nu pietre. Mancarea cel mai putin ma intereseaza, oricum mi se pare la fel peste tot unde e UAI, adica OK dar fara a egala mesele pe care le-ai putea lua liber in diferite locuri.
Sa fie relativ aproape de aeroport, deci nu peste 1 ora.
Pe mine ma apasa spatiile foarte mari, deschise, imi creeaza o stare de nervi, vreau copaci, separeuri, alei. De asta nu am mai fost in Turcia de vreo 7 ani, resorturile astea ma aapasa prin marime, iar in jurul lor e cam dezolant.
Deci in Turcia merg pentru apa, soare, plaja si pentru distractii pentru copii.In rest, n-ar fi genul meu de concediu dar incerc anul asta.
Asa ca recomandati-mi si mie ceva, n-o sa am plangeri ca nu am asteptari prea mari.:)
Crinutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi la LETOONIA GOLF RESORT -BELEK nu a fost nimeni??eu sincer, oricat as cauta , ca intr-adevar caut si variante mai ieftine ( letoonia fiind mai scump un pic) nu gasesc nimic sa imi placa macar la fel demult.... happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Chiar ieri am fost la o prezentare a unei agentii si era reprezentata acestui hotel din Turcia, ne-a pus un film, arata f bine dar mai mult nu stiu sa iti zic.
Au fost si cei de la Ela quality care au un concept deosebit pt copii (povestea cineva pe aici de ei), de la Fantasia, de la Gold City iarasi un hotel imens, Adam et Eve, Asteria Elita, Likya iar era super...avea oferta pt 3 copii pana la 14 ani gratis anul acesta, Presa di finica (plaja f buna), Maritim pine beach, Rixos,
Nu reprezint nici o agentie asta ca s anu creada cineva ca am vreo afacere doar am fost intamplator la un alt eveniment sponsorizat de aceasta agentie si a trebuit sa urmarim si aceste prezentari.
Au fost unele dintre cele mai bune hoteluri.
Bafta la ales!
Burtocika spune:
Si mie mi-a ramas sufletul la LETOONIA ... in special la bungalow-uri ! Si la VOYAGE TORBA , tot din cauza verdetii !
Ati stat vreodata in bungalow-uri ? Cum e fata de hotelul principal ? Ati avut acces la toate facilitatile ? Se face curat in fiecare zi ?
Eu am gasit la circa 1600 de euro, cu avionul, voi ati gasit mai ieftin ? Mi se par totusi maricele preturile, cu tot early-booking-ul !
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
bb_yasmi spune:
Boghi cand ai fost la Letoonia? ai stat la bungalow??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
roxana c. spune:
Crinutz, ai spus ceva de gratuitate ptr 3 copii pana la 14 ani la Likia , imi poti spune si mie o agentie care are acest hotel in oferta, ca eu am tot cautat si l-am gasit doar la Teztour unde nu-s preturile inca . Multumesc.
bb_yasmi spune:
roxana, intra la tez la turcia la oferte nu la preturi.
Burtocika spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi Boghi cand ai fost la Letoonia? ai stat la bungalow?? |
N-am fost, tocmai ce intrebam, poate a stat cineva si ma lamureste ...
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
bb_yasmi spune:
bogdanai, prietenii nostrii au fost dar la hotel, nu bungalaw.
gabitza2005 spune:
Eu am gasit la circa 1600 de euro, cu avionul, voi ati gasit mai ieftin ? Mi se par totusi maricele preturile, cu tot early-booking-ul ! |
Cu tot cu suplimente si asigurari?
Eu tot la preturile astea gasesc dar mai trebuie sa adaug aprox 400E taxe de aeroport si bilet copil. Ajung la 2000E plus bani de cheltuiala ....pe vremurile astea mi se pare cam mult pentru 7 nopti.