Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 18
lenca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz In Turcia cu bebe...ce hotel??? Catalishka Trimis la - 27/01/2010 : 12:03:48 Buna , noi am fost anul trecut in Antalya-Lara-hotel Miracle, tot ce pot spune ca la orice hotel de 5 stele cu all inclusive este super ok pt voi cu copil mic. La hotelul la care am stat noi cu bb de 1 an si 1 saptamana,ca de altfel la orice hotel de 5 stele iti ofera patut gratuit pt bb, ai un colt la restaurant unde sunt numai legume fierte fara nici un condimentpentru copii mici, ai scaunele de masa unde placuta din fata e mereu sigilata-sterilizata, au blender la bucatarie, au microunde dc ai borcanase sa le incalzesti, ai un dozator de apa fiarta mereu pt laptic, deci in concluzie ei iti ofera tot confortul, o sa fie o vacanta reusita o sa vezi; dc pleci cu avionul ai voie sa iei caruciorul pana la scara avionului , pe bb tr sa il tii in barte, asta a fost sigurul inconvenient, ca a mea printesa nu prea vroia sa stea in brate, ea mereu la drum sta in scaunelul ei . Buna! Bebelusul meu va avea un an si trei luni cand vrem sa mergem in Turcia. Ce hoteluri mi-ati recomanda ca fiind placute si potrivite vacantei cu copii? Multumiri si |
roxanaz spune:
Lenca, citeste putin macar acest capitol, majoritatea utilizatorilor care au scris au fost cu copii mici si foarte mici in Turcia asa ca gasesti o gramada de informatii despre hotelurile respective.
Roxana
antosit spune:
In Kusadasi la Hotel Carpe Diem Claros a fost cineva? Este un hotel nou deschis anul trecut si pe net nu prea am gasit multe pareri.Oferta de la agentie este tentanta 580 euro 7 zile, 2 pers.,individual!!!Daca ati fost sau ati auzit din surse sigure mai multe despre acest hotel !
antosit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crinutz antosit, citeste pe forumul SP, sunt o groaza care au fost. |
Crinutz am citi pe SP si in mare mi-am facut o idee, speram insa ca mai sunt si aici fete care au fost si pot da mai multe detalii.Merci !
madau spune:
Fetele care ati fost la ELA QUALITY puteti sa-mi dati mai multe detalii, va rog? Cum sunt camerele, plaja, piscina, mancarea? Merita mers acolo, sau ma orientez spre altceva? Anii trecuti am fost la Delphin si la Susesi. Noi vom merge cu niste prieteni care au fetita de 1 an si 6 luni si mai mult pt ei intreb, ca noi cu Miruna ne descurcam fara probleme, ea e "rodata" deja
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Raluca spune:
Madau,
recomanzi SUSESI- ptr. fam cu copii? m-ar tenta anul acesta...anul trecut am fost la Cornelia...Ok dar as schimba....multumesc!
bb_yasmi spune:
noi asteptam sa apara earling booking pt antalya-belek la complexul LETOONIA GOLF RESORT. avem recomandari bune de la cine a fost si am vazut poze super!! dar as mai vrea sa stiu daca a fost cineva de pe aici .
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
adrianapop spune:
Madau ,,,noi am fost la ELA RESORT cu 3 copii mici din care o fetita de nici 2 ani si totul a fost super,,,super,,,
Santem pretentiosi cei drept si cu 3 copii mici cand merg in concediu vreau sa am tot confortul necesar altfel mai bine nu merg si stau linistita acasa ...
Hotelul este un hotel special ptr familii cu copii si totul incepand de la camera mari ,spatioase, mochetate si FF curate e facut ptr confortul celor mari si mici.
Mancare era suficienta mai mult decat poti gusta iar ptr copii era un bufet cu mancare speciala,mai mult fiert si foarte multe legume in restaurantul principal si unul la ore diferite in clubul de joaca ptr copii .
Indiferent ce program de masa are copilul undeva gasesti mancare ff proaspata si bine gatita ptr ei.Ce mi-a placut aici a fost ca aveau iaurturi danone si sucuri naturale santal ,pe langa iaurturile lor traditionale .
Fetita mea atunci nu agreea iaurtul turcesc preparat de ei si de cateva ori am avut noroc ca a mancat iaurt danone,,era un gust cunoscut ei.
Lapte pasteurizat la cutie sau lapte praf ,aveai la discretie,doar trebuia sa spui si iti umplea camera zilnic cu lapte si fructe.
Piscina ptr copii sincer nu prea mi-a placut deoarece avea un parasolar mare sa le tina de umbra la copii( idee f buna ) dar impidica incalzirea apei,,,si ptr gusturile copiilor mei a fost un pic mai rece,,,,dar am stat la piscinele de adulti care aveau si o parte ptr copii,,,a fost super ok ptr toti.
Clubul ptr copii e ceva de vis,,, foarte mare si bine organizat cu spatiu interior si exterior,copii puteau fi vazuti din camera sau de la plaja pe un computer mic care il primeai de la receptie ,,,daca calatoresti fara bona e o idee destul de buna,,,,.
Ce pot sa mai zic decat ca ptr noi totul a fost super ok, mancare,servicii confort ,,iar ptr copii un vis,,,,recomand in mod special hotelul familiilor cu copii,,,,
Ps.ca sfat v-as recomanda sa va luati de la agentie transfer privat de la aeroport catre hotel ,,,face toti banii iar ptr 50-60 euro in plus ajungi mai repede si mai linistit cu copii direct la hotel.
Daca a fost cineva la delphin deluxe si ela resort ce recomanda? eu parca anul asta as incerca altceva..
Bebe Beca spune:
Madau, aceeasi intrebare o am si eu... Este ok Susesi? Am cumparat deja pachetul turistic pentru Susesi, in 8 iunie plecam pentru 10 nopti si abia asteptam. Am stat la Ela si avem numai cuvinte de lauda pentru hotel...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca