Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 13
tumpi spune:
Felicia, din pacate impactul vizual asta a fost asupra mea.In rest ca si hotel si ce am vizitat totul a fost ok.Sotul meu chiar ar vrea sa ne intoarcem in toamna ca sa faca un curs de scufundari.
Dar daca ar fi sa aleg cu alta tara as alege.Nu dau inapoi in a alege si alta data Turcia, dar nu o pun pe primul ,loc.
Cat de excursii, cam asa e, am facut si noi 2 si am fost cam la jumatatea drumului.Plus ca mare atentie, in agentiile din hotel excursiile sunt mai scumpe ca cele de pe langa.E adevarat ca am gasit excursia pt scufundari la 65e in hotel si in afara la o alta agentie la 35e.Noi luasem deja din hotel, dar i-am intrebat pe instructori cam cat costa de fel asa ceva si ce am platit noi era la pret corect, cel la 35, probabil ca nu oferea tot ce era inclus in cealalta.Oricum ne-am simtit excelent, instructorii de nota 20, de aceea am si ales sa ne intoarcem acolo pt cursuri.
Pentru cine merge in Alanya, sa nu evite sa mearga sa viziteze pestera Damlatas, este ceva de vis, la fel si castelul din Alanya, panorama superba.Recomand cu placere,desi am observat ca romanii nu prea aleg aceasta locatie.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
kisstherain999 spune:
Din pacate nu mai ajungem la IC Santai (asa cum mi-am dorit eu f mult), ci vom merge la Club Turan din Side.
Nu prea am gasit informatii despre el, daca cineva a fost va rog impartasi-ti-mi din experienta voastra.
Multumesc
lenca spune:
noi ne-am intors sambata pe 27 iunie de la hotel Miracle Resort-Antalya;
am numai cuvinte de lauda despre tot ce tine de acest hotel: mancare , curatenie, servicii;
Camera: mare, am cerut patut pt bb in camera si cand am ajuns deja era montat , baia mare si foarte curata, dotata cu de toate, sampon, gel de dus, balsam, lotiune de corp, reimprospatate zilnic .Lenjeria se schimba zilnic, prosoapele se schimba daca le lasi pe podea, minibarul este alimentat zilnic cu cola si sprite, doua ape plate si doua minerale si doua sticle de bere EFES. Seif-ul este gratis , si am luat net in camera contra cost( 25 euro o sapt).Am nimerit o super camera cu vedere totala la mare, cu un balcon gen terasa maree.
Piscinele:o piscina mare cu apa de 1.45m , una de copii cu tobogane, erau foarte curate, apa calda, sezlongurile la piscina si pe plaja gaseai mereu, noi fiind si multi( 12 pers).
In fiecare seara era la amfiteatru MINI DISCO unde totii copii dansau si cantau , iar noi parintii ii filmam si ii fotografiam ;la 21.30 era spectacol si pt noi adultii si pt copii, in fiecare seara alt spectacol, dar erau o trupa de animatori super care te faceau sa razi mereu si sa dansezi dupa ei .
Despre mancare -cat poti duce, pt fetita cea mare-5 ani- gaseam mereu carne de pui si vita , peste fie gratar fie la rotisor puiul, dimeneata cereale, mezeluri, salate, fructe, seara macaroane, spaghete cu diverse sosuri, mai greu a fost pt cea mica de 1 an, erau legume fierte, le-am facut la blender piure dar chiar dc am pus un pic ulei de masline si sare nu i-a placut, supele creme gusta cateva linguri si gata , punea lacat la gurita, a mnacat doar biberon cu lapte si cereale si iaurturi, dar spre surprinderea mea a luat 400 gr in greutate sapt cat am fost acolo.
Am venit foarte incantati de hotel, chiar dc plecasem un pic speriata fiind cu ambele fete cu noi.
alinkav spune:
Buna fetelor!
Anul acesta ne-am hotarat si noi sa mergem in Antalia, mai precis in Belek, dar nu ne putem hotari la ce hotel sa ne oprim, poate cineva se va gasi sa povesteasca in linii mari despre Ela Quality, Papillon Zeugma, Calista Luxury. Despre Susesi am citit deja(este si hotelul acesta in viziunea noastra).
Multumesc mult!
Si vacanta placuta celor care pleaca in curand!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
dianapas spune:
Sambata, 4 iulie, ne-am intors din Kusadasi, Sealight Resort.
Camera double souperior: mare, un pat matrimonial in care trei adulti ar dormi fara sa se deranjeze unul pe celalatl, un pat single clasic, plus o canapea extensibila. Curatenia in camera se facea cam in jurul orelor 12-13. Noi am rezolvat problema cu cate 10 lire fiecarei menajere (sunt doua, prin rotatie) si eneau in jur de 10-11.
Masa: Variata, dar nu cum era acum doi ani la WOW in Bodrum. Posibil sa se simta recesiunea, habar n-am. Copiii mi s-au adaptat diferit: cea mare a fost ok, a gasit sa manance ce ii place. Cu cea mica insa, am avut probleme. E o mancacioasa de felul ei, aici insa m-am chinuit foarte mult cu ea.
Animatia: ok la categoria copii, pentru ele a fost foarte bine. Noi nu am stat in arealul hotelului, in fiecare seara am iesit in oras.
Kusadasi-ul: extrem de aglomerat, obositor.
albinutza spune:
dianapas , multumim.
imi pare rau ca nu a fost prea ok vacanta.
bine ca ne-ai spus astfel suntem totusi pregatiti si pentru alte aspecte.
ceva poze ?
somnorica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Noi ne-am intors din Alanya, dar vad ca nimeni nu alege ca si locatie zona asta. Adevarul e ca daca hotelul nu ar fi fost pe malul marii, mie una Turcia nu-mi spune prea multe. Am vazut multa mizerie pe drum, cladiri neterminate sau in paragina. Hotelulului nu am ce-i reprosa, totul ok. Am reusit sa facem si o excursie in Alanya cu vizitarea punctelor importante de atractie ale zonei, inclusiv sa facem scufundari. In drum spre hotel, am vazut si eu renumitul Botanik. Ce ma deceptioneaza pe mine sunt resoturile sau cluburile asezate la cate 3-400m distanta de plaja.Degeaba au 5 stele plus daca trebuie sa faci pe jos prin soare cate 15-20 minute. La noi plaja arata super, nu era fosrte mare,dar curata, iar apa calda si nici foarte adanca, un loc prielnic pt familiile cu copii. Daca in alte locuri gasesti foarte multi romani, aici 90% erau rusi,8% nemti ,1% polonezi si restul de 1% noi romani "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Pe mine ma intereseaza. Si noi vom merge la sfarsitul lunii in Alanya. Mai precis Hotel Grand Okan. Sper sa gasesc mancare pentru bebeloi acolo, si sa nu ne alegem cu ceva dereglari de burtici. Ma intereseaza daca ai cumparat ceva din bazar, cu ce moneda ai platit? Ai gasit baclava sa cumperi? Noi nu vom face excursii, pentru ca bebeloiul este prea mic, si a intrat in perioada de scartz. poate altadata.
Multumesc, si va sarut.
Robi
felicia74 spune:
somnorica in Antalia, in special in bazar, poti plati in euro sau dolari, la alegere. Chiar si la tarabe acceptau astfel de monede.
Baclava am mancat la hotel, in rest nu m-am aventurat sa gust.
tumpi spune:
Somnorica, am vazut unde e hotelul la care o sa stati, foarte frumos.Cleopatra Beach este superba ca si plajate si zona,singurul inconvenient pe care il vad al zonei este departarea de aeroport.Voi vezi fi chiar in Alanya.
Cat de plati in bazar,primesc euro fara problema, dar daca vrei sa platesti cu card(accepta si EC-uri), ai grija la paritate.Baclava doar odata am mancat la hotel, in rest nu mi-au placut celelalte dulcegarii ale lor.
Distractie placuta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dianapas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albinutza dianapas , multumim. imi pare rau ca nu a fost prea ok vacanta. bine ca ne-ai spus astfel suntem totusi pregatiti si pentru alte aspecte. ceva poze ? albinutza |
albinuta, din pacate poze nu prea am, mai mult am filmat (nu eu, sotul meu). Ce pot sa iti zic, vis-a-vis de camera, e ca este cea din pozele de pe site-ul hotelului, cu un mic glasvand de sticla.
Nu am zis nimic de plaja. Este foarte ingusta, foarte inghesuita, plina de sezlonguri (daca nu ocupi unele in randul de langa apa - si asta inseamna sa vii val-vartej la 7.00-7.30 sa pui prosoapele pe ele), risti sa nu ai cum sa ajungi la apa, dat fiind faptul ca sunt asezate unul lipit de celalalt. Plaja e cu nisip, in apa insa sunt pietre, cel putin pe vreo doi-trei metri la intrarea in apa.
Shuttle-ul incepe sa circule de la ora 09.00, daca te duci mai devreme pe plaja, ai o multime de trepte si terase. Nu-i neplacut. Liftul nu functioneaza.
Piscina e ok cu apa de mare, dar si cu clor - in unele zile chiar mirosea puternic, e construita in asa fel incat sa poata sta si noi-nascutii.:)
Toboganele incep sa functioneze de la ora 10.00 pana la ora 16.00, parca. Oricum, la 10.00 fii-mea cea mare fugea val-vartej acolo si doua ore nu o mai puteam lua.
Hotelul plin de romani, rusi cativa, bielorusi o gramada, irlandezi, belgieni si cativa englezi. Cei mai galagiosi - romanii. Multi de proasta calitate: genul manelistic, parvenitul de peste noapte. Impresie urata, pacat. Astia suntem, cu astia defilam.
Concluzie generala: a doua oara nu ne mai ducem la acest hotel.