Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 14
somnorica spune:
Salutare
Fetele, multumesc mult de tot. baclava am primit de la o prietena la care i-au venit niste rude din turcia. Asa buuuuuuunnnnaaaa a fost! Oricum, mie imi plac mult de tot dulciurile (se simte la tonaj).
Va sarut, si ma duc sa incep sa impachetez casa. offfff viata.
Robi
Crinutz spune:
dianapas, permite-mi sa te contrazic un pic cu treaba ca romanii sunt cei mai galagiosi mai sunt si altii din alte tari poate mai rau. Uite de ex in Bodrum unde am fost noi erau multi olandezi, norvegieni si intr-o zi s-au certat unii mai rau ca la mahala, unii nu aveau umbrela pe ponton si au vrut sa i-o ia altuia care parea ca doarme. omu' nu dormea si a iesit un scandal....
Apoi la topogane erau unii (nu stiu ce erau englezi...rusi) care se dadeau pe topogan cu farfuria de plastic in care servisera pizza de la pool bar. si atentie acele farfurii se refoloseau plus ca alea zgarie topoganul. Deci se poate si mai rau ca noi. Noi am fost singurii romani din hotel 12 insi. In rest multi englezi, prea multi, olandezi care erau un circ...si faceau galagie si misto-uri si la specatcolele de seara de nu mai puteau animatorii sa isi faca treaba.
Deci fiecare cu uscaturile lui !
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://travel.webshots.com/album/573223612vBpPcE - Bodrum, Aegean Dream resort-2009
http://travel.webshots.com/album/573221650angsLU - Canakkale
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
dianapas spune:
Crinutz, acum doi ani am fost si noi la Bodrum, la World of Wonders ai am fost singurii romani din hotel in perioada in care am ales-o. Da, atunci am sesizat englezii care faceau galagie, dar astia de obicei erau beti morti. Ai nostri, insa, acum, o faceau pe trezie.
Oricum ar fi, calitatea omului se vede: daca scapi din turma, te porti ca atare, indiferent de natie.
clyo spune:
buna,
ne-am intors si noi sambata de la Rixos Premium; concluzia: mult zgomot (bani) pt nimic.
hotelul este impresionant ca si arhitectura iar complexul se intinde pe o suprafata uriasa.
in rest, mai nimic: servicii proaste, toalete mizerabile, animatia si spectacolele slabe, la fel si clubul de copii.
mancare: dezamagire maxima, eu fiind o pofticioasa (nu mananc mult dar imi place sa gust din toate).
cam aceleasi feluri in fiecare zi, multa mancare gatita, gratare lipsa, dulciuri putine si fara gust, pana si traditionalul orez cu lapte era f greu de gasit.
la aquapark am fost doar de 2 ori pt ca era f aglomerat, multa lume venita din afara.
a fost destul de greu sa ne gasim un sezlong, cozi imense la topogane.
deci, in concluzie nu m-as mai intoarce acolo.
cu toate astea, hotelul era plin, peste 2000 persoane, foarte multi turci (care, se stie, sunt niste clienti foarte pretentiosi), englezi, olandezi, belgieni, suedezi, cativa romani si nu un ultimul rand rusi (nu atat de multi cum m-as fi asteptat).
daca aveti intrebari, va stau la dispozitie.
Gabrielama spune:
Clyo,
bine ai revenit acasa.
So... aceiasi parere ca si mine; eu nu inteleg - comparand ce ofera Rixos fata de alte cluburi - de unde diferenta de pret atat de mare. Dar... reclama e sufletul comertului, au clienti, deci, functioneaza.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Marina spune:
eu m-am intors de la rixos premium saptamana trecuta si sincer mi s-a parut excelent. Venind dupa 2 ani de Ela singurul comentariu e ca era cam obosita camera(deh hotelul nu mai e chiar nou) dar in rest nu as gasi un cusur. Comparativ cu Ela serviciile au fost absolut exceptionale basca spa-ul mult mai variat
clyo spune:
Gabi, multumesc....da, aceeasi parere, dezamagire maxima....
dar...surpriza...am avut usa la baie
Marina, pt noi asta a fost a 6a oara in Antalya; am inceput cu Gloria Golf, am continuat cu Zeugma, Delphin (palace si Diva), Ela si Rixos.
dupa Ela, Rixos mi s-a parut cel mai slab ca si servicii.
la spa nu am fost, deci nu pot comenta.
simonab spune:
Buna fetelor,
Noi tocmai ne-am intors din vacanta de la hotel Cornelia deluxe din Belek. Ne-am simtit minunat ... servicii bune si calduroase (nu ca anul trecut de la Royal Wings din Lara unde parca a lipsit ceva... prea era totul cu zgarcenie). Mancare buna, gaseai multe nepicante ceea ce a fost pe gustul meu si al copilului. Toboganele mergeau non-stop pina la 6 jumate seara (la RW Lara mergeau cu program si se ingramadeau toti atunci, aici erau in continuu si libere... desigur erau mai multe la RW dar fiind cu program cate 2 ore mie mi se parea prea a zgarcenie). Paturi la piscina gaseai tot timpul si la umbra si la soare, noi ajungeam pe la 10.30 si pot sa zic ca erau muuulte libere. Si iarasi compar cu RW unde anul trecut ne-au furat prosoapele si paturile in timp ce noi luam pranzul. Anul asta la Cornelia daca erau asa de multe paturi (si care aveau si saltele in plus !) nu se ingramadeau toti sa se scoale de la 7 sa le ocupe.
Animatorii sunt f dragutzi si jocurile si spectacolele de calitate si de bun gust (la RW erau cu multe aluzii la sex de facea fata mea niste ochi saraca...).
Rusi erau multi dar destul de civilizati, romanasi la fel... ce mai ... noi ne-am simtit minunat, dansam seara cu animatorii dansul specific al hotelului... mi-a venit sa si pling in ultima zi cand a trebuit sa facem bagajele, stateam seara pe balcon toti trei si ne uitam si ne venea sa rupem biletele si sa mai stam...prea a fost frumos...
Eu am facut comparatie cu Royal Wings caci nu am mai fost la alte hoteluri in Turcia, si anul trecut am ales RW caci il recomanda toata lumea dar mie mi s-a parut prea cu multa luma proasta si servicii nu chiar asa grozave cum ne-am fi asteptat ca la pomul laudat. Anul asta Cornelia ne-a facut o vacanta de vis, am prins si ziua cand hotelul a celebrat 7 ani de activitate si au facut o gala de nu s-au uitat la bani, cu spectacole cu dansatoare de la Rio si circ de la Moscova, iat pt copilasi era spectacol de magie iar apoi au primit copilasii cadou din partea hotelului. Plus ca toate fetele au primit cate un trandafir rosu in seara aceea... ce mai! mari atentii... n-am cuvinte ca sa descriu atmosfera pe care am avut-o in vacanta... si-mi aduc aminte de coctailurile lor... aveau toate tipurile de bauturi...
Gata... nota 10 deci pt Cornelia deluxe!!!
Pupici si sper sa aveti toate vacante reusite cum am avut noi !
ioana_mada spune:
Clyo,ce impresie ti-a facut Gloria Golf;si eu ma gandeam la el pentru vara aceasta;oscilez de fapt intre acesta,Calista si Rixos Tekirova.
Acu 2 ani,cand cel mic avea aproape 8 luni am fost si noi la Rixos Bodrum si am fost f incantati(locatia de vis,cu munte si o gradina superba);singurele minusuri au fost camera care avea un aer mai vechi,dar f spatioasa in schimb,plaja cam ingusta, dar avand in vedere ca mergeam f putin, doar dimineata, cu cel mic pt. aerosoli,nu a fost chiar o problema.