Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabrielama spune:
Ioana_mada si Danielatt,
la Calista exista urmatoarele facilitati pentru copii:
- clubul de copii, unde se desfasoara tot felul de activitati in timpul zilei; au baby-sitters, chiar si camera speciala pentru copii pana la 2 ani, cu patuturi (n-am vazut camera ca asta la alte hoteluri). In fata clubului au o mica zona verde unde au cateva casute, tobogane unde se pot juca copii. In cadrul acestui club de copii se serveste masa de pranz intre 12 - 13.15. Au tot felul de mancarici de copii, dar as zice eu, de copii mai mari. Insa in restaurantul principal au "baby corner" unde au mancare foarte simpla, fara sare sau alte condimente, pentru bebelusi.
Problema cu cluburile astea este ca doamnele si domnii de acolo nu vorbesc decat rusa, turca si eventual putina engleza.
- locul de joaca pentru copii in aer liber (altul decat mica zona din fata clubului de copii), unde au 2 balansoare, un carusel cu 4 locuri, si o "instalatie" din asta de lemn, cum se gaseste si pe la noi prin parcuri, cu leagane, tobogane, pe care se pot catara copiii;
- piscina pentru copii, care este foarte aproape de acest loc de joaca;
- mini discoteca pentru copii, in fiecare seara de la 9 la 9.30, in amfitearul clubului.
Ioana_Mada, am fost la Rixos in Belek. Ca hotel este foarte impresionant prin eleganta spatiilor comune, dar camera nu este cine stie ce. Iar mancarea, dintre toate cluburile in care am fost, cea mai slaba calitativ. Sa nu se inteleaga ca nu ai ce manca... ai, dar mancarea nu este cine-stie-ce.
Daca va mai pot ajuta, cu placere.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
ioana_mada spune:
Multumesc mult pentru informatii, Gabrielama.Am uitat sa mentionez sala de jocuri electronice(erau si vreo 4 chestii pt. cei mici) de la Sungate.
karra80 spune:
salutari.....
La Adora Golf resort in Belek a fost cineva? ati auzit ceva de el?
Noi acolo mergem, in sept din 7.
Anul trecu am fost la LAres park in Lara si a fost superb, teritoriu mare, verede si multa mancare,....asa am cautat si anul asta, sa aiba teritoriu mare, tobogane si verdeatza...sper sa ffie bine.
alinusha06 spune:
fratele meu sa intors acum cateva zile din antalya si a fost cazat la miracle resorts hotel a fost foarte multumit ,serviciile ireprosabile dar parca l-am vazut mai incantat anul trecut cand a fost in bulgaria ,imi spunea ca in antalya nu ai ce vizita este extrem de aglomerat ,multe mijloace de transport este f obositor nu gasesti acea locatie pentru concediu cand parasesti hotelul ,dar in privinta hotelului cum am mai spus nota 10 plus.
dulcetica spune:
Vad ca e mare disputa cu Delfinul.Eu am fost anul asta de pe 3 iunie,oua erau ,dar eu nu ma omor dupa oua fierte asa incit nu le-am dat prea mare importanta.Ce sa zic,nu e rau deloc,insa e mult supraevaluat.Fata de Papillon Zeugma,la care am fost anul trecut are parcul de distractie cu trenulet,care apropos nu functiona si baldachinele astea pe plaja si la piscina,care i-au placut enorm sotului meu.
Am mai fost la Kervansaray in Lara si la Sera Palace, undeva la jumatatea distantei intre Antalya si Alanya. Ce vreau sa spun in final esteca toate hotelurile la care am fost au fost excelente la capitolul cazare,servicii si distractie.Insa preturile deja sint destul de mari.La toate au avut exagerat de multa mincare ,asa incit eu as dori o informatie referitor la cum sa dai putin si sa ai cam tot ce-ti trebuie.E adevarat ca eu nu beau si n-as putea sa spun despre diferentele la capitolul asta.
Nu stiu care e diferenta de pret intre Kervansaray ,Papillon Zeugma si Delfin in Lara ,insa categoric daca e una semnificativa ,puteti merge linistite la oricare si nu necesita ceva in plus sa luati neaparat Delfin.Eu am fost foarte multumita la toate.
mihailescu teodora spune:
Intr-adevar,disputa mare cu Delphinul...
Nici nu stiu cum sa incep ,sa fiu cat de cat exacta in aprecieri
Ne-am intors vineri(26 iunie).
Personal,am fost destul de dezamagita,cand am facut alegerea,tot netul vuia de elogii la adresa lui...nici pe departe n-am simtit c-ar fi ceva extraordinar.
Anul trecut am fost in Belek la Papillon Zeugma(are superclasa acest hotel),in penultima data de intrare,adica 30 sept-7 octombrie!
Eram 6 romani mari si lati in tot resortul.In rest nemti si rusii.
Anul asta, la Delphin, m-am simtit ca la Mamaia si chiar nu-mi doream asta,altfel ramaneam in tara.
Era plin de tzoparlani si pitipoance,extraordinar de vulgari si extravaganti,ti-era si jene ca esti roman,chiar il considerai afront,daca cineva te intreba:,,where are you from?Romania?'',oh,yeah,noooo,Rusia!
Eu cred ca depinde f mult de natia care e majoritara in perioadele de sejur;anul asta la Delphin intre 19-26 iunie,romanii erau pe locul I!
Camera mi s-a parut f mica;dupa ce-au pus si tarcul lui Mihnea,deja calcam in varfuri .Balconul.......o mare rusinica,nu cred ca avea 1.5 mp....
Mancarea:prin comparatie cu Papillonul,mult sub nivelul asteptarilor.
Predomina mancarea stil ,,cantina''-sosuri spicy,tocaturi en gros,piure de cartofi am avut in 2 zile,mi-era greu sa-i incropesc ceva lui Mihnea pt masa de seara,diverse tipuri de paste,dar fade si cu sosuri nepotrivite.
Dimineata mi s-a parut cel mai saracacios;inafara de celebrele omlete(care mie nu-mi plac,bleah),ma rezumam la a manca pepene(din care gaseam invariabil o feliuta si trebuia sa stau sa astept sa se sinchiseasca sa aduca altul).
Nu sunt o gurmanda,dar vroiam sa simt ca sunt in concediu.
Dulciuri,in schimb ,erau f multe si variate.
Intr-adevar,romanii mincau cartofi prajiti cu kechup si cascaval
Strangeau extrem de repede mancarea,mult mai devreme decat era afisat orarul restaurantului.
Eu stiam ca in fiecare seara tb sa fie mancare cu specific la rest principal,nici pomeneala,au incercat intr-o seara ceva imitatie de seara mexicana,de scoteai flacari si pe gura si pe
Nuuu,nu mi s-a parut c-avea prestanta unui hotel de 5*.
Dezamagitor si la capitolul locuri de joaca pt copii:cineva a descris f bine cum aratau!Sunt intru totul de acord!
Piscinele erau faine,barurile erau misto,produse variate,fructe multe(pe care eu le ador),peste in vreo 3 zile,curcan,miel canci-n-am pupat,doar vita si pui la rotisor.
Arhitectura hotelului spectaculoasa,zonele verzi f bine intretinute cu aspect luxuriant,personal destul de amabil si zambitor.
Curatenie in camere gaseam facuta cand veneam la pranz,o sg data ne-au deranjat cu roomservice-ul,desi nu comandasem,dar aduceau ei din proprie initiativa.
Am stat la et.2 cu partial sea view!
Daca mai vreti ceva detalii,cu placere,o sa incarc si ceva foto pt edificare!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
dulcetica spune:
Teodora si mie mi-a placut mai mult la Papillon Zeugma. Ne-am facut moftul cu Delfin ,dar stiu ca nici Papillon nu e chiar pomana curata.
Eu tin regim alimentar,ca-s proaspat operata, asa ca nici de mincat n-am putut minca,deci vacanta pt mine a fost doar pt ca platisem deja si trebuia sa merg.
tumpi spune:
Noi ne-am intors din Alanya, dar vad ca nimeni nu alege ca si locatie zona asta.
Adevarul e ca daca hotelul nu ar fi fost pe malul marii, mie una Turcia nu-mi spune prea multe.
Am vazut multa mizerie pe drum, cladiri neterminate sau in paragina.
Hotelulului nu am ce-i reprosa, totul ok.
Am reusit sa facem si o excursie in Alanya cu vizitarea punctelor importante de atractie ale zonei, inclusiv sa facem scufundari.
In drum spre hotel, am vazut si eu renumitul Botanik.
Ce ma deceptioneaza pe mine sunt resoturile sau cluburile asezate la cate 3-400m distanta de plaja.Degeaba au 5 stele plus daca trebuie sa faci pe jos prin soare cate 15-20 minute.
La noi plaja arata super, nu era fosrte mare,dar curata, iar apa calda si nici foarte adanca, un loc prielnic pt familiile cu copii.
Daca in alte locuri gasesti foarte multi romani, aici 90% erau rusi,8% nemti ,1% polonezi si restul de 1% noi romani
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
clyo spune:
ori s-au schimbat lucrurile foarte mult la Delphin, ori voi sunteti foarte pretentioase
eu am fost acum 2 ani atat la Zeugma cat si la Delphin; singurul capitol la care Zeugma a iesit invingator a fost camera - foarte spatioasa, in rest nici nu exista comparatie.
la Zeugma era full de romani iar la Delphin erau doar cateva familii.
anul asta mergem la Rixos, dar, citind postul lui Gabi, m-am cam desumflat.
Gabrielama spune:
Clyo,
stai nu te panica prea tare. Nu e asa de rau... cum am spus, spatiile comune, barurile, magazinele, galeria sunt incredibil de elegante. Plaja, piscinele, barurile dupa plaja super OK.
Camera insa, daca o compari cu cea de la Papillon Zeugma, e mica... si n-are usa la baie , asa ca va facilita o stare de mare intimitate in familie.
Mancarea este mancabila, dar nu foarte variata - daca stai 10 zile, vei avea ocazia sa gasesti aceiasi mancare de cateva ori. Si nu au seri cu specific, cum au la alte cluburi ("sea food night", "italian night" etc).
Concediu placut!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!