Vacanta in Turcia (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Jasmine spune:
Totonica...m-ai lasat cu gura cascata.
Am fost anul trecut la Delphin Palace si am fost incantati.La toate capitolele.
Tot cu TEZ am fost si nici pomeneala sa ni se spuna sa lasam bacsis.Cameristei i-am lasat pt a fost draguta si s-a conversat in fiecare zi cu copilul (fiecare pe limba lui )
“Unul din cele mai grave lucruri – mancarea”?
Dumnezeule mare!!!N-am vazut in viata mea atata mancare.Si atata diversitate.
Nu-mi pot imagina ce si-ar mai putea dori cineva….Am mancat peste pana mi s-a luat.Aproape in fiecare seara a fost peste.In fiecare zi si la pranz si seara erau de toate : si peste si pui si miel si curcan si vita,facute in cele mai diverse feluri.De gratare si pui la rotisor nici nu mai vorbesc.
In fiecare dimineata erau mormane de oua fierte,nu stiu de ce ti-a fost tie atat de greu sa gasesti un ou fiert.Plus omletele facute pe loc cu ce-ti poftea inima : cascaval,sunca,legume,ciuperci,etc…
Pe bune…eu chiar nu inteleg cum poate cineva sa stea acolo 14 zile si sa se declare nemultumit de mancare.
Sigur,fiecare cu parerea lui,dar parca totusi...
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste romanii si comportamentul lor galagios,grosolan,chiar nesimtit.
In rest,eu as da pt Delphin Palace nota 10 cu felicitari la toate capitolele.
totonica2001 spune:
Jasmine, te rog sa ma crezi ca nu am nici un interes sa te mint - dimineata intr-adevar iti fraceau omleta cu tot ce doreai, dar nu gaseam decat greu oua fierte. Miel in 14 zile o singura data a fost si a mai fost o seara rulada de miel care nu s-a mancat si am gasit-o a doua zi in tocana. Peste a fost mai mult decatmiel, dar nu la fiecare masa. Intr-adevar era frigiderul cu salata de peste, ton, peste marinat, afumat, dar eu vorbeam de pestele la gratar sau la cuptor. Pui la rotisor intr-adevar era in permanenta, dar altfel am vazut puiul doar in 2 zile la gratar cu muuuult usturoi, incat Adi nu a mancat, desi ii place usturoiul. Iar la capitolul mancare de copii - dezastru clar. M-am gandit ca poate o fi fost asa de la criza anul asta.....
Jasmine spune:
mda...ce sa zic?
s-o fi schimbat managementul hotelului si se face economie?
noi in septembrie mergem la Delphin si o sa vad la fata locului ce si cum
iulia_b spune:
Am facut in sfarsit si noi rezervare la Kamelia Holiday Village http://teztour.ro/galerie.php?hid=2088.
Plecam pe 26 iulie. Stie cineva e chiar asa "arzatoare" vremea in perioada aceea?
bonsai spune:
puisorul,
in 13 iunie am fost la Fire of Anatolia si mi s-a parut grandios.il recomand tuturor celor care aleg si altceva decat mancarea din Antalya.
Gabrielama spune:
Doamnelor,
pe cine intereseaza, am fost 10 zile la Calista in Belek. Extrem de curat, liniste, mancarea foarte buna, clubul de copii OK, locul de joaca pentru copii OK. Nu este un club foarte mare, este destul de mic, nu exista un hotel mare in care stau toti turistii, ci mai multe corpuri mici. Atentia la detaliu si curatenie este extraordinara. Plaja foarte larga si foarte eleganta.
Am fost pana acum la Papillon Zeugma, Club Mega Saray, Ela Quality, Rixos. La Calista m-am simtit cel mai bine si mi s-a parut cel mai "echilibrat" club.
Daca aveti nevoie de detalii si vi le pot oferi, cu placere.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CatXO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_b Am facut in sfarsit si noi rezervare la Kamelia Holiday Village http://teztour.ro/galerie.php?hid=2088. Plecam pe 26 iulie. Stie cineva e chiar asa "arzatoare" vremea in perioada aceea? |
E cam arzatoare... Noi am fost in perioada 11-21 iunie si deja temperatura ajunsese la 38-39 grade in aer si 30 de grade in piscina.
danielatt spune:
Gabrielama, daca esti draguta, poti sa dezvolti partea cu zonele pentru copii? ma intereseaza daca exista serviciu de baby sitter, daca exista mancare speciala pentru copii, sucuri, programe de amuzament etc..tot ce consideri cu ca merita stiut pentru o vacanta in Turcia cu copil de 3 anisori.
Multumesc mult.
Crinutz spune:
In Turcia cred ca toate hotelurile, resorturile au loccuri de joaca pt copii ziua, minidisco seara si alte chestii sa ii amuze si sa le ocupe timpul. cauta pe youtube de ex mini disco si numele hotelului sau statiunii unde mergi si ai sa gasesti din alti ani.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://travel.webshots.com/album/573223612vBpPcE - Bodrum, Aegean Dream resort-2009
http://travel.webshots.com/album/573221650angsLU - Canakkale
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
ioana_mada spune:
Pentru Gabrielama:si eu as dori mai multe detalii despre facilitatile pt copii;noi tot la Calista ne gandeam pt ca vazusem pe protv o prezentare a hotelului care mi-a placut.La care Rixos ai fost?Noi, de ex, am fost anul trecut la Sungate Port Royal din Belek(o zona superba cu mare si munte la un loc)care acu face parte din lantul Rixos si a fost totul la superlativ; pt. copii aveau 2 piscine cu adancime diferita(pt 0-2 si pt cei peste 2 ani),un loc de joaca cu leagane,casute,tobogane intr-o padurice de pini,o alta zona ca un fel de cort cu mese si scaune unde cei mici puteau colora,desena si juca diverse jocuri si bineinteles,minidisco in fiecare seara.Manacarea foarte gustoasa si variata;camerele mari si curate.As reveni cu palcere la Sungate dar ne gandim ca e pacat sa nu incercam si altceva la cate hoteluri de 5* si UAI gasesti in Turcia.