La noi la Galati sa veniti (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

tot eu!

A fost Ion la gradinita si i-a atras atentia educatoarei, evident ca ea a zis ca nu stie nimic, macar sa stie ca plodul ne zice din cand in cand cate ceva.

Recunosc ca mai am un neuron si ala gata sa intre in hibernare, cand am scris mesajul de mai sus uitasem cum o chema pe dr la care am fost si ce crede-ti ca am facut? am citit un capitol din 2005 si uite asa nu m-am mai putut dezlipi de capitolele noastre vechi, m-a apucat asa un dor de voi, de intalnirile noastre in fiecare luna in data de 15, ce multe eram, mi-am adus aminte ce tero de bb aveam si m-a apucat si o nostalgie de bb, da asta imi trece repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina, ai grija ! Pe mine cand m-a lovit nostalgia....a aparut Luca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Alina este fff bine ca sotul tau a discutat cu educatoare. Pe viitor va fi mai atenta daca va mai avea porniri de-astea comuniste. Chiar daca Vlad este un copil zvapaiat, exista o gramada de metode de "educare" nicidecum pocnirea lui.
E aiurea ca s-a imbolnavit, dar speram ca in vacanta sa se faca bine si sa o ia de la capat cu gradi, acum ca tot a inceput sa-i placa.

Laura Poate vine si la Alina noastra barza, mai stii?? Cum se mai simte Luca??

gitana vezi ca toate au cate-o rezolvare in cele din urma?? Nu stiu nimic de organizarea evenimentelor in perioada asta...si chiar daca as afla, eu deocamdata ma simt confortabil in pijamale. Mai asteptam pana sa iesim din nou "in lume"

Vali cu draga inima ti-as recomanda dr mea dar stiu ca ea nu recomanda cezariana si nu prea se baga decat daca se impune. Cel putin eu nu am insistat la tema pentru ca mi-am dorit sa pot naste natural (si am si reusit in cele din urma). Dar daca vrei un medic competent, calm, cald, atent si care este dispus sa-ti asculte toate "plangerile" atunci ti-o recomand din suflet pe dr Dimitriu.


Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Laura nu, nu mai vrem un bb, nu e inca vremea

Liliana ce face baiatul tau? cum e? plangacios? te-am mai citit eu pe la odisee da scriu fetele alea intr-un ritm ametitor! Iar despre gradi lui Vlad sunt aproape sigura ca nu a fost educatoarea, mai degraba o ingrijitoare, iar raceala o sa ii treaca, nu ne facem probleme, oricum e mult mai rezistent la bolile gradinitei decat am crezut eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

alina Multam de intrebari. Bebe deocamdata e...bebe, fraierici mic si jmecheros Deocamdata papa si vad ca functioneaza toate celea ca deja am dat gata un sac de pampers... Nu urla ca o sirena in noapte si nici nu mi se trezeste noaptea decat o singura data. Ne rugam sa-l tina bunul obicei in continuare.

Daca pana acum rezista eroic cu bolile de la gradi, atunci e fff bine. Oricum, da-i cate-o Vit C, miere si alte babisme de-astea ca rau n-au ce sa-i faca. Noi asa o tinem de ceva vreme si vad ca suntem in regula (deocamdata).

Ma enerveaza ca s-a racit atat de tare, dar oricum ne asteptam sa vina iarna.



Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! eu la munca! voi ce activitati aveti ?

Liliac e bine ca bb functioneaza si mai ales ca doarme, sa dea DD sa isi tina obiceiul!
Vlad e acasa cu tati azi, super mucos si tusicios, de cand a inceput gradi ii dam mai mereu "bombonica de vitamina c" uneori il mai pacalesc si cu propolis cu vitamina c, plantusin si e ok, ce sa zic, ma steptam sa il duc 3 zile la gradi si o saptamana acasa ca asa auzisem eu la mamici, da nu pot sa ma supar pe o raceala cu muci, cred ca are mai bine de o luna de mers la gradi zi de zi, era si timpul , deja ma ingrijoram ca nu vrea sa isi faca si el iminitatea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Salut fetelor! Tare mie dor de o iesire cu voi...dar daca sunt departe si nu se poate...ce sa fac?

Vroiam sa va aduc in atentie cazul prietenei mele Dana Caraman. Sotul ei Nicu are leucemie si bineinteles ca are nevoie de un transplant de maduva(donator-fratele lui) si pentru ca altfel nu se poate are nevoie de bani. Aici sunt articolele aparute in ziarul Viata Libera. Stiu ca viata este scumpa si fiecare banut este obtinut cu greu, dar poate din putinul vostru puteti sa daruiti o farama de viata, daca nu macar spuneti o rugaciune pentru Nicu si Dana.

http://www.viata-libera.ro/articol
Ofiterul_Caraman_trebuie_salvat_2.html

http://www.viata-libera.ro/articol-Un_tata_lovit_de_leucemie2.html

http://www.viata-libera.ro/articol-Ajutor_de_la_angajatii_din_Damen_pentruNicolae_Caraman_2.html

Daca aveti sugestii unde Dana ar putea apela pentru ajutor, sugestiile sunt bine venite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LIA E GREU

SI NOI FACEM ACELASI LUCRU

va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna fetelor

Imi permit sa ma bag si eu in subiectul vostru cu o intrebare, chiar daca tine mai mult de zona brailei decat a galatiului, dar incercarea moarte n-are.
Am si eu o intrebare la voi, cumnata mea care e din Braila, isi cauta de lucru ca bona. Aveti nevoie sau cunoasteti pe cineva care are nevoie de ajutor cu copii?
E tanara (de-o seama cu mine) si disponiila imediat. nu a mai lucrat ca bona inainte (a lucrat in confectii in trecut) insa nu isi mai gaseste de lucriu in domeniul ei si i-ar place sa inlocuiasca croitoria cu ingrijitul copiilor. Are o fetita de 6 ani pe care a crescut-o singura, si se pricepe, chiar daca nu are "cursuri" de bona in spate.
Daca aveti nevoie sau stiti pe cineva care are, puteti sa-mi trimiteti un mesaj si va dau oriate detalii doriti!

Multumesc, si toate cele bune :)

Mickyyy si cele 3 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005) Eliza Gabriela (28.11.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, wow de cand nu "te-am mai vazut " ! Te pup pe tine si pe fete !

Mergi la inceput