Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 9
LaLa_20 spune:
Shose...

pentru iulia si mami...sa treaca repede...nu stiu ce sa zic de faptul ca ai culcat-o la 9...accidente se pot intampla nu mai fi suparata...eu cred ca dupa ce-mi potoleam copilu' ii dadea si doua palme individei 
Zuzici stii ce vroaim sa va inteb?E cam devreme sa doarma puiutii nostrii in pat?Bia de 3 saptamani doarme in canapeaua de la ea din camera,singura,baricadata cu perne scaune,etc...intr-o seara s-a trezit din somn la 30 min dupa ce a adormit plangand si nu am mai potolit-o decat dupa ce am ramas sa dorm cu e in canapea si de atunci cand vedea patutul striga la el BE-BE,dar cand o puneam in ea plangea de ziceai c-o taie cineva...si asa o tine de atunci,asa ca azi am strans patutul...
Cand ii zic sa mergem sa facem nani,fuge fericita in canapea si se aseaza pe perna,dimineata ma striga pana ma sinchisesc sa apar cu bibe,dar nu se da jos...nici nu are pe unde...![]()
Oare gresesc?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
madalina28 spune:
Offf, Shose draga ce rau imi pare de Iulia, sincer chiar nu stiu ce sa-ti raspund in leg cu dormitul, dar alt simptom este daca varsa zic sa o urmaresti in noaptea asta, eu sunt f speriata de loviturile la cap si nu trebuiesc luate in gluma.
Pipetu' mic sa nu pateasca nimic.
Nati ce gol in stomac mi s-a facut, nasol rau in spitalele de stat unde se poarta cu noi precum cu niste animale, oare ei nu or avea familii, copii sa se puna in locul mamicilor.Ma bucur ca sunteti bine.Insanatosire rapida!
JMoni, eu ii dadeam in fiecare seara inainte de san lapte praf, am inceput cu 30ml nu mi-a acceptat din prima, dar nici nu o fortam ii aratam bibe se foia mai tragea de tricou apoi il lua ea singura, asa a inceput incet incet sa renunte la san, cand am reusit sa-i scot masa de seara am inceput cu masa de la somnul de pranz ca si acolo sugea pana adormea si am inlocuit-o cu ceiuc, apoi cu masa de dimineata care mie personal mi-a fost cel mai greu de scos.O idee ar fi ca bibe cu laptic sa il dea altcineva daca se poate nu tu, sa te imbraci ceva mai "gros"(daca poti pe caldurile astea) ca sa nu ajunga asa usor la tzitzi cand te trage de haine, eu nu am incercat decat a doua varianta.Bafta multa!
Sanatate multa tuturor puilor kkliti sau raciti!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Ellenuta spune:
neata
poftiti la
! eu iau doua ca mi-e un somn ... 
aseara am fost la circ cu eva .. la cel din parcul titan .. ce sa va spun, a fost in extaz, i-a placut tare mult .. a stat cuminte la mine si la tati in brate pe tot parcursul spectacolului .. i-au placut tare calutii, camilele si ursii .. iar la nr de acrobatie a dr Victoria a fost in extaz .. a aplaudat, a ras .. s-a speriat un pic la numarul cu jocul de tenis, cand sunetul era dat tare si se auzeau "loviturile" mingiei .. nu ma asteptam sa aiba atata rabdare .. am ajuns la 19.15 iar showul s-a incheiat la 21.40, pe acolo ..
eva a facut ieri si un pocinog .. a sarit din patutul ei. socrella a auzit buff si cand a intrat in camera a gasit-o in picioare langa pat .. se pare ca nu s-a lovit caci nici nu a plans tare si a fost vioaie toata ziua. sa-i las grilajul jos sa poate cobora cand vrea? mi-e ca asta o ia la trap prin casa noaptea .. sau seara la culcare o sa fiu nevoita s-o duc de zeci de ori inapoi in pat ..
si mai sunt suparata ca raman fara loc de parcare. cladirea din fata bocului s-a gandit sa-si faca intrare si prin spate .. o sa construasca acolo scara si vor disparea 3 locuri de parcare printre care si al meu .. sper sa ramana macar sotul cu locul caci e chiar langa al meu .. e o nebunie cu parcarea rezidentiala.
hai ca m-am plans destul ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Shose spune:
Buna dimineata, mai e si randul meu sa va dau cate o 

.
La noi noaptea a fost buna, fara semne ca Iulia ar avea ceva.
Nati imi pare rau pt ce ati trecut in spital. Din pacate astea sunt conditiile
si cel mai rau e ca nu se schimba nici macar pt puiutii nostri. Ma bucur ca e bine Stefiuca.
Mada, Lala-mik
.
Lala sanatate pt Andreiashul. Offf, cum se strang toate prostiile de la dintisori.
Ema am vazut pozicile si mi'au mers la suflet, aveam nevoie de ceva asa frumos.
muchhh
Ramo sanatate multa si mai vezi si o alta parere, la un alt doctor. E ciudat sa nu treaca infectia si sa nu iti poata rezolva maseaua.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Ufff, Elle, imi pare rau de bufful Evei.
sa treaca si sa nu se mai intample, ca iti rup inima intamplarile astea ghinioniste.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
Mutumesc Elle de
,si eu cred ca iau portie dubla.
E mare problema si la noi patutul,sincer nu stiu nici eu cum sa procedez,ziua nu doarme in el,dar alaltairi am gasit-o dormind pe jos ,cu patura sb ea
,asa ca nici canapeaua nu e o solutie pt noi
Nati,off prin ce ai trecut...,bine ca e ok
Noi stam cam prost cu pofta de mancare,sper sa ne revenim,ca prostioare ar manca...
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
rlc_sandor spune:
Shose,ma bucur ca a trecut bine noaptea,off doamne...
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
alinus ce barbatel curajos ai tu acolo! eh .. s-a facut mare lucuta! si eu i-am dat pana acum de 3 ori hidrasec evei .. sa vedem daca o rezolva .. ca e varza la
..
darene ce mare s-a facut si khalid .. e un scumpic si un vorbaret!
jelimoni intra pe blogul lui angi .. sa vezi cum a reusit ea.
shose off Doamne ce tampita lumii .. sper ca nu a patit nimic pipe .. eu cred c-o luam la palme si la suturi pe tampita aia .. pupam fetita frumoasa!
ema e un frumos milan! ce frumos sta el pe bmw-ul ala .. mami sa te tii cand o face 18 ani .. tre' sa-i iei baiatului ultimul model de bmw sa aiba cu ce sa plimba fetele .. unde a facut prietena ta tortulatul cu thomas? cand face eva 2 ani tot thomas ii fac .. e pur si simplu inebunita dupa el .. cum ajung acasa, fuge la laptop si zice "tasi, tasi" .. adica thomas si chiuie cand ii pun filmulet de pe youtube. de 1 iunie i-am luat thomas muzical .. e prapad cu el, il plimba peste tot ..
lala eu zic ca e ok s-o muti in patut normal numai ca trebuie sa-i iei din ala cu protectie intr-o parte sa nu se rostogoleasca din pat. noi o sa-i dam grilajul jos si daca se rostogoleste, vine in canapea .. acum suntem cam praf cu finantele .. o sa-i iau pat normal cand vine bb nr 2 ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NataliaS spune:
'Neata! si o
de la mine care nu mai sunt chiar zombie ![]()
Lala- dupa cum vezi feelingul nu m-a inselat...din pacate medicul nostru a avut o groaza de internari si a intrat ultimul in sala...a mai avut si 3 urgente ...asa ca am intrat la 12
....bine c-am iesit intregi...ca am aflat dfupa operatie ca in urma cu ceva vreme a murit o domnisoara la operatie de apendicita
cred ca muream daca aflam inainte.
Anyway , am fost ieri la pansat...e foarte bine, are o incizie de vreo 2,5 cm cu 3 fire resorbabile, arata ok operatia, iar gaza mea alearga si topaie in nestire - YUPIIIIIIIII
Ufff Shose - bine ca n-a izbit-o! Nu cred ca e cazul de medic, doar sperietura cred ca a fost mai mare...pup fetele sa treaca juliturile.
Elle - pup Evita frumusica!
Jmoni - eu nu-i mai dau decat dimineata si seara si asta am reusit-o cu lasat sa urle...altfel n-am avut sorti de izbanda, am esuat in orice am incercat pana m-am enervat si am lasat-o sa urle...s-a calmat in vreo 4 zile![]()
Pentru fundulet rosu , daca va amintiti si noi am avut problema asta o bucata buna de vreme. A functionat - spalat la fiecare scutec, uscat cu foenul bine, Violet de gentiana,Avene Pediatril - crema pentru fundulet in start grosut, iar cand nu trece nici in formula asta ...Nistatin crema de 2x/zi sub Avene...la noi a functionat rapid, in 3 zile nu mai avea nimic.
Pupici,urla Stef dupa papa...mama iresponsabila ce sunt...stau cu voi la taclale si imi urla copilul de foame![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
cristacoman spune:
Buna dimineata.
Fetele,
ici la copilasii bolnaviori si insanatosire grabnica.
Nati,
fetita curajoasa si pe mami ei. Bine ca e totul ok si ca nu a trebuit sa stati mai mult in spital. Cat despre conditiile din spitalele de stat, te inteleg perfect...HORROR.
Shose, Elle,
cucuiatele.
Si eu ii trageam o mustruluiala sanatoasa celei cu bicicleta. Bine ca nu a fost mai grav.
Antonia doarme de ceva timp in patul normal de la ea din camera. Intotdeauna la pranz si cateodata noaptea. In noaptea asta s-a trezit la 1 in patutul ei si mi-a aratat ca vrea in patul mare. Dupa ce am mutat-o a adormit instantaneu.
JMoni, nu prea iti pot da sfaturi despre intarcat copilul in prezenta ta. Eu am mutat-o 2 saptamani la mama si ma duceam la ea si stateam pe afara, ca sa nu ma dezbrace.
Cred ca este foarte important sa-i gasesti laptele praf care ii place. Eu i-am dat o perioada Humana, care nu prea l-a acceptat, dar o pacaleam si ii faceam cerealele cu el, groase.
Apoi, cand am intarcat-o si am vazut ca prefera sa nu bea lapte deloc, am luat Aptamil jr.1 si l-a baut din prima.
ici si multa rabdare.
Va doresc o zi cat mai frumoasa.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a