Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 10
cristacoman spune:
Asa, stiam eu ca am uitat ceva.
Pentru iritatie la fundulet eu folosesc violet de gentiana si crema cu zinc de la dr. fisher. Este foarte buna si eficienta.
funduletele.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
beinazutza spune:
pup iulia mica si evita!
eu o urmaresc pe fimea in parc mai ceva ca securistii. stau numai langa ea, am ajuns sa cred ca am o problema. vad multe mamici care isi lasa copilasii singurei , nu stiu de ce dar nu pot sta linistita, mai ales ca sunt multi copii care se plimba cu bicicleta pe alei. Bine ca avem de acum voie pe iarba.
si legat de fundulet rosu: cum bine stiti de ieri folosim cutaden si deja este mult mai bine.
eu nu imi dau seama de la ce a facut Beatrice iritatia . nu am avut probleme cu kk .
roli25 spune:
Neata,
In primul rand
clopotelele care au avut probleme:
Stef cea curajoasa care acum zburda si e bine.
Eva aventuroasa care a facut buf. A escaladat gratiile?
Cum e patutul? Andrei are salteaua f jos, nu ar reusi asa o performanta.
Pipetica draga de ea...sper ca e bine acum. Ce oameni! Era un copil sau o duduie pe bicicleta?
Andrei nu a mai facut febra, dar are putina zemuta la nasuc. In schimb il chinuie caninii. Azi noapte a adormit abia pe la 12 cu Calgel si Nurofen. S-a trezit la 6 in urlete. A adormit la 7 dupa laptic si doarme si acum.
Va
si fug la treaba.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Laura Ioana spune:
'Neata, zuzici
Nati
ufff, prin ce ai avut de trecut, pe langa stresul operatiei in sine
Niste nenorocite! bine ca sunteti acasa si ca e ok micuta
Shose
vai de ea, micuta! Multi pupici sa-i treaca juliturile fara sa lase semne si bine ca nu s-a lovit mai rau la cap sau ceva! Ce injuraturi si palme dupa cap isi lua biciclista sau maica-sa (depinde de varsta ei), ca nu-i doare capul de nimic, dom'le! Mergi cu bici prin aglomeratie, cum naiba?
Elle
vai de mine, si mie mi-e groaza de cazutul din patut. Noi avem salteaua foarte jos lasata, iar marginile patutului sunt toate egale si destul de sus (zic eu). Bine ca nu s-a lovit pitica! Si eu ma tem de acelasi lucru, daca-i dau laterala jos: o ia la picior prin casa, cred ca ma apuca toti nervii pana adoarme!
Lala20
nu-i devreme sa doarma in pat (daca nu se da jos sa vina sa te caute
), dar cred ca-i bun sa aiba aparatoare laterala. Ce simpatica e cum sta sa te astepte cu bibe
Thea se mai trezeste noaptea si vorbeste si ma striga, asa ca cred ca ar umbla prin casa sa ma caute![]()
Imi pare tare rau pt clopoteii mucosi, nazurosi, iritati la fundulet sau kkciosi! Sanatate multa lor si mamicilor rabdare muuulta
Azi dimi la 5,30 mi-a explodat o sticla de socata in camara, de ne-am trezit toti de bubuitura. Thea a vorbit pana pe la 6 si a adormit pana la 10,25
Mi-am dat seama ce s-a auzit abia pe la 9, cand am intrat in camara sa iau mierea pt cafea (si dimi cautasem prin casa sa vad ce a cazut, dar nu m-am putut gandi ca asta s-a intamplat). Era nasoool!
Beinazuta
si eu la fel fac cu Thea: sunt peste tot langa ea, in spatele ei, e imposibil sa o las de capul ei! Multi copii, biciclete, trotinete, role, alergatura, alei cu borduri prea inalte si fata neatenta (oricum o las sa mearga singurica, se mai impiedica, mai cade, "numara" pietre, le baga in gura - zilele trecute a degustat un melc
il tinea cu o mana de cochilie si cu cealalta mana l-a pipait scurt pe corp si a bagat apoi in gura
) sunt o combinatie prea tare pt mine!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ellenuta spune:
roli nu stiu cum s-a catarat .... dar a reusit ..
uite asta e patutul ..
sau aici
laurici ce patanie cu socata .. cat ai curatat in camara?
beinazuta eu am vb cu dr si mi-a spus ca sa-i iau solutie de castelani de la farmacie .. cica e mai buna decat violetul de gentiana .. o sa-i iau si cutaden, numai sa-i treaca ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
codrutaa spune:
Salut!
Shose, am vazut (citit) ca Pipetica are cucui. Pupam cucuiul, sa treaca!
Elle, ce nazdravava e Eva scumpica!
Bine ca nu s-a lovit!
Am vazut un baietel frumooos! Milan! Si pozici de la intalnire!

Despre paturi: Exista aparatori pentru paturi? Noi avem canapea in camera Alexiei. E cumparata numai de un an, n-as schimba-o, dar nu e safe deloc! Oare nu gasesc ceva ca un fel de gardulet sa il montez in jurul canapelei? Fetele de Bucuresti, nu stiti voi, pe la Ikea nu este ceva?...Cred ca sunt omul cu dileme....De o vreme incoace taare multe am
!
Aseara am citit povestea nasterii lui Conrad!
pentru o mamica super talentata si super curajoasa!
codrutaa spune:
Mi-am mai amintit ceva: pentru fund rosu, noi am folosit cand Alexia avea vreo 4 luni Petrini preparat in farmacie, cumparat de la Cluj. (Remedia sau Remedio se numesc farmaciile unde se prepara, nu stiu daca sunt in toata tara). Eu am fost foarte multumita, si am mai auzit mamici care sunt multumite de Petrini!
cristacoman spune:
Exista bara de protectie care se monteaza la patul de o persoana, nu stiu daca poate fi montata si la canapea.
Cam asa arata: http://www. bubulici.ro/produs.php?produs=701;
Acesta este unul dintre modele. Mai exista si de la B R E V I si de la J A N E. Mie personal imi place cea de la J A N E deoarece se pliaza.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Codruta, au si la Ikea protectie pt. pat, dar eu am vazut ca este din lemn.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ellenuta spune:
codruta am vazut si eu la ikea aparatoare din aia dar se monteaza numai la patutul de lemn .. nu cred ca se poate adapta la canapea .. n-ai decat sa-i pui paturi si perne pe jos. o colega de-a mea asa a facut .. a pus o saltea langa pat si cand ateriza jos, cadea pe moale ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun