Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
Ne inscriem si noi in clubul : urlatori, maraiti, kk-ciosi, cu febra , lipiti de fusta mamei 

Nu pare a fi viroza ci tot canini 

Pentru fund rosu la noi singurul lucru care functioneaza este violetul de gentiana
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
codrutaa spune:
Gatta, si eu voiam de mult sa intreb, dar parca mi-a fost jena..
. Si eu inca ma mai trezesc cu pijamaua patata de lapte dimineata, si se mai intampla si peste zi, in conditiile in care sunt 6 luni de cand am terminat cu alaptatul. De durut, nu ma doare, dar totusi, secretia asta de lapte imi da de gandit. O fi problema de medic? ginecolog sau de care?![]()
emabucuresti spune:
natalia ma bucur foarte mult de vestile bune, cat despre relatia cadru medical-parinte, iti vine sa ii impusti...
ramo sanatate multa si sper sa primesti curand un tratament mai eficient!
eu citesc vesti despre creata si miri plus clopoteii aferenti pe blogurile lor, chiar curand o admiram pe creata mica in piscina ei imensa din curte
noi am fost mai bine ieri si azi noapte, asadar sunt si eu mai fresh ca ma terminasera trezirile lui Milan, dar in special imi era mila de el ca ceva il chinuia si nu il lasa sa doarma.In dreptul maselutelor e umflat de 2 sapt si tot nu au iesit, uf.
pt fundulet iritat noi folosim bepanthen, pe care il aplic si preventiv de cand bea suc de portocale in mod regulat
pt a nu face kk prea moale si prea des, noi avem regula ca fructele si sucul de porto. sa le consume in prima parte a zilei,fructele dimi si sucul de porto. inainte de somnul de pranz, iar el face kk o data dimi la trezire si o data dupa somnicul de zi
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Gatta, si eu voiam de mult sa intreb, dar parca mi-a fost jena.. Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Nasa mea a mai avut astfel de secretii cam un an si jumatate dupa intarcare in special cand facea dus. E adevarat ca a si avut lapte sa hraneasca cu succes tripleti
Problema tine de ginecolog.
La nasa mea a fost o dereglare hormonala. S-a tratat medicamentos.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Ne inscriem si noi in clubul : urlatori, maraiti, kk-ciosi, cu febra , lipiti de fusta mamei ![]() ![]() ![]() Nu pare a fi viroza ci tot canini ![]() ![]() Pentru fund rosu la noi singurul lucru care functioneaza este violetul de gentiana ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
of lala, si voi??? saracutul...
...noua ne-a trecut febra deocamdata, de cateva ore...sper de tot...sa vedem... dar kk tot moale si puturos..cu unele chestii nedigerate sau partial digerate...
inca luam nurofen alternat cu panadol...sa vedem dimi cum ne prezentam...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
emabucuresti spune:
pozele facute de mine la intalnire http://good-times.webshots.com/photo/2382114260103950812ZIhRQA
Ioanact spune:
Buna!
Cum de s-au gandit' toti clopoteii sa fie maraiti, kkliti, fara pofta de mancare..in aceiasi per?
Zic asta pt ca si Ioana e maraita, face kk moale..bine ca nu e iritata
..are si de ce, i-a m iesit dintisorul
nr 7 (jos) si cred ca ii iese si nr 8..cu toate ca i-a iesit dintisorul (2 zile a papat m greu), tot mananca greu..deci sigur ii iese si celalalt dintisor.
Off..sa speram ca vor trece si per astea..
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
emabucuresti spune:
Eladea sanatate multa va urez, sa reparati stomacelul cat mai repede!
intreba cineva de gem de afine pt probleme de de kk, eu nu cred ca gemul ar fi indicat( contine zahar), ci din cate am inteles de aici,ceai facut din fructe uscate, sau din frunze. sper ca am inteles bine , nu vb din experienta
ma ocup sa pun si pozici mai noi in albumul lui Milan, dupa care dau link
emabucuresti spune:
poze mai noute pt cine vrea sa ne vada, incep cam de pe aici
http://family.webshots.com/photo/2776142830103950812syajYH
Shose spune:
Of fetelor sunt cu moralul la pamant.
Azi in parc, o fata cu bicicleta a dat peste Iulia.
A cazut si s'a julit la frunte si nas, iar roara bicicletei a lovit'o, sau sters'o mai mult pe manuta dreapta si spate.
Am vazut impietrita toata scena care a durat o secunda.
O secunda de neatentie ma urmareste si acum si cred ca o sa ma urmareasca pana mor.
Nu va imaginati ce a fost in sufletul meu.
Iulia a plans cateva minute apoi a parut vioaie, dar maraita.
Nu cred ca necesita sa merg la spital. Sau poate da, nici nu mai stiu.
Eu am simtit ca trebuie sa o linistesc, sa o tin in brate ..
Nu am fost capabila sa ii spun nimic nemernicei, cu toate ca in parcul nostru este amenajat un spatiu imens pt biciclisti si roleri.
Toate astea s'au intamplat pe la 7:30 - 7:45 si pe la 9:30 Iulia a adormit. Credeti ca am lasat'o sa adoarma prea repede? Stiu ca nu e bine sa faca nani dupa lovituri la cap, dar ce sa fac, era ora ei de somn.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii