Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Mda...Hai sa mai plang putin Am mari emotii pt ca nu mi-au venit "musafirii". Trebuia sa-mi vina pe 28-29 mai si pana acum...nimic. A fost ceas pana acum. Nu am facut nimic neprotejati (cauciocul sa traiasca) dar tot stau cu morcov, iepure, vanator! Ce ar putea fi oare? ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
hmmmmmmmm...poate ai avut o perioada mai stresanta, mai grea...sau ai luat ceva medicamente??? zic si eu...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui cati_magureanu Shose, iubitica, ma faci sa rosesc! ...Tare mi-ar fi placut sa stati si voi pe aici sate admir si"live" nu numai in poze!Roli, sanatate multa micutului andrei! la fel si pentru micutul Eladei! Si, Eladea, ma rog ca sa fii din nou graviduta si sa fie puiul sanatos si sarcina ok pana la capat si sa nasti un pui frumos si sanatos! Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG Intr-o zi de 13...[/red] ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
cati mersi
esti o draguta...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
darene spune:
Buna zuzici!
Probabil nici nu va mai amintiti de mine,dar nu-i nimic
,Khalid ma tine ocupata tot timpul iar ziua cand doarme fac mancare,curatenie,etc.Va citesc din cand in cand.
Acum am bagat un ochi si nu pot sa ma abtin sa scriu cateva randuri.
Alina, Khalid a avut diaree acum vreo luna,a facut moale cam 2 saptamani.Doctorita m-a avertizat de la inceput ca asa o sa fie,pana se elimina tot din intestin.
Eladea sper sa gasesti repede un doctor,poate are infectie la ganglionii din gat.La noi asa a debutat,cu temperatura,fara alte simptome.
Sa va mai zic cate ceva despre noi.Khalid e un alintat,face scene cand nu-l lasam sa faca tot ce vrea prin magazine,se cocoata peste tot prin casa,papa cate putin (stau cam 45 min la fiecare masa).Nu vorbeste prea mult,zice mama,baba (tata in araba),apa,papa.
Ce grozavie a fost la voi ieri,mi-e dor de furtuni,aici sunt mai bine de 40 de grade de ceva timp,noi mergem in mall sa ne jucam nu prin parcuri,of.
Va pup.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
codrutaa spune:
Salutare, zuzici harnicute si clopotei frumosi!
Beinazutza, incearca si cu ulei de corp (pentru bebei). La noi merge foarte bine. Ultima data cand a avut Alexia fundul rosu asa am scapat. Noi folosim si crema cu zinc Penaten dar mi s-a parut ca uleiul(tot Penaten) si-a facut treaba mai bine!
Ramo, draga de tine, prin ce treci! Sanatate multa!
fata bolnavioara si pe Razvi cel ingrijit de tati!
Roli, Eladea, sanatate copilasilor!
Alina, la mine a facut minuni MagneB6. Si e si antistres.
Fetelor, eu incep sa ma ingrijorez cand vin dintii in discutie. Alexia are doar 4 dinti. 2 sus si 2 jos. Mai sunt copii asa ”saraci” ca a mea? Cand o sa-i iasa toti dintii? Ca azi, maine merge la scoala si ea inca nu are nici dinti de lapte....
darene spune:
Alina eu am avut 2 luni la rand in care mi-a intarziat cate 4 zile,in a doua am crezut ca sunt graviduta,am facut test - negativ.
Ellenuta inteleg prin ce treci,dar cum zic toate zuzicile, cand o sa-ti tii fetitza in brate prima oara o sa uiti de toate gandurile de acum.Verisoara mea a nascut prima data prin cezariana,a doua oara normal,dar a fost diferenta de 5 ani.
Noi ne-am hotarat sa mai facem un bebe,ne punem pe treaba prin septembrie.Eu tot baietel as vrea,sotul fetitza,dar ce o fi sanatos sa fie.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
roli25 spune:
Eladea, pai atunci incearca sa dai de dr. Sper sa nu fie nimic serios.
Iti tin pumnii sa vine repede bb2 la tine in burtica.
Ellenuta, asa cum zice Mitsu, in ziua ovulatiei iese baiat...la mine si Marc si Andrei asa au aparut.
Poate ziceti ca am innebunit la batranete...dar daca Doamne Doamne ne ajuta sa fim sanatosi si sa ne descurcam material, eu m-as baga si la a3-a ceza. Iar tu Elle esti tinerica. Asa ca poate iti vine chef si de nr.3.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ereena spune:
alinush de plush , eu cu matei si kklitul am patit-o la fel si tineam copilul pe regim si biotics . la un moment dat el s-a saturat de orez, eu de pregatit si l-am trecut la mancare normala si am scos bioticsul. si-a revenit neasteptat de bine. el nu reactioneaza bine la biotics, doar la hydrasec. lauraD la fel a patit cu eleni si a trecut-o pe mancare normala si si-a revenit.
Ramo, imi pare tare rau ca suferi atat. si eu fac candida de la antibiotice ,dar folosesc ovule tantum rosa daca imi apare ,sau iau odata cu antibioticul niste pastilute ,stamicin, si nu imi mai apare.santate multa
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
Ellenuta spune:
mai fetelor .. copilul asta a venit foarte neprogramat .. intr-o scapare de moment, imediat dupa CM .. eu care am CM mai lung nici nu ma asteptam sa se intample grozavia ..
la bb2 eram hotarata sa fac teste de ovulatie astfel incat
sa se petreaca chiar in ziua aceea .. sau imediat dupa .. caci cresc considerabil sansele de
.. Y sunt rapizi dar traiesc putin iar X sunt lenesi si traiesc mai mult ..
dar uite cum planurile mi s-au dat peste cap ... 
chiar daca par ok .. sa stiti ca fac eforturi considerabile, iar starea mea interioara e
ma trezesc admirand bebici baietel pe strada si suspinand .. visez bebici baietel .. imi pare rau ca visul meu s-a destramat, e facut bucati si bucatele .. si nu o sa am parte de ceea ce mi-am dorit enorm .... 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui roli25 Eladea, pai atunci incearca sa dai de dr. Sper sa nu fie nimic serios. Iti tin pumnii sa vine repede bb2 la tine in burtica. Ellenuta, asa cum zice Mitsu, in ziua ovulatiei iese baiat...la mine si Marc si Andrei asa au aparut. Poate ziceti ca am innebunit la batranete...dar daca Doamne Doamne ne ajuta sa fim sanatosi si sa ne descurcam material, eu m-as baga si la a3-a ceza. Iar tu Elle esti tinerica. Asa ca poate iti vine chef si de nr.3. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
roli, mersi mult...
si bravo pt curajul si optimismul tau...
un copil nu paote sa fie decat o bucurie...cu toate durerile, nepalcerile si spaimele prin care treci tu ca parinte...*********************************************************
ERIC IN 2009...
ERIC
codrutaa spune:
Hm, se pare ca ar trebui sa reiau cura cu MagneB6. Am uitat sa multumesc pentru raspunsurile cu fructele de padure. Roli, Cati, Mitsu,
! Multumesc!
Elle,
fetele frumoasele! Vin ele si zile mai bune. Sa mai treaca un pic de timp!

(14 Feb 2003)