Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette, daca zici ca e ok Cuptorul cu lemne, acolo ma duc, ca am pus ochii pe el prin drumurile mele, dar nu am fost niciodata. Nu are curte mare dar nici noi nu suntem multi. Practic suntem 6 familii cu copiii aferenti si ma gandesc ca pe la 5 dupa amiaza nu e chiar aglomerat ca lumea iese la terasa pe seara.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

sunt in mare dilema..si cam intoarsa pe dos... aseara eric a avut 38.5 axial(am inteles ca asta e temperatura corecta, adica nu se ma scade/aduna nimic la gradele resepctive)...i-am dat o doza de nurofen, iar dimineata la 4.30 cand s-a trezit, era caldut bine, i-am dat panadol...apoi pe la 9 avea 37.5...ca dupa vreo 2-3 ore sa-i urce din nou la 38.5... acum iar e ok...dar ii dau alternativ panadol si nurofen...nu stiu ce sa mai cred...

si medicul nu raspunde...o sa mai incerc...alte simptome nu are...e doar putin mai molesit, mai mamos, atat...voi ati patit asa ceva?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eladea, nu teingijora inca, doar daca persista febra dupa 3 zile de antitermice.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare!

sunt in mare dilema..si cam intoarsa pe dos... aseara eric a avut 38.5 axial(am inteles ca asta e temperatura corecta, adica nu se ma scade/aduna nimic la gradele resepctive)...i-am dat o doza de nurofen, iar dimineata la 4.30 cand s-a trezit, era caldut bine, i-am dat panadol...apoi pe la 9 avea 37.5...ca dupa vreo 2-3 ore sa-i urce din nou la 38.5... acum iar e ok...dar ii dau alternativ panadol si nurofen...nu stiu ce sa mai cred...

si medicul nu raspunde...o sa mai incerc...alte simptome nu are...e doar putin mai molesit, mai mamos, atat...voi ati patit asa ceva?

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

molesit, este normal de la febra. eu am patit ceva in genul acesta , si m-am panicat f tare pentru ca face febra f des cam la 2 ore. la noi a fost viroza si a doua zi nu a mai avut nimic.sper sa nu fie nimic si sa treaca repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mitsu nu mi-e usor, sa stii .. de fiecare data cand vad un bb mic baietel, ma apuca plansul .. ca eu nu o sa am parte never ever ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

ellenuta, si eu te invidiez pt ca o sa ai un bebe!!!! si pe mine ma apuca plansul cand vad gravidute si ma gandesc ca si eu trebuia sa am 18 saptamani...intelegi aluzia mea??? astept cu nerabdare momentul in care voi fi din nou gravi, indiferent de ce sex va avea copilul...SANATOS SA FIE!

ai grija de samburica ta dulce si de frumusica de langa tine!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mda...Hai sa mai plang putin
Am mari emotii pt ca nu mi-au venit "musafirii". Trebuia sa-mi vina pe 28-29 mai si pana acum...nimic. A fost ceas pana acum. Nu am facut nimic neprotejati (cauciocul sa traiasca) dar tot stau cu morcov, iepure, vanator!
Ce ar putea fi oare?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Azi mi-am depasit norma la scris!

Andreea, Roli sper sa fie doar ceva trecator starile astea febrile ale puilor. Tare rau e sa stai stresat ca nu stii ce are! Off..

Multa sanatate clopoteilor!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Eladea, nu teingijora inca, doar daca persista febra dupa 3 zile de antitermice.

BAIETII MEI IUBITI

roli, suntem azi in a 4-a zi...de fapt a 3-a sa zicem... ca am inceput in seara de 31 mai sa-i dau...apoi in 1 iunie de 2 ori pe zi doar...abia de ieri am intrat alternativ cu nurofen si panadol...oricum vreau sa ajung la medic cu el!!! sa fiu linistita ca nu e ceva ascuns..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Mama, mama Roli, prin ce ati trecut si voi aseara...si Alinush...
Chiar s-a rupt vazduhul!Eu eram pe la sheriffs cu o prietena si am privit grozavia din interior, ca sa zic asa..dar de acolo de la fumatori, unde nu sunt geamuri si ne-a cam zburatacit un pic...Oricum, am ajuns acasa uda pana la genunchi, dar am plecat dupa potop..
Ce putin mai aveti si voi..Aveti AMR identuc cu al Ceskai, hi, hi..In 4 zile se vor inatmpla lucruri importante pentru 2 zuzici dragi noua! Doamne ajuta!

Mitsulina bubulina, eu stau undeva prin Rahova,mai precis pe la Sebastian cu Calea rahovei...Eu tot sper ca ne vom mai vedea asa, mai multe fete..A ramas ca poate facem un Moghioros, totusi, pana plec...Poate vii si tu daca nu esti globe trotter!

Ramo, draga de tine...ce problema urata ai! Neaparat intensifica antibioticul ca nu-i de gluma cu ce ai tu acolo! Nici nu vreau sa ma gandesc cat suferi!

Ma bucur saaud de Cretzulina ca este bine...Poate, totusi, ne mai da un semn intr-o zi, ca ne este dor de ea!

Mai, dar Miri? Ce mai stiti de ea? Eu chiar sunt intrigata ca nu a mai aparut de f. mult timp? Cinemai vb. cu ea? Toate sunt bune la ea? Adisparut de f. multa vreme si nici un semn..

Alinush...si eu sufar tare de aceeasi "boala" ca sa zic asa (sper, totusi, sa nu fie o boala )...si am observat ca era f. intensa cand lucram si eram napadita de responsabilitati si stres...Numai cu memento si post-it-uri lucram caci uitam de lamana pana la gura...Am observat, de asemenea, ca nu-mi mai aducaminte aproape nimic de acum 10 ani..De exemplu, daca incerc sa-mi amintesc periada facultatii abia daca reusesc sa scot lalumina o amintire-doua..s-au sters complet...Nu mai zic de liceu...Cam nasol...
Poate sa luam niste suplimente cu omega 3 ceva..sa stimulam cerebelul...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Shose, iubitica, ma faci sa rosesc!...Tare mi-ar fi placut sa stati si voi pe aici sate admir si"live" nu numai in poze!

Roli, sanatate multa micutului andrei! la fel si pentru micutul Eladei! Si, Eladea, ma rog ca sa fii din nou graviduta si sa fie puiul sanatos si sarcina ok pana la capat si sa nasti un pui frumos si sanatos!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput