Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

darene, am dat fuga la album sa il vad pe khalid, dar nu ai poze noi.nu ni-l arati si noua pe printisor? aha, deci vine si bebe 2 in curandsuper. eu inca nu mi-am facut curaj suficient penrtu un alt copil

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Andreea, Codruta, Darene, Ereena multumesc mult pentru raspunsuri.

Nu am fost stresata mai mult decat de obicei. Sper doar sa fie o intarziere intamplatoare. Stiti ca eu am facut o rezectie de col la inceputul lui februarie. Dupa ceea la contact sexual nu mai aveam nici un fel de durere, era totul ok. De cca o luna am reinceput sa am diverse dureri cand mi-e lumea mai draga . Beleaua e ca doctora mea trebuie sa nasca si nu mai vine la cabinet. Ar trebui sa-mi gasesc alt medic dar nici chef nu prea am. Nici ca ca...nici ca ca...

Cat despre kklitul Anitei...incerc si cu hidrasecul asta si apoi sa vad cum e. Oricum am trimitere pt analize la sange, scaun si urina.

Aaaa...am uitat sa ma laud cu baietelul meu curajos!! Pe 1 iunie (cadou de ziua copilului ) am mers sa-i recoltam sange pentru analize (nu-i mai facusem demult). Si Luca, barbatelul mamei drag, a stat tare cuminte, a spus doar un "auuu" si a strans tare din dintisori pana a terminat doamna asistenta de recoltat. Care doamna asistenta...tot respectul pentru profesionalism si amabilitate (si s-a intamplat la o policlinica de stat, unde i-am dat eu 10 ron pentru ca mi-a placut tare mult ce am vazut ).

Si apoi....in drum spre casa cu tati si Ana, Luca a fost si vedeta. L-au filmat la un loc de joaca si s-a difuzat reportajul la stirile Protv. Sa-l fi vazut ce topaia prin casa: "Sunt vedetaaaa!!! Sunte vedetaaa!!! Acum pot sa am propriul meu show!!! "
Si pentru ca taica-su nu a vrut sa vorbeasca (,) cu reporterul ii spunea: "Tata, dar tu nu vrei sa ai propriul tau show???"
Copiii din ziua de azi!

Roli bravo, mami!!!! Tin pumnii sa fii de trei ori mamica!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Ereena .

Am pus niste poze facute prin aprilie si un filmulet din mai.Eu mai mult fac filmulete si le trimit familiilor noastre,luna trecute chiar nu i-am facute poze deloc.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui darene

Ereena .

Am pus niste poze facute prin aprilie si un filmulet din mai.Eu mai mult fac filmulete si le trimit familiilor noastre,luna trecute chiar nu i-am facute poze deloc.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

ce dulce e in poze mi-a placut cum tinea ritmul cu tati si mai si dansa

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Ramo, of prin cate trebuie sa treci...please mai bine fugi la spital, pare groasa treaba. Tine-ne la curent.

Alina "wellcome in the club"-ul uitucilor...eu cred ca dau clasa tuturor...toti profesorii imi recomandau sa fiu mai adunata (de parca poti controla asta)...simteam eu ca pe undeva semanam...Cat despre vitamine...eu sunt cam neutra in privinta lor...mi se par o frectie la picior de lemn.
simpatic Luca

Eu i-am reparat la fundulet cu Nivea 20% zinc...ii dau de fiecare data cand schimb scutecul si nu am mai avut iritatie e muuuuuuuuuult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Dragele mele,

Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi si ne-ati insotit cu un gand bun. Suntem acasa de aseara de la 7 si suntem bine.

Ziua de ieri a fost HORROR care HORROR = Spital de stat, dar cand n-ai alta alternativa, asta e...

Am ajuns acolo la 7, am stat cu copila nemancata, fara apa de la 2 noaptea pana la 12 cand am intrat in sala. Pe la 10 a cedat copilul de epuizare, s-a pus pe urlat, de n-am mai reusit sa o calmez - vine o vita de asistenta la mine sa ma intrebe "Doamna, dar de ce plange copilul?" ...imi venea sa o omor...i-am si zis ca de organizati ce sunt ei...de foame, de sete, de somn si asteptare...In fine ...cu anestezista n-am reusit sa cooperez deloc sa mi se explice si mie ce se intampla cu copilul meu, ma lua cu intrebari de genul"pot sa va intreb si eu ce profesie aveti?" sau explicatii de genul "in orice faci exista riscuri...si cand mergi pe strada..." , intelegeti voi cu ce stare am ramas cand mi-au luat-o din brate pentru anestezie...
Anyway - am comis-o si pe asta, era sa vars de emotii in fata salii de operatie...s-a trezit dupa 15 min si am auzit-o de la etajul superior cand a racnit un MAMIIIIIIIIII...mi-au si adus-o in secunda 2, nu prea reusea brancardierul sa o tina in brate, dar n-a vrut sa mi-o dea mie pana langa pat...am calmat-o in 5 minute, apoi a adormit vreo 1 ora, s-a trezit a supt si a mancat ca sparta, a mai tras o tura de somn, iar dupa vizita de la 6 ne-am intors acasa

Azi noapte n-a avut nevoie de nici un calmant, iar azi i-am dat un Nurofen...de altfel e bine, calca, se joaca, schiopateaza putin, dar e ok.
La 5.30 mergem la pansat si vad si eu ce e acolo...nu ca nu m-as fi uitat , dar am fost prevenita sa nu umblu deloc acolo...

Si acum pentru toate!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Dragele mele,

Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi si ne-ati insotit cu un gand bun. Suntem acasa de aseara de la 7 si suntem bine.

Ziua de ieri a fost HORROR care HORROR = Spital de stat, dar cand n-ai alta alternativa, asta e...

Am ajuns acolo la 7, am stat cu copila nemancata, fara apa de la 2 noaptea pana la 12 cand am intrat in sala. Pe la 10 a cedat copilul de epuizare, s-a pus pe urlat, de n-am mai reusit sa o calmez - vine o vita de asistenta la mine sa ma intrebe "Doamna, dar de ce plange copilul?" ...imi venea sa o omor...i-am si zis ca de organizati ce sunt ei...de foame, de sete, de somn si asteptare...In fine ...cu anestezista n-am reusit sa cooperez deloc sa mi se explice si mie ce se intampla cu copilul meu, ma lua cu intrebari de genul"pot sa va intreb si eu ce profesie aveti?" sau explicatii de genul "in orice faci exista riscuri...si cand mergi pe strada..." , intelegeti voi cu ce stare am ramas cand mi-au luat-o din brate pentru anestezie...
Anyway - am comis-o si pe asta, era sa vars de emotii in fata salii de operatie...s-a trezit dupa 15 min si am auzit-o de la etajul superior cand a racnit un MAMIIIIIIIIII...mi-au si adus-o in secunda 2, nu prea reusea brancardierul sa o tina in brate, dar n-a vrut sa mi-o dea mie pana langa pat...am calmat-o in 5 minute, apoi a adormit vreo 1 ora, s-a trezit a supt si a mancat ca sparta, a mai tras o tura de somn, iar dupa vizita de la 6 ne-am intors acasa

Azi noapte n-a avut nevoie de nici un calmant, iar azi i-am dat un Nurofen...de altfel e bine, calca, se joaca, schiopateaza putin, dar e ok.
La 5.30 mergem la pansat si vad si eu ce e acolo...nu ca nu m-as fi uitat , dar am fost prevenita sa nu umblu deloc acolo...

Si acum pentru toate!

off Nati,prin ce-ati putut trece...bine ca e totul bine...acum intreb si eu caci nu am mai tinut pasul cu voi...ce fel de operatie i-a facut?inteleg ca la picior dar ce problema a avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

eu am intrat sa va intreb cum ati reusit sa intarcati un copil dependent rau de titzi?ceva sfaturi(in afara de plecat cateva zile ca nu pot)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Lavinia, Elle, Roxanici, Alina 023 va trimitem cate un pt ca l-ati facut inginer, electronist, mester ... eu stiam din mom in care am pus surubelnita ca va fi prima alegere a lui, dar ma gandeam ca va lua banii sau telefonul ... asta e alegerea lui de acum ... cine stie ce va fi in viitor ... oricum nasicul lui e tare incantat de alegeri tocmai pt ca el lucreaza intr-un service si a zis ca-l va invata meserie de mic ....

Codruta tre sa-ti spun ca si Luca are doar 5 dinti, 2 jos si 3 sus, iar al treilea abia a iesit ... so don't worry ...

Cati ce interesante au fost alegerile lui Matei ... poate se pupa cele 3 in vreo meserie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Dragele mele,

Si acum pentru toate!

doamne , IN CE LUME TRAIM!
ORICUM BINE,CA SUNTETI BINE! PUPAM FATA CURAJOASA!

Mergi la inceput