Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 7
greierash spune:
Buna dimineata!
Cafera, da-i niste pupici si de la mine, ca a fost asa de draguta... I-am luat si eu lui Andrei cirese ieri si i-au placut foarte mult! Dupa ce a venit de la plimbare a mai cerut..(dar eu nu i-am dat, ma gandeam sa nu il doara burtica peste noapte...)..
Paticut, cred ca nu ai vazut mesajul meu referitor la gradinita, ca altfel nu cred ca ma ignorai chiar asa! 
De fapt nici nu stiu de ce m-am adresat numai lui Paticut in legatura cu asta... se pare ca sunt stresata rau! V-as ruga daca aveti experiente legate de gradinita, cresa sa imi spuneti si mie cam prin ce ati trecut voi cu copilasii.
Ma gandesc ca o varianta ar fi bona, dar cum sunt cam greu de gasit, m-as indrepta spre o gradi particulara....nu prea stiu de unde sa o iau....adica ce sa iau in calcul si ce nu... off ..hai ca nu va mai bat la cap cu asta...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
stefania_97 spune:
Neata,
O
sa va mearga bine toata ziua ![]()
Musso multumim de complimente si felicitari pt examen
. Sa iti traiasca sora
.
Dana multumim de complimente
Paticut casa e a 'noastra', mai avem de platit doar 28 de ani
si crede-ma ca ne costa mult. Dar avem curte si vila ![]()
O zi buna 

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
violetan spune:
Neatza fetele! Multumim de cafea, ioana! Adica inteleg ca nu bei da' ne faci doar noua, da? ![]()
Georgi, chiar, sari cu lamuriri suplimentare! Sau e greseala de tipar doar cu varsta surorii tale?
La multi ani!!
Stefania, ce poze misto, ce casa misto, ce gradina misto,
ce familie superba! Sa fiti sanatosi!
Greierash, ti-as raspunde da nu stiu nimic de gradi!
Oricum multa bafta sa gasesti cea mai tare varianta!
Ilenuta, ce frumos ca ai intrat sa ne mai tii la curent! 
Cafera, ce dulceata de fetitza!!!!! 

Timi, multa sanatate! 
Concediu placut, fetele care mergeti in concediu, fericitelor! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ghinetz spune:
Saluty!
ma fetelor, dar greu va urniti. Pai insista fata si va cheama la serbare campeneasca si...inca nimic! Lasa, paticut vin eu si
si dansam noi. Eu stiu ce zic: tu anunta o zi si aproximativ o ora si sa vezi ca se aduna lumea. Da mai repede, sa nu nasca Clara. Si nici sa nu vina raspuns la cv-urile trimise de tine. sa nu plece mychy la Moldova. Si nici vio in concediu.
V-am citit. Nu prea mai am timp sa scriu. Azi sunt cu amandoi copiii, asta inseamna
. Si cand ma gandesc ca vine vacanta...O sa fiu singura (si fara masina) o luna cu doi nazbatiosi. Sper macar sa slabesc alea 2-3 kg care mai sunt in plus in perioada aia.
musso17 spune:
helou fetele
m-am ras tare..am aruncat-o si v-am lasat cu ochii in soare
sora mea are 7 ani ca daca era o greseala de tipar ne puneam intrebarea ce-o fi cautat la locul de joaca
..cafera,suntem surori sangvine nu uterine,adica dupa tata,iar mama ei are vreo 42..mama mea are vre 52 caci eu am 28..![]()
..nu va detailiez povestea ca sigur banuiti cumde tatal meu ,cel istet de altfel,dar cu un moment de rastriste a facut un copil la 50
.
dana,am sesiune la facultate,ce-a de-a doua si la mine..eu sper sa nu raman studenta vesnica ca tare ii rau sa n-ai banul tau.
vio.
stefania,multumesc.
va pup,ma duc la sala
va pun poze cand vin
mychydutza spune:
ghinetz, da' undi pleaca huzbandu tau, cu tot cu masina? la pescuit? si nu ma duc la moldova, ma duc la bucovina!![]()
![]()
dana, a fo' buna berea aia........cat despre tzuica de pruna.....iami!
oanamada, spor la impachetat. sormea e la bruxeles....poate te pot ajuta cu inchiriatu.....daca ai nevoie....
paticutz, 

cafera, cred ca fiita a invatat ce e aia criza, de nu vrea sa arunce nimik.
xerxe, ce mai faci? noua ne-a dat luna asta jumate de salariu. cealalta .......sa vedem. vaz ca deja situatia e naspa si prezinta umflaturi. paticutz, nu angajezi gradinareasa????
rad eu rad, da' purceaua e moarta'n cotetz! ma gandesc serios sa-mi caut job, da unde pana mea gasesc acu.......
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
...pt ca se apropie vikendu', imi "permit" o "arogantza" :
De multe ori ....
cind plingi.......
nimeni nu-ti vede lacrimile....
De multe ori....
cind esti ingrijorat...
nimeni nu-ti simte durerea....
De multe ori......
cind esti vesel....
nimeni nu se uita la zimbetul tau.....
Dar cind te basesti o singura data.....
greierash spune:
Michydutza, cand te-am citit am ras, dar la final am zis..."naspa"!
Imi place ca totusi nu iti dispare simtul umorului...pana la urma ce naiba sa faci?
Violeta, multumesc, ma informez si prin alte "parti".... ![]()
Stefania, am admirat copil, mama , tata, casa, etc...si-am ramas intr-o nostalgiee...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
.....abia acu am vazut si io pozele stefaniei........mai, parca esti dupe alta lume.........ceea ce-mi place cel mai tare si mai tare sunt obrajii rosii a fii'tii!
xerxe2005 spune:
Mihaela, noi de la inceputul anului am primit salariul cu cel putin 10 zile intarziere fata de 10 a lunii cat e data stabilita, in stil trunchiat, cate 50 %, cate 75 % sau chiar si 90%, iar restul pana la sfarsitul lunii. Suntem insa multumiti ca nu l-au redus si ca inca l-am primit pe tot.
Noi suntem in plin proces de schimbare de conducere, dar nici noua conducere nu are de unde scoate mai multi bani, ca suntem institutie publica de interes national, adica nici institutie bugetara, nici regie autonoma si depindem in mare parte de incasari de la agentii economici....care din cauza crizei nu ne pot plati, ca nici nu primesc banii la timp....un intreg lant de slabiciuni.
Se aude ca se va aplica una din strategiile de revigorare: concediu fara plata prin rotatie sau restructurari.
La voi ce se mai aude cu disponibilizarile?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07