Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna dimi la pranz, sunt nauca de cap asa ca pica bine cafeaua... multamim,

ghinetz mama nu zic nici o zi si nici o ora ca alea planificate nu ies niciodata...doar va anunt ca eu stau toate w/e acasa (cu exceptia duminica la pranz cand suntem la ora de calarit (fi-miu iapa nu va ganditi la prostii)

mychi.. nu angajez gradinareasa pentru ca nu am cu ce-o plati. daca merge totul in stilul asta imi caut si eu job... nu vrea nimeni sa angajeze o psiholoaga care se ocupa de cand a terminat facultatea de contracte si ofertare in constructii???
stefania.. lasa mama, 28 ani sa fiti sanatosi si bucurosi intr-insa..
si s-o stapaniti cu bine...
greieras.. sa stii ca nu ti-ma vazut postul cu gradina.. ma duc sa caut si ma jur ca nu te ocolesc..

caferuto scumpo.. mai intai trebuia sa spui .. "nu cititi alea care sunteti la cur(a) de slabire.." si dupa aia sa spui ce pregatisi...asa.. s-a dus pe apa sambetei cura mea. ma duc sa bag si eu o crema d'astea cum ii zice creme brule.. parca??

musso felicitari pentrue examen.. si la mai multe.. la multi ani surioarei.. (tata cand a murit anul trecut avea 83 ani eu mis' de 36 asa ca intelegem faza cu tata la 50 ani frichi frichi .. copilasi

azi sunt foarte porcoasa.. va rugam sa ma iertati...

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

, azi esti foarte directa, as putea spune... Lasa nu mai cotrobai prin arhiva... era vorba de gradinita..cand l-ai dus pe Miron, intrbam daca ti-a fost greu tie/lui, sau cum a fost...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, mi-ai luat painea de la gura..........tocmai vroiam s-o "atentionez" pe paticutz, ca era vorba de gradinitza nu de gradina. da' cred ca psiholoaga noastra cu veleitatzi de constructor, se gandeste numa la gradinar
xerxe, deocamdata dupa negocierile cu sindicatzii, a ramas sa-i dea afara doar pe cei ce se apropie de pensionare, ne-a taiat din sporuri, prime.........adica am ramas cu cucu gol . dar se pare sa subvenia s-a cam terminat , incasarile sunt varza, asa ca.........ajung gradinareasa la pati, chiar daca ea nu ma vrea

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Haha, paticutz!
Georgi, sa-ti traiasca surioara! Cool situatie!!! Asa e si laurashu' meu, are fratior de la tati din prima casatorie de 19 ani!! Doar ca tati are doar 42 de anisori
Mychy,
Cafera, am mai zis da nu ma pot abtine sa zic din nou cat de dulce si dragalasha dar si amuzanta a fost faza cu strangatoarea ta mica. Cat de caraghios poate fi sa mananci din gunoi alaturi de papusa ta? E atat de dulce faza ca ma lasa nervii!!!!!!!
Carla, cand nasti?
Alina.a, cand te-ntorci vreau raport complet si o copie a ecografiei stampilata si autentificata la notariat si cu apostila sa vaz secsoo' lu' ala micu' Hai, acu' te las ca esti in concediu da sa nu dea cine stim noi sa nu citesti asta. Sa nu zici ca nu ti-am spus! si distractie maxima!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere, consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat romanii.

CONCLUZIA: Mancati si beti tot ce vreti. Se pare ca faptul ca vorbiti romana e ceea ce va omoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

ups.. am descoperit intrebarea de gradi greierash... si merci ca mi-ai si reamintit..
pe scurt... observasem eu ca cu bona de acasa (o tanara de 26 ani educatoare de meserie) nu prea face pasi inainte in dezvoltare.. adica tot numai cu noi vrea sa se joace, nu vorbea mai nik.. nici macar pe limba lui, nu prea se juca cu jucariile din dotare (si slava domnului am 2 saci)..si etc, etc, plus ca se plimba prin imprejurimi la alta vecina cam batrana, cam surda si cam imputita...ca de era fata singura si nu avea cu cine conversa..am intrat pe net, am vazt zeci de gradi particulare si mai putin , mi-am lua inima in dinti, azi am vizitat-o pe una din ele.. ma atragea asa...wonderkids denumirea...am vorbit cu directoarea dar inainte am gasit doua mamici afara din gardi si am facut repede un studiu de piata printre inimoasele mamici (ambele cu copii pana in 2 ani) sa vad vreo lacrimioara ceva..nik. totul era perfect dupa opinia lor asa ca... m-am decis..

a doua zi luat cupil de o aripa, zambit, povestit ce va sa fie ca plec si ma intorc eu mai pe seara...sa-l iau.. si lasat la gradi in urlete..mamii, mamii.. de-ti inmuia si sufletul dar si scoteai zama din pietre de mila lui. am zis.. in sinea mea..daca ma intorc nu-l mai duc in veci si tot la imputita de vecina isi va face veacu.. amin.

asa ca .. de atunci copilul (are 2 luni si 4 zile de gradi), e vesel, se joaca cu toate jucariile, nu mai atarna de mine ca maimuta, e mai prietenos (a se citi sociabil), are program stabilit de mancare (de trei ori pe zi numa la gradi), somn minim 3 ore zilnic - asa doarme de mult acolo - e foarte grijuliu cu lucrurile lui (scaunel la loc dupa ce termina de mancat, farfuria in chiuveta, tzutz si "Ani' - ursul de nani fac nani in patut, ne schimbam fara urlete, apreciem schimbarea de haine cand venim de la gradi si seara in pijama dupa baie fara urlete, si multe altele, vorbim, scriem, ....

s-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asea...sunt foarte multumita, dar am tacut si am inchis usa dupa mine cand l-am auzit plangand..si cred ca i-am facut un bine. o sa pun cateva poze de la gradi pe flickr si va voi spune cand ca sa le vedeti..

succes!
mychi.. in natura primesti plata??

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paticut

mychi.. in natura primesti plata??

presupun ca te referi la : lapte , carne, branza, oua, nu?

v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Saru'mana mult, m-a incurajat raspunsul tau(ca sunt ca o ...mamaliga, sa zic, cand ma gandesc cum o sa il las eu acolo singur singurel toata ziua, etc....). Aminceput sa caut deja, am facut o selectie in functie de zona, si vreau sa le vizionez mai intai... nu sunt decat vreo 3, maxim 4. Doamne ajuta.
Michy, esti haioasa in general, dar azi te-ai intrecut! Trebuie sa plec acasa, si imi pare rau ca tare m-ai mai amuzat azi!!! Si cred ca nu numai pe mine!
Hai , va pup si poate ne vedem si maine!
O zi buna va doresc!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Uhhhhhh, ma hodinesc si eu un pic, ca am obosit in 2 ore cat altii in 2 zile. Alexia a venit cu o colega, le-am hranit pe toate, am glumit, am spus si acum se joaca toate 3 de-a scoala. Numai ca ...Ilinca are doua profesoare
De-ati vedea...

Paticutz,

Beiiiiii, Vioooooo, nu-ti imagina ca le-am luat inapoi din tomberon. Ca nu i le mai dadeam oricat de mult ar fi plans. Cat despre curajul meu...eu as fi mancat mai multe sa le gatam mai repede, dar nu vroia decat echitabil.
Auzi? Dar pt ca am scapat de dilema daca puteam sau nu sa-i fiu mama Georgianei, i-a lamureste-ma cu... de doua ori mireasa. Eu ma gandeam ca ai facut nunta de doua ori, in doua locatii, dar ca era vorba de acelasi eveniment. Acum, cand am inteles ca Laurashul are fratior asa mare, am priceput ca de fapt fura evenimente total diferite. Curajoaso! Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti

Aaaaaaaa, mi-a placut mult poanta lui Viorel Liz: asta a fost ultima mea casatorie si ce-a dintai a Oanei

Musso, , ce sa faci, mai uita si parintii de protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,din pozitia copilului din prima casnicie nu prea e confortabil...numa ca acum incerc sa am o relatie civilizata cu ea,sora-mea,ca alte legaturi nu prea se pot infiripa,diferenta de ani,alte interese,etc

va pun poze,sper sa va placa http://good-times.webshots.com/photo/2048164450104633254HdcBxH

Mergi la inceput