Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
violetan spune:
Deci, caferutzo: am inteles mai ca nu mancati direct din camionu' de gunoi, asa, pe fuga, inainte sa plece la casa urmatoare ![]()
![]()
, sau chiar dupa, ca cine stie ce bunatati mai are si vecinu' 
dar era foarte frumoasa imaginea descrisa si papushika ta e de coma rau!!!
Cat despre mine, da, sunt la a doua casatorie, ca si sotul meu si ma aflu in relatii cat se poate de misto si cu baiatul lui mai mare si cu fosta lui sotie si daca ar fi fost in tara si cu ex-sotul meu cu care ma felicit reciproc de zilele noastre prin intermediari sau direct, depinde cum ne prindem
. Si el are baietzel din a doua casatorie, apropiat ca varsta de laurashu'. N-a mers casnicia noastra, dar ne-am despartit in relatii bune si cu bocit, urari de viata frumoasa si imbratisari la aeroport de ambele parti. Vorbesc serios...
Asta e viata!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Vio,
. Ce frumosssssssssssss! Ai fost maritata in tari straine?
Nu dati cu rosii, dar azi nu stiu ce am![]()
![]()
![]()
cafera spune:
Vio, am corectat mesajul in care te faceam curajoasa. Cred ca mai vreau sa fiu copil sa merg La scoala si sa invat sa scriu

![]()
![]()
violetan spune:
Georgi, o, sora mea
, m-ai omorat cu mihnea! as vrea sa-l vad si pe barbata-tu ![]()
sa vaz daca seamana cu el la ochii aia!!! Si e blondutz rau rau de tot!!! Si conturul ala al buzelor va nauci o gramada de pupeze!!
Ai pus-o ca sa zic asa, prieteneste!
Ptiu! N-am vazut ceva mai superb! Ce scumpicel e si in toboganul ala. Cum fac rost de bani ii iau si lui laurashu-taurashu' unul!
Am botez si n-am cu ce sa ma imbraaaaaaaaaaac!!! 

Si mi-am luat o fusta shmekera gri asa, ciudata moderna aiurita bufanta jos nush cum sa explic da' barbati-miu (mare expert in moda 2009) zice ca nu e mistoaca deloc si ca in nici un caz nu e de botez.
De parca:
1) s-ar mai purta rochii de seara cu parura si lameuri si paiete si flori mari din diferite materiale sclipicioase
2) m-as putea imbraca "de botez" in tzoale de seara in mezu' zilii
, ca doar vorba ceea, biserica e la 14 si paranghelia la 15!!!
Io nu mai am oricum tzoale de genu' ala le-am dat inainte sa ma mut. Am facut o tolba cu tot ce aveam si le-am dat.
Ce ziceti daca ma imbrac in pantaloni? Are ceva?
poze Laurash
violetan spune:
Caferutzo, nu, am fost maritata aici cu un francez de origine libaneza. Dar de ce ai modificat mesajul si de ce ma faceai curajoasa? Acu' io nu pricep ![]()
poze Laurash
paticut spune:
vioo bravo tie fato.. imbraca fata pantaloni ca daca nu nasesti tu n-are importanta!!
si ma miram eu sa fi fost maritata cu vreun romanas si sa fii sfarsit cu pupaturi in aeroport si la multi ani de onomastice...![]()
cafera 
mychi.. pot sa vorbesc urat??? 
greierash.. viziteaza fata draga ca asa e mai bine si o sa te simti mai linistita.. iti dau un pont.. uita-te la bucatareasa!! daca aia e curata..spune multe despre gradi.
musso superb mihnea.. zici ca are cel putin 3 anisori! daca fac fetita....mai vorbim da?

gata fug
ma intalnesc cu bortosica de carluta...fug.. pa pe maine... (sau pe diseara ca vreau sa vorbesc cu michi de "natura"
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Caferutzo, nu, am fost maritata aici cu un francez de origine libaneza. Dar de ce ai modificat mesajul si de ce ma faceai curajoasa? Acu' io nu pricep Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
In semnificatie nu am vrut sa modific nimic, ca tu esti o curajoasa, doar ca eu pusesem o liniuta unde nu trebuia
cafera spune:
Paticut, pazea ca vin si eu.
Ce pofta mi-ai facutttttttttt. Sa pui poze ca sa ma consolez.
Vreau si eu sa pun poze, dar nu mai reusesc. Ce ma sfatuiti? Ce cont sa mai fac si unde? 

violetan spune:
Cafera, ![]()

Paticutz,
, sunt nasicaaaaa!!!
Tot cu pantaloni sa merg? Varianta ar fi pantaloni albi cu bluza visinie cam asa...ufff
poze Laurash
CarlaV spune:
Vio, cred ca nasc inainte sa apucam sa ne vedem pe sarcina asta
.
Acu' pe bune, era sa se intample duminica seara si azi era sa raman la spital sa facem inducere sau cezariana in urmatoarele 24 ore, noroc ca a iesit bine ctg-ul.
Carla,
s.38
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"