Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna ziua la strumfime!

Am gasit un moment liber si am intrat sa va salut.

In primul rand felicit tooooate burticoasele din zona, sarcina usoara si copii cuminti!

In al doilea rand sa va spunem ca deocamdata suntem bine, sanatosi.din vara voi incepe si sa ma interesez pentru servici, pe Victor l-am inscris la gradi iar pe Andrei il voi lasa cu bona.

In rest, abia asteptam sa plecam in concediu - doar cu sotul- iar cu cei mici sa mergem la mare si la soare.

Va pupic dulce

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
am sosit de pe coclauri,in speta de la o zi onomastica,sora-mea a facut 7 ani ai am fost la loc de joaca..tare frumos a fost,o sa pun poze..fii-miu a dansat,s-a dat pe topogan..ce mai,a fost in elementul lui.
am luat si ex..multumesc de majorete paticut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna seara,

Noi suntem ok, extrem de ocupati...s-au inghesuit multe intr-un timp foarte scurt...printre care si o a doua mastita la mine

Alina.a mi-a dat placuta tema de casa de-a va anunta ca bebe e bine, creste armonios si maine merg in vacanta la Turci. Cu vestea buna vine si una mai putin buna si anume ca hematomul subplacentar s-a marit.VACANTA PLACUTA ALINA astept avalanse de poze si povesti frumoase

Am vrut sa ma laud ca am avut 4 zile de vara , din pacate se anunta un weekend in stil irlandez :(

Oanamada se muta in Belgia, Paticut in NZ dar la Dublin nu vine nimeni?

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bravos Georgico pentru examen. Da' eu intelesesem ca ai terminat cu ele. Sau esti si tu ca cea mai buna prietena a mea: studenta vesnica. E deja la a treia facultate si, fie vorba intre noi, efectiv nu a lucrat niciodata si nici nu cred ca va lucra vreodata.
Asa mare diferentza e intre tine si sora ta?

Paticut
Am vazut-o o singura data pe mama ta in parc in Herastrau insa, nu stiu de ce, mi-a ramas intiparita in cap, seamana f bine cu tine, sau, ma rog, tu cu ea . Si eu as emigra dar sa o fac si pe mama pachet.

Stefania, si mie mi-a placut mult poza aia cu copacul inflorit din gradina, si cea in leagan, si, si...

L-am admirat si pe odorul lui Xerxe. M-a uimit ca-si tine ochelarii de soare.

Oana spuneati de vulcanii noroiosi. Pai eu cand merg la tara la mama sunt cumva destul de aproape (cca 20 km) de vulcani. POate ne nimerim sa fim si noi pe la tara. Sigur in weekendul asta suntem acolo.

Ma duc sa beau si eu o bere cu sotul.
Aaa, mi-am adus aminte, Michidutzo in sticla avea neste tuica de pruna tiganeasca

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina concediu placut, fara dureri. Sa-mi spui cate prajituri ai mancat de la turcaleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

dau cafeluta? ... azi nu beau ca am mancat aseara prea multe cirese

am citit ca Alina pleaca in vacanta !!! concediu placut si abia astept sa-mi spui impresii si sa-mi dai ponturi

ma duc sa citesc din urma, asta cu Turcia mi-a sarit in ochi

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

L-am admirat si pe odorul lui Xerxe. M-a uimit ca-si tine ochelarii de soare.

Si noi am fost surprinsi. Dar mi-am cumprata si eu o pereche si ii placea ca avem amandoi ochelari si il tot striga pe sot sa ii arate ca avem amandoi ochelari.
Si in masinute am fost surprinsa ca a vrut sa stea, data trecuta a fugit ca ars de ele.
Cred ca ne va surprinde in fiecare zi cu cate ceva.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineataaaa!

Timi, iar mastita? Care e cauza? Cum iti e acum? Sanatate multaaaaaaaaaaaaaa! Pupacim fete frumoase

Gata, a inceput vremea vacantelor?
Alina, zbor lin, sejur odihnitor, relaxare maxima, placere la cota ridicata, , , si fara dureri de burta. La intoarcere sa-mi spui ce si cum cu multeeeee amanunte. Si poze doveditoare

Ilenutza, bine ai revenit

Musso, maiiiii, cate lucruri ai facut ieri Felicitari pentru examen si sa-ti traiasca sora. Alexia e mai mare decat ea si m-a dus gandul la ce diferenta de varsta o fi intre mama fetitei si mine? Si apoi...musso mi-ar putea fi fiica? Te rog, draga mea, sa vii cu lamuriri, ca nu-mi ies problemele logice

Ilincuta mea a plans aseara pentru niste cirese. Dar rauuuuuu, rauuuuuuu. Le-am ales constiincioasa si pe cele care nu aratau bine le-am pus la cos. A sarit ca arsa, a incercat sa ma certe, dar durerea a fost asa mare ca nu mai putea vorbi, doar imi arata cu degetul spre gura, adica le mananca ea. Am pupacit-o, i-am explicat ca nu sunt bune...degeaba, lacrimile curgeau rauri, rauri. Asa ca am adunat din cos rebuturile, le-am spalat bine, bine si...le-am mancat impreuna, pentru ca ea a fost asa draguta si le-a impartit cu mine: una Iaia, una mami, una Iaia, una mami Nu vrei sa mancam cirese bune? Nuuuuuuuu, mama, nuuuuuuuu. De ce? Papa Sisi, papa tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Ilincuta mea a plans aseara pentru niste cirese. Dar rauuuuuu, rauuuuuuu. Le-am ales constiincioasa si pe cele care nu aratau bine le-am pus la cos. A sarit ca arsa, a incercat sa ma certe, dar durerea a fost asa mare ca nu mai putea vorbi, doar imi arata cu degetul spre gura, adica le mananca ea. Am pupacit-o, i-am explicat ca nu sunt bune...degeaba, lacrimile curgeau rauri, rauri. Asa ca am adunat din cos rebuturile, le-am spalat bine, bine si...le-am mancat impreuna, pentru ca ea a fost asa draguta si le-a impartit cu mine: una Iaia, una mami, una Iaia, una mami Nu vrei sa mancam cirese bune? Nuuuuuuuu, mama, nuuuuuuuu. De ce? Papa Sisi, papa tati.

Mamica de printese

Ce scumpete de fetita!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, aseara am facut o crema de zahar ars....mmmmmmmmm, o minune. Am renuntat la rom si am pus esenta de migdale amare. Iese super
Nu cititi daca sunteti la cura de slabire. De, eu sunt tanara, slaba, frumoasa, apetisanta, delicata, etc, etc si pot sa mananc Cel putin asa m-am simtit savurand-o. Vad azi cum ma simt cand o sa trag blugul pe mine.

Mergi la inceput