Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 5
musso17 spune:
helou fetele
ce m-as baga la un gratar..yumyyy...da doar sa-l mananc nu sa si fac, nu-mi place..da ma bag la o salata..aaa si acu cateva zile am manacat cartofi prajiti facuti la gratar pusi pe un disc de arat iar sus niste sunulita care se topea usor usor in uleiul de prajit si dadea o savoare cartofilor

multumesc fetele,sper sa am bafta.
am fost si la sala..mai da-mi place sa alerg pe banda aia,cred ca-l conving pe sot sa-mi ia una,eftina da sa ma zbengui si acasa.
paticut spune:
va laudati ca a-ti manca gratar dar nu vad nici o miscare....sa va fie rusinica...mare
si zi Stefania .. au si aia seminte pe acolo.. si tot asa criza e de poti manca linistita in timpul serviciului.. bravo!
sa-ti traiasca printesa cu rochita cu bretele...mai pove ca tare dragalas suna...
mychi am auzit numai de bine despre tine!!
nu spui de la cine..![]()
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paticut va laudati ca a-ti manca gratar dar nu vad nici o miscare....sa va fie rusinica...mare si zi Stefania .. au si aia seminte pe acolo.. si tot asa criza e de poti manca linistita in timpul serviciului.. bravo! sa-ti traiasca printesa cu rochita cu bretele...mai pove ca tare dragalas suna... paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru |
Telefonul suna suna si iar suna dar tot reusesc sa mananc niste seminte. Acum am trecut la nectarine.
Ma gandesc ca trebuie sa ajung acasa si sa fac de mancare
.Dar intai ma duc la cresa sa o iau pe mandra mea si sa vad ce ispravi a mai facut
Ieri a venit de la cresa cu o gaura in fundul la pantalon. Ii plac pietricelele la nebunie, le baga in gura le savureaza si le arunca. Cred ca imi obosesc gura de pomana ca nu e voie

Noi am facut gratar duminica impreuna cu vecinii nostri. Catarina mai avea putin si era calare pe gratar de disperare sa ii dam carnea, pulpita de pui si carnatul. Si sa vezi plansete ca nu era gata.
Am facut si o salata cu rosii, castraveti, salata si ridichi din gradina noastra si cu putin marar. Iar la desert capsuni din gradina noastra.Si acum ca m-am laudat ma duc sa imi iau o cafea de la bucatarie ca mai am putin si adorm
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
oanamada spune:
Iata-ma...am aterizat si eu o tura...dupa n-spe mii de pagini...pe care incerc sa le citesc printre picaturi.
Mi-era dor de voi...de-abia astept sa vad si eu poze....
Noi ne luptam cu mucul rau...suntem ceva mai bine, dar mai avem de tras.
De intrat pe DC am mai intrat doar ca sa va scriu voua (asa ca Vio draga mea...nu ma cauta pe la alte "subecte" ca n-ai sanse sa mai dai de mine
).
De azi sotul meu dragut a terminat cu vechiul job si este acasa pe capul meu ...cu directivele de rigoare...incercam sa ne apucam incet incet de bagaje...
Sunt super furioasa pe agentii imobiliari de la Bru...se pare ca sunt la fel de organizati si profesionisti ca astia de la noi...
... eu cer o zona..ei imi dau la cucuieti, in alta zona...eu cer un anumit etaj...ei imi dau la ultimul...eu cer apartament simplu...ei imi trimit numai duplexuri 
. Am mai trait eu experientele astea aici cand i-am cautat maica-mii si bunica-mii un an de zile casa (ca aia in care stateau era zdruncianata rau saraca!)...asa ca sper sa ma tina nervii si cu inchirierea asta...atata doar ca aici eram acasa, pe terenul meu...acolo sunt la mana lor, pe terenul lor!
In rest ce sa va zic...nimic nou sub soare...am tot felul de dileme existentiale
...ca de exemplu: sa-mi iau masina de tocat carne la mine sau nu?![]()
(nu de alta, dar nasa fetei care sta acolo mi-a zis sa-mi cam iau electrocasnicele mici la mine ca acolo sunt cam scumpe .... si o sa avem si asa o gramada de cheltuieli!)
Cam atat ....ma duc sa citesc si eu din urma pana se trezeste Catinca....
Va pup pe toate!
Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Am admirat-o pe Catarina ![]() ![]() si am ramas fara cuvinte.![]() Frumoasa foc si casuta![]() Mamica de printese |
Cafera multumim mult de complimente
tot aud tic-tac ceasul bilogic care nu imi da pace.Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
cafera spune:
Stefania, atunci tin pumnii, dar sa ma anunti cand suna ceasul![]()

Greierash, m-am uitat peste retete

O sa incerc si eu. Mulrumesc!
Pozele?
Luna?
musso17 spune:
am vazut si eu poze de catarina,imi plac tare mult cele de pe plaja,iar casuta e de basm..poza cu pomul inflorit e
fug la ex.
zi buna sa aveti!
paticut spune:
sa traiti bine.. mai stiti indemnul.. ee asa am eu neste nervi pe statul roman de numa numa dar mi-s off topic asa ca o las balta.
musso tinem pumnii stransi.

intr-adevar Catarina e o minunatie cu bujori in obrajori. si-mi plac pozele la joaca cu tatii! sunt superbe. casuta e a voastra sau cu chirii, alea alea, ???
oanamada bafta si tie sa gasesti ce va place si ce va trebuie.. in ceea ce priveste micile electrocasnice parerea mea.. ia-ti mama de acolo nu te cara cu ele ca nu merita. cat de scumpe sa fie? sau cu cat mai scumpe?? si la faza cu pe "terenul lor" crede-ma ca sunt mult mai rau decat la noi (ca si gandire, ca si fel de-a fi.. dar au avut doar norocul sa se nasca in alta tara). cand vei ajunge acolo ai sa-ti dai seama ca-i batem la fundul gol.. si numai cu 8 clase aboslvite (pe vremuri) la noi. succes si bravo voua ca v-ati hotarat sa faceti acest pas.
ma intreba valen cred, prin capitolul anterior...daca mai plec sau nu in noua zeelanda...mai valen draga cred ca decolez azi fara nici o remuscare, fara nici o parere de rau (doar as face-o pe mama pachet si as baga-o la valiza), in rest.. as lasa in urma mea tot.. si nu m-as mai uita inapoi. e o tara in care degeaba vrei ca.. hai ca iar divaghez si-mi pun astia avertisment...nu mai incep ca nu cred ca pot sa termin in cateva capitole...si sa-ti raspund.. deocamdata am trimis niste cv-uri sa vedem ce s-o lega ca vreau sa fac pasul complet de la inceput nu sa risc sa ma duc sa nu pot ramane definitiv. asa ca facem actele de aici de emigrare, de sedere si de definitivat.. daca gaseste macar sotul "geob" ca e criza si la ei....
curand... curand....
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
CarlaV spune:
Ei, nu chiar asa curand, ca trebuie sa mai facem un gratar pana atunci ![]()
.
Carla,
s.38
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"