Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
cafera spune:
Jadi, sa va fie de bine iesirea. Ai pus tu cateva poze, dar eu am vazut mai multe![]()
si cele de la Balcic sunt superbe. Si...am visat ca vine si la tine bebe3. 

Baietii sunt superbi si acum am dibuit cu cine seamana: unul cu tine, unul cu sotul

Sa va traiasca iar voi sa fiti fericiti

housepocket480 spune:
Hop top si eu!
La multi ani Deni, sa fii sanatoasa si daca mai vrei, sa-ti mai dea Dumnezeu si pe al treilea copil, cine stie poate va fi fata. Tu esti neschimbata, te mentii perfect! Bravo!
Da, s-a dat drumul la aniversari, doar vine sezonul strumfilor nostrii! Si, legat de sarbatorit, eu o sa-l sarbatoresc pe Matei pe data de 27 Iunie (desi ziua lui este pe 30) si, daca tot nu am reusit sa ne intalnim cu strumfii pana acum, ce-ar fii sa ne intalnim la petrecerea fiului meu! Da, este o invitatie si sper sa ne vedem cat mai multe.
Spatiu este suficient (sper sa nu ploua) este undeva in Cotroceni (la un club cu circuit inchis) cu foarte mult spatiu verde - ca intr-un parc! anul trecut au venit la Motul lui Matei Paticut si AndreeC si vor veni si anul acesta (le pup cu aceasta ocazie).
Asa ca, desi o sa ziceti ca e devreme, eu am facut invitatia de pe acum ca sa stiti ce planuri sa va faceti![]()
Ce spuneti, ne intalnim cu strumfii?
Mama lui Matei Alexandru
jadi spune:
Multumesc de complimente! Cu ocazia asta am vazut si eu alte poze frumoase... Mileena unde ati fost in Turcia?
. Mai am de spionat la cei care m-au vizitat ![]()
Cafera, macar sa ma lamuresti si pe mine care e ala de seamana cu mine! Si nu, nu mai fac niciunul! ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Multumesc de complimente! Cu ocazia asta am vazut si eu alte poze frumoase... Mileena unde ati fost in Turcia? Cafera, macar sa ma lamuresti si pe mine care e ala de seamana cu mine! Si nu, nu mai fac niciunul! Deni & Vlad & Tudor![]() |
Cel mare e al tau, cel mic al sotului

jadi spune:
Mersic cafera, eu zic ca amandoi sunt parti diferite din tasu'
. Dar cel mic parca seamana un pic mai mult cu el desi toata lumea vede invers. Ce e drept, Vlad e baiatul meu in sensul ca daca ar putea sta lipit de mine, ar fi foarte fericit. Trebuia sa mergem la Tusnad la ei de minivacanta asta dar am zis ca anul asta nu am fost nicaieri singuri si am cotit catre mare. Si duminica Vlad nu a vrut sa plece de la hotel ca astepta masina lui tati si a intrebat-o pe mama mea ca daca mami a lui nu vine la el asta inseamna ca el nu mai are mami? Si e plecat de acasa doar de 2 saptamani dar se pare ca e varsta cand dorul de mama e din ce in ce mai mare... pana la vreo 14 ani ca dupa aia dispare brusc
.
Dodo e mult mai independent dar... cu vreo 2 saptamani inainte de operatie deja era bataie pe ei care sa stea in brate la mine. Am avut zile cand nu puteam sta la masa decat cu ei in brate, unul pe un picior altul pe celalalt si sotul ne hranea pe toti 3 pentru ca amandoi copii vroiau la mami. Si Dodo dezvolta brusc o apropiere de mine, eram apropiati si inainte dar niciodata nu ma alinta asa cum face Vlad. S-a schimbat si sincer imi place, acum se inghesuie amandoi care mai de care sa ma alinte
Cu toate astea, Dodo tot pe taica-su il adora nu de alta dar e posesorul cheilor de la masina. Daca ar putea sa doarma in masina, cred ca ar fi cel mai fericit copil. Cand plecam, nu ma lasa sa pun mana pe el de frica sa nu il dau jos
.
Gata cu povestile nemuritoare ca ma intind!
Deni &
Vlad & Tudor
oaana spune:
La multi ani Ines!!!Sa cresti mare si frumoasa.
Deni,cum fac diplodocii liniste,te sun(si ai mei se necajesc,dar Aaron este mai dur
ca Iosua...eu tre sa mediez,dar uneori imi vine sa bag capul sub perna0
musso17 spune:
helou fetele
am vazut si eu poze cu baietii lui jadi,subscriu la vorbele caferei,imi pare ca dodo seamana mai mult cu mami.
io sunt rupta,dar trebue sa aspir ca mi-au iesit baietii la plimbare.
cu mare rusine spun ca am picat ex,dar na nu esti student daca nu ai restanta..ce sa zic si eu![]()
violetan spune:
Georgi, nu-i nimic! Ba e chiar de mandrie ca daca nu pici nici un ex zic astia ca esti tocilara si ca nu esti de gashka
Plus ca o vorba foarte inteleapta spune asa: "Primii 7 ani sunt grei/ Pana ajungi in anul 3". Deci...
multa bafta!!! 

Si eu am vazut pozele lui jadi. Sunt superbi baietzii ei!
Si ce dulce se joaca ei impreuna!
Sa-ti traiasca, jadi!
Housepocket, 
multumim de invitatie! Eu as vrea sa vin cu laur, dar am o rugaminte, daca nu te superi: mai poti sa ne amintesti prin preajma evenimentului? Ca eu sigur 100 in 1000 uit. Nu mai reusesc sa retin absolut nimic. Parca mi se spala creierul in fiecare zi. Ati vazut filmul ala cu tipa aia de uita a doua zi tot ce-a facut cu o zi inainte? Ei, exact asa ma simt eu, fara exagerare
Mai aveam de zis multe, dar....surprise!!!! Am uitat! ![]()
Hai ca mi-a mai revenit memoria putin: alina.a, tot nu te-ai intors? Hai odata ca vreau sa aud ce e bb 2!!!
Luna, timi, ce mai faceti? 
Carlo,
nasti, mai? ![]()
![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash