Strumfi de iul-aug 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 20
housepocket480 spune:
Violetanbineinteles ca zic mai aproape, sa vin cu detalii: ora, cum ajungeti, etc..dar am zis de principiu din timp sa stiti cum va faceti programul...
Restul fetelor si strumfilor... nu v-ati trezit
sau va mai ganditi cu intalneala?
Pupici
Mama lui Matei Alexandru
mychydutza spune:
neatza la toata lumea.vad ca i s-a dezghetzat limba lui jadi si asta ma imbucureaza nespus!
brazuca oare o fi in luna de miere? sau ne ignora in mod deliberat?
musso, eu cand eram studenta aveam urmatoarea deviza: cine n-are restantza, n-are prestantza!!!
vio, ia si tu ceva pt memoria tzinerii de minte!
housepocket, multumesc de invitatie. nu promit nimik, dar daca nu sunt la dorna mi-ar face placere sa vin!
ghinetz,

citeam ce a scris jadi despre copii iubarezi si lipiciosi...cam asa e si andrei. cat am stat zilele astea acasa n-a vrut sa doarma la pranz, ca sa stea cu mine. prin casa umblu cu el agatzat de fusta sau de unul din picioare.ma pupa si ma dragaleste de mor de dragul lui. colegele de birou ma sfatuiesc sa profit acu de starea asta, ca dupa 14 ani, asa cum zicea si jadi...........gata cu iubirea!
acu' vreau sa-l duc la dorna vreo luna-doua. sper sa nu sufere ....si cele doo bunici sa suplineasca lipsa mamei.
si in incheiere va ofer un banc :)
O femeie a apelat la un chirurg plastic sa-i reduca dimensiunile buzelor vaginale deoarece sunt prea mari si falfaitoare.
De rusine, a insistat ca operatia sa fie tinuta secreta, medicul fiind de acord.
Dupa operatie, trezindu-se din anestezie, a gasit 3 trandafiri asezati cu grija pe noptiera.
Indignata, si-a sunat imediat medicul:
- Parca v-am rugat sa nu spuneti nimanui despre operatia mea!
Medicul i-a spus ca a indeplinit intocmai dorinta ei de confidentialitate si ca primul trandafir e de la el:
- M-a intristat gandul ca treceti prin asta de una singura...
- Si al doilea trandafir?
- Al doilea trandafir e de la asistenta mea. Din simpatie, pentru ca si ea suferit aceasta procedura cu ceva timp in urma.
- Dar al treilea trandafir?
Al treilea e de la un domn de la sectia de arsi de deasupra. A vrut sa va multumeasca pentru noile lui urechi
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
CarlaV spune:
'Neata, n-am nascut, desi imi placea 09/06/09 pentru simetrie.
Sotul zice ca abia asteapta sa o tina in brate, mie mi-e tare dor de mirosul de lapte. Aseara cand dormea Saby si ne era somn tare si noua zicea sotul ca, uite, acum e in burta si ce liniste e, daca era afara sigur urla. Pai cum, ca abia asteptai sa o tii in brate?
Zice ca da, o scot, o tine in brate si apoi o baga la loc
. Si eventual o scot inapoi in 09/09/09, cum era planificarea initiala
.
Carla,
s.39
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cafera spune:
Michishoaro, am murit de ras ![]()
![]()
![]()
Auzi? Copilul rezista o luna, doua, dar la cuscre te-ai gandit cum se vor macina? ![]()
![]()
![]()
Carla, scoatem majoretele?
Am o vaga banuiala ca nasa Larisei e Paticut![]()
![]()
Da ori ba? Si de de ce tineti secret? Sa nu vina strumfaria la botez?
Paticut, e asa ori ba?
Hose, cred ca o sa iasa o superpetrecere. Foarte frumoasa ideea ta cu acel club. O sa sarbatorim si noi in aceeasi zi, dar copilul mai mare si...plecati de acasa.

musso17 spune:
neatza
mai,da stiti ceva,io chiar ma oftic ca l-am picat,facusem toate grilele..daaaarrr le-au schimbat in ultimul moment si ca sa le faci pe astea noi trebuia sa fi citit cartea,dar cand?!!!
vio,mychy 

ce-as veni si eu la petrecere dar nu pot..venim din turcia pe 21,pe 22 si 27 am ex..da cine stie
mychydutza spune:
cafera, eu sper sa se tolereze cateva saptamani. daca eu ma "intzeleg" cu soacra, de dragul copilului, cu istoricul pe care il avem la activ, eu zic ca si ele doua n-o sa se dea in spectacol.....acu om trai si'om vedea!![]()
![]()
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*