Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

La Multi Ani Ines !!! Valen sa-ti traiasca fetitele ,sa creasca mari si sanatoase.

Si noi ne-am petrecut cu gratar in loc de votare.Eu sincer habar nu aveam ca se voteaza,ca nu ne uitam la tv.
Vio hai baga poze de la botez,ca-s curioasa sa vad finuta dar si fusta semecheroasa.Si tu Cafera la fel,ai putea sa ne arati cu ce se mandreste Alexia,cea mai frumoasa mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.....da' cum ati fost voi la gratar, ca a plouat ieri? ieri am stat acasa, sotzul la scarbici.......andrei n-a vrut sa doarma la pranz, a stat toata ziua agatzat (la propriu) de mine. m-a zapacit total. am gatit.......chestii d'astea nashpa! abia am asteptat sa vin azi la serviciu!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hahaha!
Lore, nu pot sa bag poze inca, pt ca nu le-am primit de la fini. Dar imediat ce mi le dau le postez. Dar n-am mai fost cu fusta, ci o varianta mixata: o rochie neagra, lunga pe deasupra careia mi-am pus o bluza in colturi visinie cu model. O sa vedeti, asta e, dom'le. Famelie mare, remuneratie dupa buget, mica.
Mychy, georgi,
Cafera, mi-ar placea sa te vad. Sa-ti fie de bine!!!
Si................la multi ani ines!!!! Valen, sa-ti traiasca minunatiile!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Io sunt scumpa la vedere, dar fetele vi le arat, numai sa-mi dati idei unde sa pun poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

vad ca ati petrecut frumos week-end-ul ...

noi am fost la tusnad si duminica seara pe la ora 20,45 m-a apucat simtul civic si am ajuns la sectia de votare cand se inchideau urnele si nu am mai votat

la noi e o caldura afara, am iesit doar sa iau lapte si acum stam la umbra. revin mai tarziu cu poze ...

Cafera, de ce nu incerci sa pui poze pe photobucket.com?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou again, am zis ca revin in 2-3 luni dar azi am putin timp

Si ca sa nu uit de ce scriu pe forum la topicul asta:

1. La Multi Ani Bogdan! si imi cer scuze ca nu te-am felicitat mai repede! Sa cresti mare cat fratii tai si sa aveti grija de mama capra

2. La Multi Ani Ines! sa cresti frumoasa si delicata si sa fiti doua surori apropiate care o iubesc la nebunie pe mami!

3. Multumesc mult de urari, am reusit sa vad cateva din ele vineri dar am plecat devreme de la servici si nu am mai intrat pe net pana azi! Am sarbatorit frumos si cei 10 ani de casnicie si sambata am plecat la mare singuri, la relaxare!

Copii mei sunt bine, cel mare e din ce in ce mai mare iar cel mic se face si el mare. Sunt copii normali, deliciosi pentru mine si au un program incarcat de excursii pe vara asta cu bunicele. De sambata plecam cu totii la turci unde vom sta o saptamana, in iulie am programat un Navodari de 10 zile si in august ii trimit la deal la Valcea 1-2 saptamani, depinde de cat ii pot tine socrii mei (soacra e operata de 2 luni si inca e in recuperare).

Imi ziceati de poze si am constatat si eu ca ultimele sunt facute prin aprilie de paste dar promit sa le fac mai des . Nu de alta dar chiar au fost cateva luni aglomerate pentru noi si am cam neglijat pozatul.

Despre Dodo in special nu stiu ce sa zic. E inaltut, vreo 90 cm ultima data, foarte slab (sper eu ca a trecut de 11 kile dupa ce un an a stationat foarte bine la 10 kile). De o luna a inceput sa vorbeasca in fraze, ma inteleg foarte bine cu el si e cuminte foc. Se mai bate cu Vlad si in ultimele incaierari a iesit invingator ceea ce banuiam ca se va intampla. De atunci lucrurile s-au mai domolit intre ei (cu bataile) si se joaca din ce in ce mai mult impreuna fara sa aiba ceva de impartit si de disputat.

Maine face 4 saptamani de cand l-am operat de polipi si am terminat cu sezonul mucos si sper sa nu se mai faca alt sezon de muci ca nu stiu daca mai rezist. Operatia in sine a decurs bine si s-a recuperat mult mai repede decat Vlad anul trecut. La 7.30 am fost la spital, la 12 eram deja pe drum. De atunci este mult mai bine, inclusiv la fata pare schimbat, alta fizionomie, fara cearcani si mai ales fara muci. Kilul de care discutam mai sus e luat in aceste 4 saptamani si sper sa se opreasca pe la 13 ca nu vreau copil gras . Cam astea, nimic special despre noi, cateva poze aici .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!Ines!!!!!!!! gata s-a dat liber la sarbatoritzi.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Deni, sa fiti sanatosi cu totii, ai niste copii superbi! Vreau si eu dooi!
Eu am o zi stresanta azi, asa ca o sa plec ca sa nu se ia...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Multumim pentru poze Jadi si sa stii ca i-a vazut si sotul cum se joaca si zice:ce frumos,hai sa mai facem si noi unu
Micky,pai nu ieri am fost la gratar,duminica.

Mergi la inceput

ma scuzati! tanti Roza.....imi da tarcoale.....

Mergi la inceput