Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am citit pe diagonala dar trebuie sa o felicit pe Vio pentru botez, sa-l felicit pe Vali pentru replica (genial, ) si sa-i spun lui Georgi ca noi am ramas indragostiti de Scoica Land, si de amenajare si peisaj in toate momentele zilei si de papa bun, a fost delicios tot ce am incercat .

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
carla,noi am fost pentru prima data,de obicei cand vrem sa infulecam niste pizza mergem in oras dar acum am zis hai sa incercam si acolo,ne-a placut...avea loc si o nunta pe ponton,apunea soarele..frumos.

haideti fetele,povestiti ce ati facut prin week-end.
ma duc la invatat dar mai bag cate un ochi.

Mergi la inceput

Acolo am papat cea mai buna pizza cu fructe de mare, dar si o multime de alte preparate, inclusiv dulciuri, abia astept sa revenim.
Ieri am fost cu Pati, sotul si Miron, s-au jucat copiii, au interactionat frumos, se tineau de manuta prin padure, Saby a dormit tun vreo 3 ore la el in pat, ca Miron a fost cavaler si a folosit patul mare .

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Am contramandat iesirea la chei pentru ca se apropie o furtunica...s-a inegrit cerul in 10 minute. Si imi doream asa de mult sa mergggggggg, pentru ca locul e superb si vroiam sa aduc acasa si cateva ferigi sa le aclimatizez. Alta data.

Georgi, rusinica, rusinica Pai inseamna ca de mai multe ori am fost eu La Scoica Noi acolo mancam cand stam la Navodari. Aaaaaa, acolo l-a sarbatorit si Andicu pe Filip la taierea motului. V-au placut broastele testoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cafera,cu parere de rau trebuie sa spun ca nu le-am vazut,noi am luat masa exact in dreptul locului dejoaca,pe vas..nu stiu unde erau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

salutare
Offf, vad ca ploua, si tre sa stau in casa, ceea ce pt mine e mai greu decat afara, incep amandoua sa se plictiseasca si sa "maraie"... sa vedem daca va sta ploaia.
Carla, imi fac curaj sa mai fac un drum pana la voi sa ne vedem.
Vio, sa va fie de bine botezul
Diana, sarcina usoara! sexul lui bebe e surpriza?
Paticut, ma bucur ca v-ati distrat cu copiii, poate va calcam si noi pragul o data, daca tot ai lansat invitatia, asa la modul general... ce tre sa facem cum ne inscriem la voi? Ca pana la urma tot ne autoinvitam, cand om putea veni...

ca plange bebe revin

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

cafera,cu parere de rau trebuie sa spun ca nu le-am vazut,noi am luat masa exact in dreptul locului dejoaca,pe vas..nu stiu unde erau

georgiana,mamica de mihnea

Hi, hi! Sunt vreo 4-5 broscute exact in bazinul de langa locul de joaca. Eu le-am pozat ca tare mult am stat sa le studiez.

Mergi la inceput

Monica, noi va asteptam oricand cu bratele deschise, dar daca vrei sa o prinzi si pe Monika la noi trebuie sa vorbim cu o zi inainte, in functie de cum isi aranjeaza ea programul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
Oana de la Iasi voiam sa-ti spun ca vineri venim in Iasi,poate reusim sa ne intalnim.Nu stam mult in Iasi dar mi-as dori sa te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput