Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Gata, am dormit cat pentru toate dupa amiezile din an.

Carla, deja Sabina spune "r" ? E super!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

La Multi Ani Ines de Valen !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +25s cu

La multi ani fericiti! Eu deja i-am urat atunci cand a fost la controlul de doi ani. Nu-i nimic, multe urari nu strica.

Diana, tu ce faci?

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor; noapte buna, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele!
Multumesc tare mult pt urari si incurajari!
Noi n-am avut ieri net asa caci...dar oricum am fost ocupati cu botezul care a iesit bine. O sa pun poze marti cu rochitza fetitzei dar cu noi mai incolo cand le primesc, ca noi fiind nasi n-am putut face si poze.
A fost cam plictiseala la restaurant, mai ales ca dj-ul nu le prea avea, dar credea ca le are, asa ca ne-a enervat cumplit, dar ne-a si distrat. A bagat cea mai plicticoasa si mai idioata muzica. Cand jelanii din '70, cand irina loghin cand disco jenant cand maria ciobanu. La un moment dat canta irina loghin cred odiosenia aia de doina de jele care zicea cam asa: "maicutza, te-as intreba/ unde e Targovistea" la care s-a rasculat poetul din barbata-mi-u si a continuat exasperat: "in Dambovitza-n ... mea!". Asta a fost singura faza care m-a facut sa rad isteric. Scuze, dar chiar nu mai rezistam nici unul din noi
Revin catre sa culc copilu'.

Georgi, esti dulce o sa revad pozele de la tine caam uitat
Paticutz
Mychy, carla, cafera plus toate fetele poop mare si dulce!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Ziceam ca nu mai dau pana maine, dar...

Am fost si noi la alegeri. Mi-am adus aminte de bunicul meu care se imbraca frumos nevoie mare si dupa ce venea de la biserica se ducea la vot (a prins si el cateva din vremurile noastre) si era tare patruns de eveniment. Asa si noi ne-am facut frumoase toate trei, eu mi-am pus o geanta si sandale noi rochie vaporoasa si pe fete le-am imbracat in rochite aproape la fel. Pana la sectie am facut o ora, pentru ca ne-am intalnit cu multe cunostinte care ne-au complimentat Acu' am ajuns acasa si am dat comanda de un descantec de deochi ca tare patrunse nesimtim toate trei. Mai stam sa ne revenim si fugim mai pe seara la un parculet abia amenajat. Azi suntem singure si ne distram si noi cum putem.

Maine fiind zi libera, mergem cu niste fosti colegi la iarba verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Monica, uitam! Vroiam sa-ti spun ca si laur face la fel cu copiii! Io zic ca le va trece...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

La Multi Ani Ines de Valen !

La multi ani fericiti! Eu deja i-am urat atunci cand a fost la controlul de doi ani. Nu-i nimic, multe urari nu strica.

Diana, tu ce faci?

Mamica de printese

Ce sa fac, cresc
Cu Victor eram asa pe la 7 luni si ceva, dar e drept ca am facut mai mult sport, m-am ingrijit mai mult, acum nu am timp si nici energie cu un servici full time, am fost si la scoala in paralel primele luni de sarcina, casa, copil... Trebuie sa ne recunoastem limitele chiar daca ne credem super-woman cateodata.
Multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, ca Victor creste frumos si voios si speram ca si bebe2 sa-i calce pe urme.
Sanatate la toti strumfii !

Mergi la inceput

Frumoasele mele, am fost la un loc de joaca in aer liber cum nu ma asteptam sa amvem in oras. S-au desfiintat niste garaje si aub aparut locuri pentru parcare si un spatiu de joaca cu adevarat deosebit. E impartit in doua: o parte cu nisip mai maricel, banci si o contructie imensa din lemn cu diferite minuni de joaca, iar o parte cu gazon banci multe si aparate moderne pentru gimnastica. Am ramas cu adevarat incantata. Erau o groaza de mamici cu carucioare care faceau exercetii in aer liber. Super idee.

Mergi la inceput

Diana, imi pare bine ca te cintesc, iti un bebe la fel de frumos si sanatos ca Victor.
Daca mai treci pe aici poate mai pui niste poze si mai pove de Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
vio,imi pare rau de plictiseala dar important e ca ati crestinat..abia astept poze.
noi am petrecut pe plaja apoi la scoica land,in afara constantei spre novadari,o terasa tare interesanta si cu loc de joaca..insa fii-miu numai acolo nu era...azi am facut si o tarta cu capsuni ca mi-au venit finii si asa ii alint.
seara buna va doresc,acum ma retrag spre vastele dormitoare.

Mergi la inceput