Strumfi de iul-aug 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

saluty

Cristina, o sa fie bine, ai sa vezi. Vb lui paticut, nu o sa-i tinem legati de noi o viata. Eu acu' is mai barbata. Si nu ii lasi singuri, intr-o lume necunoscuta. Ii lasi alaturi de copii, de doamnele care canta cu ei, se joaca. Mamele noastre erau nevoite sa ne lase la cresa de la 3 luni. Si ia uite ce frumoase, si desptepte, si independente am crescut.

Vio...abia astept sa te vad in poze. Eu stiu ca o sa fie bine si ca o sa fii frumoasa. pentru ca faci un lucru minunat si nu poti sa fii altfel. Dar zic si eu ca fetele: ia-ti ceva comod dar shic la biserica si ceva glamor la petrecere.

Carla...ai nascut?

Mychyshoara...scuze ca te-am "jignit". (pe bune, bucovinenii din zona radautiului se simt jigniti de le zici moldoveni. Si pe buna dreptate, diferenta e de la cer la pamant.) Reiau, pe la Bucovina cand ajungi. Ca vreau sa ne vedem la un pahar de vorba.

Nu mai stiu cui si ce voiam sa zic.

Revin si cu povesti despre noi, dar dupa we, plec la socrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am intrat sa o cert pe vio ... ai vazut poza cu sotu',cand ti-am trimis pe pm de dansam cu el la o nunta,iti aduci aminte?daca nu, mai trimit o data...iar la inceput am pus poza doar cu mine si fii-miu,nu-mi aduc aminte sa fi postat cu sotu'...aaa ba da,una unde i se vede doar parul si nasu'...

va pup,plec la eforie la o prietena,a ramas singura cu o puiuta de 2 luni..a plecat sotu' ei in voiaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, suntem tot 2 in 1, n-am nascut si pana duminica nu am timp, dupa aceea mai vedem. Nu mai pot tine pasul cu voi, sunt intr-o perioada de multe schimbari, voi fi cu Monika pana in 13 si din 13 cu prietena mea din copilarie care vine din America. Va anunt eu cand nasc sau cand mi se scoate copilul . Va pup si sper sa aud numai vesti bune, ma mai tin prietenele updatata.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Jadi, La multi ani! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
ghinetz, sunflower, bafta cu gradinitele!
Carla, asteptam vesti, sa fie totul bine!
Vio petrecere frumoase la botez!

Azi m-am intalnit cu Antonela23 in parc, in Kiseleff, a venita in tara pana duminica. Eu nu am stiut, ea a scris pe aici, dar cum eu sunt uituca...Mi-a parut bine sa o revad, cu toate ca in secunda 1 nu mai stiam de unde sa o iau. Copiii au crescut, sunt frumosi amandoi

vroiam sa va mai intreb ceva...
Am o mica problema..Andreea are momente (destul de dese din pacate) in care e cam posesiva cu jucariile ei, daca se atinge un alt copil de ele e prapad, iese scandal. ASta in conditiile in care ea a pus mana sa se joace cu jucariile altora... Lasa totul, se napuseste "e a mea, e a mea", sa-i ia din mana obiectul... Nu stiu de unde a prins acest obicei...de la mine clar nu
Am impresia ca alti copii sunt mai intelegatori... La noi neaparat se lasa cu scandal Ma cam "seaca" chestia asta, mi-e jena si de parintii ceilalti...cu toate ca nu e singurul copil care face asta..
Trece faza asta?!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vio,distractie placuta..voiam sa-ti mai spun ca ti-am citit postarile de ieri de doua ori si m-am amuzat copios de fiecare data.
eu am mai scapat deun ex,l-am dat azi dimineata.
monica..toate sunt trecatoare,nu te panica..e normal,personalitatea lor e neslefuita,corecteaz-o de fiecare data explicandu-i ca nu e frumos si odata o sa inteleaga ce si cum...pe mine ma amuza tare atitudinea lor,cred ca asa reusesc sa trec peste ..aseara in real s-a tavalit pe jos,dar l-am ignorat spunandu-i ca daca asa vrea e ok din partea mea
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna dimi fetele,

am intrat sa urez petrecere frumoasa lui Vio si de abia astept poze de nasica meseriasa.

bravo tie musso pentru examenul de azi!!
carla petrecere frumoasa cu prietena din america.. acu eu sunt putin dusa cu capu dar si-a facut analizele de gripa .. alea hna...??
monicabo toate sunt trecatoare dar din pacate pana trec ne confruntam cu ele. asa e si Miron uneori mai ales pe teritoriul lui... acu vreo luna si ceva la o vizita de-a marei a dat-o cu capul de o portita de lemn ce-o am prin casa.. am zis ca mor acolo ...si trag amandoi de jucarii si se cearta si plang pana la loc comanda ... prima parte de vizita.. apoi se alearga, rad si se pupa de numa..numa...noi am scapat de faza aruncat pe jos.. deocamdata dupa ce l-am pedepsit de cateva ori..

ghinetz, vio, sunflower, cafera
ma duc sa pregatesc castroanele cu pomana ca azi sunt mosii de vara...va doresc w/e prelungit placut !!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Pati, prietena din America este medic si insarcinata in 7 luni, cred ca si-a facut toate analizele posibile. De Monika insa nu stiu ce si-a facut...

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

De fapt salut ca e trecut de mult de pranz. Eu as dormi intr-una, nu ma ridic bine din pat ca iar ma ia cu somn. Noroc ca a fost sotul matinal si are rabdare cu fetele.

Noi ieri l-am primit pe tati tare frumos. Cand a venit de la servici a gasit scris cu creta un mesaj in fata usii, confetii, desene pe asfalt, felicitare conjfectionata de noi trei. Ilinca a invatat sa spuna "a mutzi ani, tati" si a repetat toata ziua Pe mine m-a gasit vopsita in cu totul alta culoare decat ma lasase, asa ca surpriza a iesit si a placut. Ne-am petrecut noi 4 la o terasa si apoi ne-am plimbat pana tarziu, astfel incat fetele au fost in pat la 23. Cu toate astea la 6 erau in picioare, mai putin eu.

Va pupicesc pe toate si va doresc sfarsit de saptamana placut.

Vio, sa-ti traiasca finuta si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Dintre perlele fiica-mii: imi faceam unghiile cu oja si ea era foarte atenta la tot procesul, apoi s-a dus la tati si i-a aratat cum imi fluturam eu mainile sa se usuce unghiile si i-a zis "mami a pus oja pe unghii si dupa ce se usuca da cu oja transparenta", apoi vine la mine si intreaba: "ce culoare e aia transparenta?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

La Multi Ani Ines de Valen !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +25s cu

Mergi la inceput