Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Buna fetelor, O scot putinel afara si seara, ca dimineata ne-am plimbat vreo 3 ore pe stradutele cu nume de capitale, toate pline de vegetatie, tei si mana Maicii Domnului. O incantare. Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Bee, am citit undeva ca alergiile se pot dezvolta inca din faza de bebelusi (in ultimul timp m-am documentat foarte mult in ceea ce priveste alergiile)...si ca nu e bine sa plimbi bebelusii foarte mult si foarte aproape de factori potentiali alergeni cum ar fi: polen, tei, mesteacan, etc...pt ca pot dezvolta in timp alergie la acestia.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Fetelor,
Sa va zic ceva!!
Fetele mele sunt amandoua plecate la soacra-mea la Campina impreuna cu mama mea si bona.
Deci suntem singuri ca porumbeii 

...
Maine dimineata plecam la Poiana Brasov pt week-end ca avem un eveniment cu firma acolo. Si duminica ne oprim in drum si luam fetele.
E asa ciudat sa nu am fetele acasa!!! E casa pustie!
Dar am venit de la birou azi si am facut o baie cu spuma, m-am epilat, m-am spalat pe cap, m-am cremuit, mi-am facut pedichiura, o masca cu banana si ulei de masline...a fost ca pe vremuri.
Acum ma duc sa vad ce face sotul...
...ca de, suntem singurei![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Fetelor Vladut ii calca pe urme lui Ochila....sper ca ma insel dar.....Este agitat mai mult seara...tresare...isi mananca mainile si baleste excesiv....etc
Eu o sa ii prepar singura mancare cu produse cumparate de la piata sau de la tara de la bunicii lui Mircea. Am invatat cat de cat sa deosebesc legumele si fructele "umflate" de cele sanatoase. Un mar mai mic, mai imperfect e clar ca nu este dat cu tot felul de prostii....o rosie imperfecta, mai micuta, care miroase a rosie....e clar ca e naturala...etc.
Nepotelul meu pana la 1 an nu a papat sare si zahar deloc, iar pana la 2 ani nu a pus gura deloc pe ciocolata si pe bomboane si nu a poftit niciodata pentru ca NU STIA ce sunt alea. Dupa ce a simtit gustul......GATA...cere "cocolata" mereu ![]()
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Alina, distractie faina! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Alina
distractie maxima iti doresc....profita de timpul asta
Naty, trebuie sa iti cumperi aparat de aerosol de preferat cu ultrasunete si medicul iti va prescrie o reteta cu ceva ce va trebui sa pui in aparat. Se pune o masca pe fata copilului prin care inhaleaza medicamentul respectiv. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. In alte tari asta este primul tratament pe care se merge. Poti sa ii dai si Eurespal, a zis medicul ca e foarte bun. (macar intreaba medicul despre asta.)
Aparatul de aerosol e cea mai buna achizitie. Poti pune in el si ser fiziologic pentru a ajuta la curatatul nasucului.
Va pupic
Noapte buna 

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
IRINA, ce sa fac, daca imi plac... Prin Cluj nu am umblat sa caut in mod special, clar ca e plin de chinezisme si turcisme, de obicei, ma duc la Iulius Mall, la "Piciul", unde lucreaza prietena aia a mea, cand primesc marfa... Insa un costumas Nannette, luat de la "Piciul", a fost 28 de RON (in conditii de reducere 30%, pret fara reducere 39,90), pe cand pe site acelasi costumas era 22...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
lisa79 spune:
raportam:7.700 kg si 64 de cm
a plans un pic Anuta la vaccin,pana acume ok,nu a aparut febra. suntem in top ca si crestere
,eee,de nu i-a zambit d-nei doctor si s-a intors sio gangurit de s-a topit pediatra...sa o manance mama pe ea
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
jasmi spune:
Neata!
haideti la 

Lisa, bine ca ati scapat de vaccin. Si pe noi ne asteapta luni
Alina, ce ne raportezi
? 
mno..nu-mi mai amintesc nimic din ce am citit
bine si-atata 
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
jasmi spune:
ma duc sa ma culc, ca dup-aia iar fac ca si alaltaieri: ma tot miram cum de a facut iulia pipi prin toate cele de pe ea .. cand colo uitasem sa-i pun pampersu 
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)
bpaula spune:
Noi raportam inca un control la doctorita la care am urlat de numa si nu numai cand ne-a facut vaccinul si cand ne-a consultat. Sigur aici seamana cu taica su si nu cu mine
.
Acum si al meu e pe urmele lui Ochila...are deja 4 nopti de cand ma trezeste de mai multe ori pe noapte. Azi noapte l-am luat cu noi in pat deoarce suspina prin somn. Asa ca n-am mai dormit deloc ca el desi adormit se fataia si fornaia intruna.
Azi dimineata am gasit si o posibila cauza. Inca de azi noapte cand il schimba tati si eu il linisteam, a vrut sa imi roada degetul si parca ceva ma zgaraia. Azi am analizat si parca parca ar fi un coltisor. Sa fie dintii asa repede?
In rest vaccinul a trecut cu bine si nu am facut febra sau alte reactii.