Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
Ciufik spune:
o scoatem noi la capat. nu-mi vine in cap acum vorba tatalui lui dark - "nicicand nu a fost cumva sa fie..." nu mai stiu 
aalina - nici eu nu sunt mare fan legume dar asa frumos ai descris ca
.
delia - misto faza, "i-am multumit pt sfaturi si m-am dus acasa sa alaptez"
. dc alaptezi exclusiv nu te grabi cu D, e vreme pana la 6 luni. eu o fac pt ca incep serv. ca altfel as mai fi stat numai pe tzatzi. e asa de naspa, ca nu mai putem pleca teleleu in jur de ora 18, ca tb sa fim acasa sa papam. off..
constat cu stupoare ca sunt multi dr pedi, prea multi, care mai de care cu idei cretze: sare in mancare, diversificare de la 2 luni, introducere suplimentare cand nu e cazul, borcanase...
DarkBendis spune:
Na ca am venit acasa de la votare. Ca aici se voteaza joi. Am si papat (pastrav la gratar cu salata si sugar-free jelly la desert), bebe iar doarme in bouncer ... asa ca am si eu un pic de respiro (sa vedem cat ma tine).
Ciufik, multa sanatate la Andrei, sa treaca cu succes peste toate problemutele. O sa vezi ca totul va trece cu bine, fara complicatii!

Flowerbee, mult succes in lupta cu mancarea
O sa invingeti pana la urma 
Lisa, Paula, sper ca toate au decurs bine la vaccin 
Edinutza, inseamna ca ai ajuns la stadiul de "platou", cand organismul tau s-a obisnuit cu regimul. Si eu cam tot acolo sunt, dar oricum am de gand sa trec luni la stadiul 2 (ala in care sunt acceptate painea, pastele si orezul integrale... si mai ales fructele
)
Crisspy, *big hug* la o mamica intoarsa la servici!
Mie asa mi-e o groaza de chestia asta... am inceput chiar sa joc la lotto saptamanal, poate-poate...![]()
Miere, si noi avem o activity station din asta si ii place lui Mister, dar nu mai mult de 20-30 de minute o data. WOW ce a crescut Aidan! Pai clar ca voi "iesiti" din scoica in curand.
Truth, ii place jupanului in "door bouncer" (la chestia aia care se agata de usa te referi, nu?) da' tot asa...maximum juma' de ora o tura. Asa-i el, se plictiseste repede
Saru-mana pentru aprecierile la pozici... asta este, avem o multime de unchi si matusi si verisori (si aici vorbim numa' din partea lu' tati), plus "unchii si matusile adoptive", adica prietenii
Fii atenta cu scoica pe masa, o amica a patit-o, s-a agitat bebele cam tare in scoica si a facut buf de pe masa cu scoica cu tot!
Apropos de diversificare, eu am de gand sa fac si eu papa, dar sa folosesc si borcanase (mi-au facut cu ochiul cele din gama Hipp organic). SIGUR zarzavelele folosite acolo sunt mai "curate" decat ce gasesc eu in supermarketuri (din pacate gama de legume organice e cam redusa), si carnita la fel. Ma rog, om mai vedea ce va fi, noi ne gandim sa incepem cu cereale cam in 2 saptamani.
Naty, banuiesc ca multi doctori recomanda borcanele caci nu prea stiu ce le trece la mamici prin cap sa le dea la bebei... sau cum sa le prepare mancarica. Asa, macar stiu ca bebe papa ceva potrivit pentru el (sa stiti ca produsele pentru bebelusi sunt aici fff controlate).
Ingrid, sanatate multa sotului tau 
Cami, sper ca te distrezi fain de ziua ta! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Ciufik...astia au post si sunt si bine infipti..dhhh!Mai zi ne de D ca eu intentionez sa incep la 5 luni..cei cu tziti accepta greutz papa si chiar vreau sa o iau fff usor , la 6 luni sa am o masa introdusa.Dar cf a tot ce am citit incep cu masa de la 10(sau pe acolo) nu cu cea de 18.Cum accepta Andreitza al tau?Ce i-ai dat exact?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
Selene draga mea sunt frumoase hainele dar nu neaparat un chilipir absolut.Sunt sigura ca gasesti si mai ieftine si tot calitale buna si in Cluj , nu mai suspina dp ele.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Ciufik, "nicicand nu a fost sa nu fie cumva" ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Dark sa stii ca si mie mi-e teama sa ii dau fructe/legume din comert. Pana acum i-am cumparat organice, dar aici morcov, si inca alte cateva nu-i voie sa dai ca cica au nitriti, si cand i-am gatit eu piure de morcov l-a durat pe copil burtica si a scos morcovul nedigerat, pe cand de la cel de la borcanel nu a avut nimic.
Oricum nu m-as risca pt nimic in lume sa ii dau fructe/legume de la piata unde chiar nu sunt controlate in nici un fel si ce credem noi ca sunt organice nu sunt absolut deloc, pt ca taranul pune si el ierbicide pe cultura lui,ca doar nu o fi mai altfel decat ceilalti.
Tatal meu este agronom si mi-a povestit in ce fel puneau taranii ierbicide si pesticide pe legumele si fructele pe care le vindeau ca "organice" la piata, cica nu au nici o masura si mai ales cunostinte in domenii, pun dupa ureche.
Borcanelele sunt organice, de la Gerber, nu au decat fruct/leguma si apa.
De facut papa, ii fac din legume pe care mi le da o prietena ce le creste in gradina ei si stiu sigur ca nu pune nimic pe ele, pt ca are si ea la randul ei copii.
Deci noi mergem cu borcanase si mancarica preparata in casa cand avem legume/fructe proaspete si din sursa sigura.
Am pus poze cu gogosica mea de 9 kile:)) pe mailul comun.
Sa stii ca nici aidan nu sta mai multe de 15 minute in chestia aia, dar eu zicem per total intr-o zi ca nu e indicat sa stea mai mult de o ora.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
iuliacris spune:
Multumim de urari, dragelor! Parca nu-mi vine sa cred ca a facut si Carla 3 lunite...e o scumpa si o dulce si o cuminte. Sambata o sa avem si noi botezul, in cadru restrans, doar cu familia.
Pup toate mamicile si licuricii sarbatoriti si nesarbatoriti!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
ciufik sanantate multa lui Andrei. Sa treceti cu bine peste tot si sa nu fie complicatii. 
Naty sanatate multa, sa va faceti bine repede.
Aalina suna delicios ce ai gatit
Am sa incerc si eu. 
Si noi mai folosim borcanase de la Hipp, care sunt bio, mai ales fructele care nu se gasesc pe piata. Ii gatesc si in casa, dar cand am nevoie apelez la borcanase.
O noapte usora va doresc! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty ciufik ce operatie? De ce ati inceput cu cerealele? Din pricina ca e mai micut? Offf mor cand aud pediatrii care recomanda borcanelele. E mult mai usor pentru mame? Cu siguranta. Bebeilor le plac mai mult decat cele facute in casa? Incredibil dar asa e. Dar sa le recomande doctorii? Cand poti sa prepari mancarica proaspata in care tu sti ce ai pus, cu fructe si legume cumparate de tine, in mod cert fara conservanti si alte adaosuri? Eu una sunt de acord cu borcanelele cand esti undeva plecat si nu ai cum sa prepari mancarica. Dar atat. Ioanei i-am dat 5 borcanele in toata viata ei de bebelus si va spun ca nu a avut nicio problema cu burtica. Sper sa nu intru in vreo polemica cu cineva cand deabia v-am regasit Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
Iubita, ce spui tu asa era insa de cand aduc toti tampitii fructe care mai de care mai frumoase si mai colorate in care colcaie hormonii, zau ca mi-e frica sa-i dau Sabinei asa ceva! Ori fructe de la soacra-mea din curte (adica mere si caise) ori borcanele cand se termina cu fructele din sursa sigura. Cei care fac borcanele nu se joaca cand vine vorba de ce pun in ele. Iti dai seama ca sunt controlati si super controlati de cele mai mari institutii. Si vorbesc de firme ca Nestle. Sincer, eu daca e sa aleg intre marul ala mare si perfect din piata si un borcanel, aleg borcanelul...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis Claudia , chestia cu gustul e relativa. Daca e sa o luam asa, unui om ii place mancarea nesarata deloc, la altul doar cu muuulta sare si asa mai departe, nu? Si in plus, totusi... ce inseamna "putina sare"? Ca si asta depinde de mamica. 2-3 firicele pentru una, jumatate sau sfert din cat si-ar pune ea in mancarea ei pentru alta... Aici nici un pediatru, nutritionist sau orice alt tip de medic nu recomanda sarea si zaharul in alimentatia copiilor sub un an (chiar in cantitati ff mici), si am vazut ca marea majoritate a celor din Romania zic la fel. Ma gandesc ca or sti de ce... ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Asa e. FARA sare pana macar aproape de un an. Iar asta cu gustul e cam relativa...de unde sa stie bebeii cum e mancarea cu sare daca nu au gustat niciodata CU sare
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA