Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Ciufik spune:
Miere s-au facut o gramada de studii si s-au dat o serie de verdicte, insa, din pacate, cauza exacta nu s-a descoperit. Plus ca exista o multitudine de forme de HS. Pe mine pediatra lui Andrei cand a vazut ca are HS ma intreba dc am racit in primul trimestru, probabil ca si asta este o alta posibila cauza.
Din pacate, in ult perioada se nasc f multi copii cu malformatii ale ap genital, copii cu un singur rinichi...off..traim intro lume naspa rau.
Tocmai mancam o rosie cu al meu si ne minunam ce gust si miros adevarat de rosie are
.
Jasmi -
. Trecem noi si peste asta.
Claudia - "un pic" de sare e atat de relativ. mai bine incearca sa-i dai intro prima faza fara si vezi cum primeste. zau e pacat de rinichii lui. 
crisspy spune:
Hello fetele,
Eu sunt la munca si astia m-au luat de buna si de odihnita 
. Nu stiu cum naiba da’ azi nu am „functionat” deloc, parca eram nou nascut.
Eee, mai fac si eu pe prostu’ cateva zile, sper sa se poata.
Noi suntem bine, mancam, ne plimbam da’ cu buni. Si lui mami ii e dor de moare de pitic 
. Asta e, life goes on.
Vad ca va tineti serios de slabit, bravo voua si la mai multe kg date jos.
Ingrid70 nu dispera, asta este acum cu lapticul. Si eu m-am stresat si mi-am facut procese de constiinta ca nu-i mai dau san si uite ce mare si frumos a crescut Razvanica. Sa fie bebe sanatos, asta e cel mai important
.
La Multi Ani Cami!!!!! 
Tot ce-ti doresti, adica bb2, sa se implineasca. Sa auzim curand de cele 2 liniutze. 

La multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti azi!!!! Sa cresteti mari si sa aduceti bucurii parintilor.
Naty ma bucur ca iti sunt de folos gentuta si recipientul pt lapte praf. Noi nu mai plecam fara ele deloc. Cu munca e nasol, vreau acasa la Razvanica. Si eu tot 1 ora fac (cu parcare cu tot) pana la birou, dar daca m-am reapucat de fumat (nu dati) parca trece mai repede. Sanatate multa la fetite dar si la mamica, sa treaca repede problemutzele. 

Ciufik imi pare rau sa aud de operatie Andreiutului, lasa ca o sa fie bine si scapati voi repede. Multa sanatate 

Sper sa mai pot intra mai pe seara, daca nu ne „vedem” maine ca intru de la munca.
la toata lumea
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
edinutza spune:
Ciufik_multa sanatate lui Andrei
.
Clau_nici aici nu iti dau voie sa folosesti sare si nici zahar cel putin pana la un an.
Dark_asa facea si buburuza mea,acu s-a schimbat si peste cateva zile vreau sa o pun in patut,nu imi vine sa cred ce repede trece timpul,cum crestem
.eu sa stii ca saptamana asta stagnez,oare s-a obisnuit organismul?si parca numai am pofta de mancare,dar e musai sa am pt laptic.
fii draguta si trimite-l si la mine pe nene ala
.
Mamica de Ainoa care este darul lui Dumnezeu pentru mine!http://community.webshots.com/user/Edinutza?vhost=community
lisa79 spune:
ce mult ati mai scris!
repede sie u ca se trezeste mandra
azi emrgem la vaccin,tineti-ne pumnii!
ahhh,ce bine ca nu numai Ana e maraita si nu mai doarme noptile ...sper sa fie ceva trecator,am sa intreb azi.
va pup ca s-a trezit
cam repede
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Ciufik, o sa fie bine cu baiatul. Operatii de genul acesta se fac f des, deci nu trebuie sa iti faci griji. E adevarat ca va fi o perioada mai dificila, dar copiii au o capacitate enorma de refacere. Doamne ajuta!
Ingrid, daca bebe vrea si lapte prag pt ca sanul nu ajunge, nu e o tragedie! Bine ca exista aceasta posibilitate. Eu alapez intr-un san si e f greu, uneori imi vine sa renunt, dar cat maie laptic de la noi, e bine, chiar si cu completare.
Bebelusi, noi am renuntat la landou de cand a venit vremea frumoasa. Cred ca ultima excursie cu landoul a fost la intalnirea cu fetele. Alexia sta la 45° de cand avea in jur de o luna si dr mi-au spus ca e ok. Oricum, caruciorul are mai multe trepte de inclinare, deci poti opta la inceput pt 30°.
Naty, greu la serviciu, dar te vei readapta. Si eu merg din cand in cand la birou, cate 3 ore, dar tt cu gandul la pui sunt.
Lisa, bafta la vaccin!
Irina, ce mai face Ochila? Citesc ca doarme mai bine. F frumos. Cu Sophie cum se mai impaca? Zilele astea o comandam si noi.
Pe frontul nostru, lupta cu mancarea continua. Alexia lupta pentru tzitzi, eu lupt pt tzitzi, dar si pentru completare. De multe ori, castiga Alexia, ca e smechera. Daca a papat la san, nu mai vrea completare. Daca papa completare, nu prea mai vrea san si uite asa zilnic. Acum incerc o masa tzitzi, o masa lapte praf, dar mi-e teama ca va refuza sanul in curand.
Azi a papat tzitzi si apoi i-am dat lapte praf, nu a vrut si apoi a varsat cred ca tot ce papase, pt ca eram uda de sus pana jos.
O scot putinel afara si seara, ca dimineata ne-am plimbat vreo 3 ore pe stradutele cu nume de capitale, toate pline de vegetatie, tei si mana Maicii Domnului. O incantare.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bpaula spune:
Vroiam sa va zic ca am facut vaccinul (Infarix) si nu mi-a zis doctorita ca ar fi avut probleme sa il gaseasca unde comanda ea. A costat 226 lei acum.
Am vazut la voi ca trebuie sa mergeti ba la o farmacie ba la alta si tot feluri de preturi asa ca am preferat sa il ia ea de la un furnizor. La 2 luni parca a costat vreo 255.
cristi_2003 spune:
carol papa orice, si nu i-am pus deloc sare in nimic
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
Aalina spune:
Ciufik
o sa treceti bine peste asta.
Am gatit pulpe dezosate si fara piele taiate bucatele si marinate in ulei de masline, sos de soia, cimbru. Am pus un rand de bucati de carnita intr-un vas uns cu un pic de unt. Peste ele brocoli, fasole verde si un pic de morcov. Iar un rand de bucatele de carne si apoi iar un rand de legume. Deasupra un rand de rosii. Acoperit vasul cu folie de aluminiu si date la cuptor. La sfarsit se descopera vasul si se mai lasa un pic.
Acum am fost si mi-am facut aprovizionarea si am bagat iar brocoli, conopida si sparanghel in frigider. Si cand ma gandesc ca eu nu eram fan legume...da ce face nevoia ![]()
Fabian de azi e iar cu ochii pe mine ca pe butelie. Se pare ca e ciclica starea asta. Asa ca si la baie sunt contra cronometru. 
Pupam licuricii ce au facut azi vaccin sa treaca cu bine peste asta.
deliafairais spune:
si eu am intrebat-o pe dr despre diversificare. m-a intrebat mirata cum de nu am inceput inca si mi-a zis sa incep cu supa de legume sarata putin
i-am multumit pt sfaturi si am plecat acasa sa alaptez ![]()
selene, zici ca au bagat haine faine? mai dai o data link-ul te rog?
ciufik, saracutzul andrei! sper sa ii treaca repede si sa nu mai apara complicatii!
si eu o sa incep curand cu cereale seara. nu stiu exact cand, deocamdata il mai las asa cateva zile. el e lesinat dupa mancare, cand mananc ceva cu el in brate ma prinde de mana sa duca si la guritza lui 
puiutzul meu are 4 luni!
Selene_Bunny spune:
delia, da. Uite linkul: www.imbracamintecopii.com. De la pagina 1 si pana pe la 50, parca, sunt lucruri noi, e cam alandala site-ul acum, apar mai multe articole de doua ori, insa cele de la inceput sunt definitely noi...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit