Licurici de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Ce mai fac licuricii?

Noi suntem bine, Nathalie creste vazand cu ochii... ma bucur ca au trecut cu bine licuricii de vaccinul de patru luni. Noi avem urmatoarea intalnire la doctor pe 16 iulie, trebuia sa fie mai devreme dar merg si cu Francesca la controlul de 2,5 ani asa ca am cerut sa le faca deodata, sa merg cu Paul si sa imi iau doar o juma` de zi liber, ca nu mai am multe zile de concediu.
Sunt si ai vostri asa de jucausi in baita? Nathalie ma uda toata, asa de tare stropeste, da din picioruse ca o dansatoare! Si evident ca nu se mai da dusa din apa.... cea mare e la fel, ea face baie in jacuzzi, isi da drumul singura la bulbuci (cu telecomanda) si zice: bun, lekker (hai sa zicem un echivalent olandez) lekker, bun bun!!!! Si bineinteles ca in no time e plin de spume si ea e sub spume, noroc ca sta cuminte la dus sa o clatim.
De-abia astept sa creasca Nathalie sa le fac impreuna baie in cada mare!

Edinutza, ma bucur mult ca papa prunca, bravo ei, sa pape bine bine lapticul tau si sa creasca mare.

Ingrid, sper ca tie iti ajuta Galagtogil-ul, eu nu am observat nici o diferenta, desi beau si eu litri de ceai, apa, lapte acru (si la servici chiar nu e usor, stiti voi de ce)

Naty, as minti daca as zice ca e superusor la servici. Desi eu lucrez doar 3 zile pe saptamina, deci nu trebuie sa ma plang. Zilele (ca azi) cand fetele merg la cresa si noi amandoi la job sunt foarte obositoare, pregatesc de seara hainele fetelor, sandwich-urile noastre, "trusa" mea de muls, sticluta, suzeta si pungile cu lapte inghetat pentru Nathalie. (adica seara ii cantaresc portia pentru cresa si pun totul in alta punguta, tot la congelator). Dimineata trebuie doi copilasi schimbati de scutece, hraniti, imbracati, si apoi uneori inca o data imbracati ca s-au murdarit.... eu plec la 7 fara un sfert din casa, Paul la 7.30 cu ele.... Pe la 16.30, 16.45, in functie de cum merg bus-urile si tramvaiele, ajung eu la cresa sa le iau, si acasa repede pupacit copilasi, jucat un pic, facut mancare. Pe la 17.45 vine Paul si mancam cu totii, la 18.30 cea mare e la dus cu Paul, la 19.00 eu pe hometrainer (ca am si muuulte kilograme in plus) si la 20.00 sau 21.00, in functie de cum se trezeste dupa somnicul de seara, e cea mica la baita.
Zilele cand sunt acasa cu ele sau e Paul cu ele mi se par lejere.... daca sunt acasa avem program de voie, iesim afara la plimbare, la joaca, ne jucam in gradina, daca ele dorm pregatesc legume, etc, pt cina sau lucrez, e lejer. Daca e Paul acasa, e super ca plec linistita la servici, am timp sa ma imbrac, machiez in liniste si cand vin dupa o zi de munca ma asteapta mancarica pe masa!

Povesteati de fructe si borcanase. Eu am folosit pentru Francesca mereu fructe biologice, niciodata din borcanase. Asa i-a mers bine fetei, nu a fost aproape deloc bolnava, cred ca a avut de 4 ori temperatura ridicata pana acum! Asa o sa fac si cu Nathalie. Nu am folosit sare pana la doi ani, si de la doi ani foarte putina (firicele) si mananca orice, nu are nevoie de condimente. (pun usturoi, patrunjel verde, marar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Truth, am incercat si Galactogil. La cat de infometat era (cred ca de vreo cateva zile nu-i mai ajungea, dar eu nu vroiam sa cred) s-a infipt in sticla aia de parca era aur. Am avut in casa NAN1, ca asta ii dadusera in maternitate. Se arunca tot asa si pe lingurita cu Vigantol, si eu tot n-am realizat .Crisspy, Ciufik, imi pare rau de operatie. Si legat de ce a zis Miere, sa stiti ca mie mi-a dat doctorita Duphaston (un progesteron sintetic) 2/zi pana in saptamana 34 de sarcina , dar eu am simtit, asa instinctiv, ca nu trebuie sa le iau si nu le-am luat. Am simtit ca nu e nevoie si ca, intr-o zi, voi afla ca am facut bine (si vad ca asa este).Lisa, vaccin usor! Bee, sa dea domnul sa iasa cum vrei tu, in lupta ta! Invidiez stradutele cu vegetatie. Eu inca nu am gasit una asa cum descrii tu! Eu ma innebunesc dupa copaci, paduri si parcuri care le imita! Dar nu ma mai fost de ani de zile intr-o padure ca cea de la mine de la tara, pe care o batea cand eram mica, in care gaseam tot felul de bunatati si unde vedeam, din cand in cand, caprioare. Acum am inteles ca nici nu mai exista! Au pus-o hotii jos!Bravo, Deliafairais! Bine ai facut!Dark, ca intotdeauna, o draguta! Bafta la loto!Bebelusi, asa facea si al meu cand nu-i mai ajungea papa la san, acum nu mai face!Eu ii voi da la bebe din borcanase doar in deplasare, in rest ii voi face eu papa. Si tata are gradina, si mama, si soacra-mea. Si la piata, cum zice si Bebelusi, in unele zone, vin si tarani cu produse bune. Soacra-mea sta la tara, si ce nu are ea imi cumpara de la consatenii ei, si ea stie care cum ingrasa pamantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna dimineata fetelor!

Va mai aduceti aminte de noi????????
Va citesc aproape in fiecare zi dar zau ca nu reusesc sa va si scriu . Ma chinui cateodata sa ajung cu cititul la zi ca raman in urma foarte mult. Toata ziua stau cu fetele mele , cu Ioana sunt singura pana la ora 15 cand vine si Ana de la gradinita , si apoi cu amandoua pana seara pe la 19-21 cand vine si tati de la munca . Este foarte greu sa ma ocup de amandoua si de casa in acelasi timp dar este si foarte frumos .
Ioana are acum 4 luni si 3 saptamani si 5720 gr . Ea a luat mai putin in greutate pana acum pentru ca a fost si racita vreo 2 saptamani . A avut o urata bronsiolita luata a zis dr. de la sora ei mai mare . Saptamana aceasta am scapat de ea in sfarsit si dr. ne-a facut si vaccinul de 4 luni cu care intarziasem 2 saptamani .
Acum suntem bine , si cred ca o sa apara si la noi dintisorii pentru ca baleste la greu , manutele tot timpul si le tine in gurita si roade la ele , se enerveaza si incepe sa planga.
O sa incerc sa fac tot posibilul sa va mai povestesc despre noi . Acum ma duc la Ioana se se maraie toata .

Va imbratisez si va pe toate si binenteles ca si toti bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Iris, nu prea vad efecte cu Galactogilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Lisa, Paula, sper ca ati trecut bine peste vaccin. la noi a fost super ok, mandra nu a tipat nici macar putin.
Andreea gata bagajele?
Aalina suna tare bine reteta aia a ta, o sa o fac si eu saptamana viitoare.
si eu sunt pro borcanele cand nu am surse sigure... sunt convinsa ca cele de acolo sunt mai safe si mai bune.
Alinooooo.... boierie!!! te-ai gandit si la altii amarati cand te rasfatai ieri?
Jasmi hahaha mistooo fara pampers!!!
catisto, bine ati revenit!
gatafug la cumparaturi ca vine pranzul si vin infometatii ... si nu am felul 2.
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Ne-am trezit. Si ne pregatim de plecareeee.
Nu stiu daca o sa mai pot intra zilele astea...
Daca nu, va doresc week-end placut si sa ne "vedem" cu bine marti.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

neata!

Alinooooo.... boierie!!! te-ai gandit si la altii amarati cand te rasfatai ieri?

AHHHH si ce bine a fost!! ....e bine cateodata sa mai ai si din astea...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La multi ani Maria Teodora a lui Oxigen
La multi ani Luis al lui Yashy

si nu in ultimul rand LA MULTI ANI VLADUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!iubitul lui mami si lui tati, cel mai dorit copil din lume a facut azi 4 lunicele

Declar treziri azi noapte la 12, la 2, la 5, la 7 si la 9

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu prestez lecturi cu Dorian. Habar nu am cand a invatat copilul asta sa citeasca da am zis ca e timpul sa si exersam impreuna. Ce repede trece timpul si deja ne pregatim de scoala

Fetelor pe mine cand ma apuca gatitul ma uit ce am prin casa si caut ceva retete pe net cu ingredientele date si mai si improvizez. Important e sa fie multe condimente mai ales acum.

Cat despre diversificare legume o sa ii dau de la ai mei din gradina si de la socri, la fel carne de pui de casa. Dorian pana la doi ani nu a primit altfel. Si branzica tot de casa a primit dupa un an parca. Si dupa doi ani lapte de la tara de la ai mei. Borcanele numai cand eram in concediu. Daca se intampla sa fie ora de masa si era musai sa plecam de acasa luam la noi intr-o punguta sigilata un borcanel si cu lingurita si prosopel.
Acum nu stiu cand voi incepe exact probabil va depinde daca vom merge sau nu in concediu spre sfarsit de august. Vad ca a luat bine in greutate luna asta si daca o tinem tot asa o mai amanam cu diversificarea pana venim acasa.
La Dorian am inceput cu sucurile. Acum insa cred ca voi incepe cu legumele.

Jasmi ai fost tare cu uitatul tau
Dark tinem pumnii la loto!
Alina distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vladut de bebelusi
Maria Teodora de Oxigen
Luis de Yashy

Mergi la inceput