Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bonne diminee

Da, frumos la intalneala, tare frumos

Am comunicat tare bine cu Iza de ai carei ochisori m-am indragosit iremediabil , la fel si de zambareata Mara care m-a lasat paf cu ce culoare de ochisori are .
GRuia este un expresiv si un dulce,un foarte dulce caruia dejetzelu ii place mai mult decat mancare si care ar cam lua-o el la pas asa nu prea are stare iar mamica dutza este extraordinara
Iar de soricel ce sa mai zic? Cu ochisorii lui albastrii ca cerul senin (moooooaaa ce-am scos-o ), este un bobocel tare cumintel, foarte cumintel, impresionant de cumintel ...tare cumintel... foarte cumintel si papacios... si ... si ... tre sa iau reteta neaparat

ratonelu sper sa se rezolve problemele si sper sa ne vedem la urmatoarea intalneala.

laureta, eu tot mai sper ...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza lasa ca tot frumoasa esti!Plus ca satenul e la moda!Eu,n-am cum merge la salon, imi fac manichiura, pedichiura acasa,ma dau cu autobronzant...sa vad cum rezolv cu vopsitulPluuus ca se simte la buzunar!
Monica

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Buna dimineata!

Scuze de disparitia subita, dar am fost iar plecati din Bucuresti cu 'probleme administrative'.Singura parte frumoasa a fost ca am fost la Busteni si ne-am umplut plamanii de aer curat..sau oricum mai curat ca aici.
Vineri plecam la Cheile Gradistei (fac 4 ani de cand sunt cu tati si inceputul relatiei noastre se leaga de locul respectiv), asa ca o sa disparem iar pana luni-marti.

Incerc sa recuperez din urma ca sa fiu si eu la zi.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, mie imi place cum iti sta!

Anca, ii pui picaturi in amandoi?

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

tzitziri, cand ai fost la busteni?

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si de la noi,
Am reusit sa citesc ce-ati scris, am vizionat poze frumoase cu mamici, pitici si burtici de nota 10.
Andy_galro, cu intarziere felicitari pt. cea de-a 2 a aniversare a casatoriei. Tot uit sa spun...am vazut pozici frumoase cu ginerica Andrei cheliuta. Acum parca ii ies si mai tare in evidenta ochisorii albastri. Referitor la diferenta de varsta de aprox. 5 ani, din proprie experienta, avand in vedere ca eu am o sora cu 5 ani mai mica, iti pot spune ca la un moment dat se creeaza un gol...unul dintre copii ajunge la varsta adolescentei, pe cand celalalt este copil. La noi a fost o perioada dificila, ea nu ma intelegea pe mine, mie mi se parea prea copil si asa mai departe. Insa dupa ce a implinit si ea 17-18 ani lucrurile s-au reglat si acum avem o relatie super. Bafta multa la licenta!
Giulianna, am citit ca i-ai luat ham lui Edi...spune-mi si mie te rog dc. hamul il sustine la fel cum l-ai tine tu de manute. Eva merge foarte bine si mai nou si rapid tinuta de manute si ne cam cocoseaza.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am vazut pozele . Monicule, un mare pentru burtica ta.

Claudinna, da, in a amandoi ochisorii ii pun, desi doar la unul a aparut secretia. Dar se mai freaca ea si il poate imbolnavi si pe celalalt.

Ham ... hmmm, nu dati cu rosii, dar mie nu-mi place deloc, mi se par tare chinuiti bebicii tinuti asa. Asa ca eu nu-i voi cumpara Carlei.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca spune-mi te rog cum se manifeste conjuctivita? Si Crina face urdori la ochisori si sper sa nu aiba si ea

Oana bun venit, sper ca ai rezolvat problemele pentru cei 4 ani si la cat mai multi

Si noi avem 2 hamuri dar sincer nu imi place sa le folosesc...imi e ca se invata cu el si nu va merge bine...adica se va sti sprijinit, ajutat cumva

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

Monica, sper si eu...poate de Rusalii...
Bitza
Oana , la multi ani...iubiti!
Rox, bruneta cu silueta.na, stiu sa fac versuri.
laura
anca, stiu ca e mult mai bine....dar trebuie sa si putem...
iar teroristu....mai e doar putin racit....dar la fel de terorist.aseara, de exemplu, la culcare...o ora a urlat.pur si simplu. nu conta in brate, in pat, cu lumina, fara...etcasa..de distractie.
Angelynna, imi pare rau....
v-ati interesat ..preturi chirii etc?
sau poate voi va cumparati.
andreeaneata
noi n-avem voie sa cumparam premergator, ham...dupa doctori nici sa-l lasam sase ridice in picioare(desi el a inceput s-o faca)ca nu tine piciorusele bine..etc
deci...io sa-i strig cochilului"culcat"...cum il vad ca da semne....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, felicitari si sa fie bine si sa aiba Gruia in primavara ce o fi sa fie

Claudinna, am fost de duminica pana ieri...ne-am suprapus pe acolo?

Ange

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput