Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 3
claudinna spune:
of, rotonelu, chiar tr sa va mutati? asha e, uneori familia iti poate face mai mult rau...din pacate
AlexaM are o librarie...dar nu stiu exact unde
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata
Tren la 7, cu opriri in halta la 5...la 5.30...la 6....la 6.30...
Angelyna , Bitza multam de cafea fetelor, o savurez acum
ratonel
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Claudina pe cutie scria saten foarte deschis....sper ca m=am linistit e data asta si nu ma mai fac singura acasa. O sa astept sa se mai duca din culoare, am folosit o vopsea slaba fara amoniac, si nu mai fac prostioare E aproape negru acum
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
ratonelu spune:
la multe lunite, Sofia!!!!
rox.
Nerantula, deci motivat am lipsit, da? poate mai facem o "incercare" luni...ca sunt iar libera ...de rusalii, de data asta.
sper sa vin atunci....altfel tac malc d-acu' incolo....
clau, da, trebuie sa ne mutam. am stat la ai lui...ne-a chemat, dupa 6luni de convietuire, socru cel marinimos si ne-a spus ca socrela "s-a imbolnavit de nervi", nu mai poate suporta..deci sa ne mutam.
scurt si la obiect.
ne-am mutat apoi la unchi-miu...nu intru in amanunte....cat de apropiate sunt familiile etc si aucm...tre sa ne mutam c anu mai poate suporta...nervii lu fiimiu...chiraieli noaptea...faptu c-am indraznit sa-i consum niste paste fainoase...kkt-uri d-astea...
...cand erram la ai lui, ii reprosam sotului si nu intelegeam d c ii venea s-o ia razna, acum el face la fel si ...nici el nu intelege.
...si asta e partea frumoasa din poveste.
imi cer scuze.....m-am racorit si eu...ca tot ploua.
alexa si mami spune:
neata! Clau la ora aia se trezise Cipri pt tzitzeala. Ratonel, nashpa moment.
alexa, cipri si mami
ratonelu spune:
si cu intarziere...la multe luniteee...pt
Sebastian
Dimitri
Vlad
Anna
...klemi, ma bucur ca ati dezertat si voi din clubul...bebeilor-bufnitelor de noapte.
deci...am ramas...asa putini...sau numai noivorba aia, fiecare cochil e unic in felul lui.
anca81 spune:
Hehehe, noi am avut tren doar la 6 si apoi la 8
Ochisorul e mai bine dar fac tratament acum 7 zile, nu vreau sa recidiveze. Eu nu pot sa-i pun picaturi cu ajutorul nimanui, doar singura, ii dau ceva in manute, stau cu sticluta deasupra ochilor si tooooooot astept momentul prielnic. Oricum foarte multe picaturi meg pe langa dar asta e, mai bine astept sa deschida ea ochisorii decat sa o fortez.
Unde pot vedea pozele de la intalnirea voastra? Cred ca am ratat link-ul.
Anna, Sofia, Vlad, Sebastian, Dimitri
Ratonelule, imi pare rau ca trebuie sa va mutati dar poate e mai bine sa locuiti singuri. Cum e teroristul, i-a trecut raceala?
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
angelynna82 spune:
Claudinna da e cam grasuna, dar va da ea jos cand incepe sa mearga
Anna, Sofia, Vlad, Sebastian, Dimitri
Ratonelu stiu cum e...cam aceiasi situatie e si la noi
Bobocul meu doarme cam de vreo ora....sper sa mai doarma inca una
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina