Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 21
nikolici spune:
BABYTZAla care din urmatoarele te-ai referit???
MORTÁL, mortali, -e, adj. L Care provoaca; moartea, aducator de moarte; ucigator.; Salt mortal ; acrobatica; foarte periculoasa;, constând dintr-o micare de rotire totala; a corpului în aer. 2. Specific unui mort (II), ca de mort. 3. (Arg.) Extraordinar, nemaipomenit (de bun, de frumos etc.). – Din lat. mortalis, it. mortale
le: eu cred ca la faza cu acrobatia...NU ESTE ASA???![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Babytza, nu m-am hotarat inca la doctor, as vrea sa fie unul de la Polizu sau Municipal, ideea e ca vreau, dupa nastere, sa stau cu bebe in camera (cred ca si cfr2 are aceasta politica, nu?). Sunt, deci, in cautare .. o prima optiune ar fi Alina Dascalu, doctorita andreutzei si a evei, insa tocmai am (re)citit povestea AndreeiC de aici de pe forum, care a murit in 2006 la nastere cu aceasta doctorita si am o retinere Moni, eu la Medicover merg numai pentru analize gratuite in sarcina, pentru asta am nevoie de recomandare de la un doctor de-al lor, si am citit numai de bine de Hamid, chiar ma interesam de nasterea la Filantropia, unde e el, insa chiar si in aripa noua, politica e aceeasi, bebeii stau separat. O sa merg in continuare la vreun noname pentru recomandarea de analize la Medicover, decat sa mai dau cu capul in zid la vreun renumit. Deci, am simptome de sarcina: plang cel putin o data pe zi, am nervi cu carul, capul in nori si vizite dese la toaleta .. asta ca tot m-a intrebat renumitul daca am simptome deja, ca nu-i prea venea a crede ca-s insarcinata. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ ![]() |
Si la Giulesti poti sta cu bebe in camera dupa nastere...
Daca ai nevoie de "o pila" la ei sa-mi spui.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Vreau si eu kk moale la gruiaaaaa! El face niste bombite si se chinuie atat de mult si plange pentru o maslinita de ti se rupe inima .. tratamentul homeopat, asa partial cat am putut sa-i dau, nu are (inca) nici un efect, supozitoarele le scoate intregi, lass baby nu primeste decat ff greu ... uof, ce mila imi e de el!Si papa si iaurtel aproape zilnic, dimineata nu lipseste para din piure, ieri i-am facut para+prune si tot nimic Problema cred ca e de la lichide, ca nu bea deloc altceva decat tzitzi, o sa-l mai chinui cu canita cu cioc, dar nu stie sa inchita apa, se joaca cu ciocul, ii curge tot din guritza pe el, dar rareori aud sa si inghita ceva ..Anca, burtica e invizibila pana acum (in sensul maternitatii, adica www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ ![]() |
La noi functioneaza cartoful. 2 zile nu i-am pus cartof in papa si a inceput sa faca deja mai tare...de aseara i-am introdus iar cartof (i-am dat ciorbita de vacuta facuta pt noi dar inainte sa pun sare si bors si a fost tare yummy) si azi a facut deja de 2 ori pasta. Prima oara a avut asa ca un dopulet apoi normal...zic si eu ca la noi functioneaza...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
_irina_ spune:
Luminita multa multa sanatate hunilor!
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

5+ 
.. tratamentul homeopat, asa partial cat am putut sa-i dau, nu are (inca) nici un efect, supozitoarele le scoate intregi, lass baby nu primeste decat ff greu ... uof, ce mila imi e de el!