Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatzu si de la noi,

Scuze ca nu am mai dat nici un semn, insa am tot fost plecate de acasa...din motive de spargeri pereti a la vecinii de sus plus bormasini, flexuri si tzipete intre cei care lucrau sus.Parca am bloc facut din hartie nene, se aude si musca de la vecini.Ma rog...eu luni si marti am tot stat pe afara ca sa linistesc copilul, sa poata dormi...am fost geva gen homeless....si cu Karinutza racita.
Insa marti seara mi-am dat seama ca am preluat si eu viruselul si sunt si eu MUC cel mic...asa ca din planurile ce le facusem cu ceva zile inainte si anume sa plecam la mare, s-a ales praful si pulberea si am plecat la munte, ieri pt. prima data singurele in masina...fugind de zgomotul din apartament plus ce este pe afara in jurul blocului, se fac parcari si gradini la ordinul domnului primar...asa ca noi doua suntem in vacantza la bunici la Breaza si incercam sa ne recuperam, asa cum putem.
Multumim fetelor care au intrebat de noi...suntem bine cu muci, adika mucoase vesele eu putzin dizzy iar Kiki cu al 4 lea dintzoc iesit azi cu sange pe gingiutza.Noi sa fim sanatoase si voioase ceea ce uram tuturor

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

nerantula nu-mi iese din cap ca esti gravida..parca sunt si eu gravida cu tine.Cred ca este un sentiment care incearca multe mamici de pe forum..Cred ca dc zici ca ai greturi voi avea si eu...stii cum au si taticii...sindromul taticilor gravizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, multumesc de raspuns , deocamdata spaima ei este ca fatul poate fi afectat chiar daca ea nu face boala, adica, asa cum i-a spus doctorita ei, 'prin aer'??

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Miruna as vrea sa stiu si eu mai mult de HS si metoda Montessori, poate ai timp si pe scurt ne luminezi si pe noi.
Ma tot gandesc la ce ai zis cu metodele de pedepsire a copiilor in gardinitza...si incerc sa gasesc o alternativa care sa nu para atat de drastica si umilitoare.

Mergi la inceput

Legat de ham...eu intentionez sa ii iau, motivele mele au fost foarte bine structurate de Babymom.
So what daca cuiva o sa i se para ca e copilul in lesa si nu o sa dea bine pe retina...o fac pentru binele amandurora, atat pentru mine cat si pentru ea.
Vreau unul roz in picatzele.Sorry eu sunt fun roz pt bebice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Noi suntem in parc, in pat nu avea chef sa doarma....

Anca nu face moale de la iaurtel, face de trei ori pe zi,dar normal, chiar foarte tare uneori....Inainte de diversificare facea kk la 4 zile...

July ma bucur ca ai scris Nu m-am sparat, cum sa ma supar...si eu mai fac asa cu telefonul, ma uit seara la el....

Andy uffff si voi cu plansete la somnic.... Imi pare rau ....

Lumi pupici hunilor Sa iasa bine analizele !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

babytza test pt tine...poti sa faci capitol nou???din parc de acolo de pe banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ada, multumesc de raspuns , deocamdata spaima ei este ca fatul poate fi afectat chiar daca ea nu face boala, adica, asa cum i-a spus doctorita ei, 'prin aer'??

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

nu stiu sa-ti spun nimic de asta, la mine a fost clar boala asa ca m-am focusat pe cum ma descurc cu asta.
Pe de alta parte, gandeste-te asa:
1) cate povesti cu educatoare de gradinita gravide, cu boala facuta (deci imunitate "istorica") si cu epidemie de varicela in desfasurare poti gasi?
Iti spun eu, multe. Si au fost toate ok, nu am auzit de bebe cu probleme din asta
2) cate femei (including educatoarele de mai sus) cu imunitate "istorica" la RUBEOLA au copii care fac boala sau intalnesc epidemia si nu au nimic? Doar se face analiza in sarcina tocmai pt asta. Sa se asigure ca FEMEIA GRAVIDA nu face rubeola... ca are imunitate la ea.

asta gandesc eu. Mai multe, de la un virusolog, sau de la un ginecolog cu experienta si deschis la cap.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ma bag sa va fac capitol nou, dar serviti rabdari prajite doo cani la leu intre timp, ca am cupil super marait, mai dau o tasta, mai fug la el, si tot asa

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nikolici esti mortala......

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput