Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 18
musettepink spune:
Neata!
Hai ma Ratonelule ca nu are copilul nimic la cap...am auzit in parc de copii care plang tot asa toata noaptea,e adevarat ca nu rad,doar urla,e in parc o mamica care de 10 luni de cand a nascut nu a dormit o noapte cap coada asa de des se trezeste si plange bebelusul ei si e perfect sanatos.Imi imaginez ce greu iti este.Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Babytza sanatate!
Lumi sper ca sunteti mai bine!Santate multa!
Cd distractie placuta!

de
Luca
babytza spune:
Anca ma bucur sa ii treaca 
Noi adunat cu tot cu iaurtel avem cam asa : dimineata 210ml lapte, apoi 70-80 cereale cu lapte, dupa-amiaza 200 iaurtel si seara 120-150 lapte. Dar seara nu a mai papat in ultimele zile. L-a refuzat.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Bitza multam de cafea, am mare nevoie 
Piticul meu s-a trezit pe la 6, a papat un
apoi nani, acum se joaca cu sticla pe jos...e singura chestie care o face sa NU mai tipe 
Nerantula lasa copilul in pace ca nu are nimic, Crina uneori se trezeste plangand rau de tot, ii trece si zambeste, asa ca relax mami 
Babytza uofff vad ca la voi raceala e in floare,
am sa treaca
Lumi voi ce faceti? 
Ma bucr sa aud ca este mai bine Carla 
Musette si Anamona 
Va servesc cu ciocolta amaruie 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
ratonelu spune:
stiu, exagerez
dar cand toti ne spun .."are ceva, nu e normal, nu e posibil, nu se poate, n-am mai vazut asa ceva"....
aaa
da, chiar, peste tot ni se spune"n-am mai vazut asa copil,...."
cre ca nu e un compliment, cu siguranta.![]()
multumim pt incurajari!...deci..n-are nimic....inseaman ca doar ii place sa se distreze...pe seama noastra!![]()

asta vroiam sa stiu de mai fac si altii asa.daca il doare, il doare si inbrate si nu mai rade.
deci, fite.....sau a vrut sa sarbatorim ca azi e ziua lui tati!
oricum, pe mine ma puteti suna la orice ora....fara sa va faceti probleme...ca ne treziti
e si asta un castig.
bitza, cum mai sunteti?
lumi, voi?
monica, musette
nerantula, ce semnatura, dom'le![]()
rox..tinem pumnii la baietel sa iasa mai repede dintocu'
Nerantula spune:
Carla, imi pare rau ca te consumi asa, dar nu-ti mai fa si ganduri negre, copilul e foarte ok, intr-adevar probabil are multa nevoie de tine, mai ales ca ziua nu prea esti langa el. Si sigur preia si din stresul vostru, am inteles ca trebuie sa va mutati iar, probabil nici voi nu sunteti prea calmi in jurul lui.
Babytza, si Gruia il are rosu de cand se chinuie asa, dar se chinuie, crede-ma, nu vrei sa-i vezi
Evident, vreau un scaun normal, nu moale! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
Nerantula spune:
Moni, in sarcina cu Gruia am avut ceva greturi, fara [vomit], insa am fost foarte, foarte sensibila la mirosuri. Si oboseam foarte repede.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
luminita2008 spune:
Buna dimineata.
Am dus mostrele de kk la spital, situatia e mai buna totusi decat ieri...cred. pe dupa-amiza astept rezultatele. Cu raceala stam prost, deocamdata doar la Edi.... am avut o noapte cu treziri dese, aspirat si urlete. stereo, caci fratica Robi plange cand plange Edi si invers....

... amandoi au facut cearcane, de la atatea incercari prin care au trecut zilele astea... mi se rupe sufletul.... Edi si-a mai pierdut si din voiosie, a fost moale toata dimineata si eu imi cam pierd mintile...
Oana, au acceptat Biotics cu lapte, si ieri si azi. cred ca deja vad rezultatele...
Baby_boy, multumim frumos.
Nocom, nu cred ca te poate trage cineva la raspundere ca nu ai timp de forum, cand timpul ti-l imparti intre familie si casa. Te pup, eu una ma bucur ca intri fie si macar o data pe saptamana.
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
laureta spune:
Moni as vrea tare mult sa ajung la dr Sai dar nu ne potrivim deloc cu programul. Eu pot sa ajung numai seara dupa 7 juma cand vine tati sa ne duca cu masina( ca deh noi merem tot familionul
).
La Medicover am abonament si noroc ca au medici pina seara tarziu, asa am mai rezolvat pina acum problemele.
Mi e dor de ea chiar si asa doar de o discutie, mi e tare draga
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
JulyMorning spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Am zis sa mai dau si eu un semn de viata, ca mai intreaba lumea de noi si nu e frumos sa dispari ca magarul in... ceatza
Asa ca bine v-am gasit, nu prea am citit din urma vreo 6 capitole ca am fost plecati o saptamana si ati scriiiiiiiis de numa'. Deci nu sunt foarte la curent, dar vreu sa o felicit pe Nerantula pt burticoasa si sa ii tin pumnii sa fie o sarcina asa cum si-o doreste. Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit, m-am gandit la mine, la noi, ca ne mai dorim un bebe, dar momentan este undeva in viitorul nedefinit. 
Babytza am vazut ca intrebai de noi... multumim, suntem bine, crestem, facem tot felul de chestii si devine din ce in ce mai demanding. Eu stau f prost la capitolul organizare, nu apuc sa fac mai nimic prin casa si tot timpul ba sunt vase de spalat, ba de facut curat, ba una, ba alta... da' in general imi iau copilul si plec in parc si uit de ele
. Apropo, sorry ca n-am raspuns ieri la tel, dormeam cu fi'mea. N-am iesit in parc pt ca a facut acu 2 zile putin de febra si s-a dat drumul la robinetul cu muci si am zis ca mai bine mai stam o zi in casa. Sper ca nu te-ai suparat ca nu te-am mai sunat inapoi, dar am vazut apelul seara tarziu. Si sper ca sunteti mai bine, am citit ca si la voi s-a dat drumul un pic la robinetul ala

Miruna Am vazut ca discutai de HS si ca te intereseaza metoda Montessori. Stiu ca exista o gradi in Bucuresti bazata pe aceasta metoda, ce impresie ti-a facut? Si eu am un cui cu gradinitile si metodele de la noi, desi nu cunosc foarte multe, dar nu prea am auzit multe de bine. Si desi la noi inca nu arde subiectul, ma tot gandesc la asta din cand in cand.
Ma duc la teancul de vase si poate mai am timp azi...
Pupam fetele si piticii
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
luminita2008 spune:
Angelynna, cum spuneam, nu suntem prea bine.... sper sa ne treaca problema de la stomacel si sa ne canalizam pe raceala, am intrerupt tratamentul ptr raceala, deja le-am dat prea multe medicamente
....
Ada, merci, salvat la favorite, imi place hamul. Am rezolvat si cu Biotics.
Noi de la Fe ne-am constipat. Tot picaturi Haussman. Stiu totusi ca poate avea ca efect advers si scaune moi...
Nerantula, imi pare rau ptr ce s-a intamplat la doctor. Bine ca esti cu capul pe umeri si nu apleci urechea.... Doamne, mare-i gradina...
Despre alaptarea in tandem, nu stiu sa-ti spun prea multe. Dar sunt sigura ca parerile, ca si experientele, despre acest subiect sunt impartite si te sfatuiesc sa fii rezervata cu privire la ce citesti pe internet. Si mai cred ca nu va fi usor la inceput, dar ca este 'o treaba' care se poate face si care merita orice sacrificii. Iar tu esti o tipa desteapta cu o vointa f mare si sunt sigura ca vei reusi. Succes.
Cd-ule, sper sa ai parte de vreme buuna, drum bun si relaxare!
Noi am amanat plecarea la munte, era preconizata saptamana viitoare, dar suntem prea bolnavi si nu ma risc
.... o sa plecam cred in 3 saptamani, sa fiu eu sigura ca a trecut tot raul![]()
Anamona
Anca, multumesc! Nu suntem f bine, din pacate... voi sper ca sunteti ok, da? Tie ti-a trecut raceala?
Ratonel, nici eu nu cred ca aveti probleme. E un copilut mai dificil, asa e firea lui, cand agitat, cand senin, trebuie doar si mai muuuulta rabdare si sunt sigura ca va trece de faza asta... eu mai mult decat o vorba buna nu pot face, din pacate....
Musette, multumesc... sper sa ne revenim... curand, ca nu ma mai tin nervii. 
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)