Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Neata 
Bitza multam de cafelutza 
M-a luat si pe mine raceala
Dar el parca are mai putini mucisori
I-am luat eu pe toti .....
Copilul asta al meu nu mai sta locului in pat...vrea non stop in piciore. E asa de incantat de descoperire , ca numai asta face
De somn nu mai avem nevoie, trebuie sa ies cu el pe afara, altfel nu stiu cum sa il mai adorm ziua.... Cand a descoperit intorsul pe burta, doua nopti nu a dormit, sa vedem acum cand intelege ca nu ii ia nimeni reusita inapoi ![]()
La multe lunite Irina de clau geo , Andrei de Dya , Dragos de Guru !!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Nerantula spune:
Buna dimineata! 
Bitza, multumim de cafea!
Babytza, felicitari soricelului iar tie ce sa-ti urez, spate de otel ... si Gruia la fel, de cand a descoperit statul in picioare (de muuuuult, cam pe la 6 luni, daca nu si mai devreme) si mersul sustinut, in casa nu mai ai trai cu el daca nu-l tii sa mearga, in sling face cam la Oadu de Ada, se arunca intr-o parte sa ajunga pe jos sa mearga ... mare noroc ca acum il tin de manute, nu de subtiori, si la un metru jumate la mine nu ma mai aplec decat putin!
Miruna
[emoticon de usurare]
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
anca81 spune:
'neatza! Bitza, multumim de cafea 
Nerantula, ce face burtica 
Lumi, sper ca sunt mai bine hunii azi, imi pare rau ca sunt bolnaviori.
CD, drum bun si distractie placuta 
Vad ca si Carla a inceput sa faca kk moale, cam 2-3/zi, e in grafic, nu? La noi cred ca e din cauza iaurtului pe care il consuma, mai nou in mancare ii pun Campina iar seara inainte de culcare, dat fiind ca nu mai vrea lapte, ii dau cate un Humana.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Nerantula spune:
Vreau si eu kk moale la gruiaaaaa! El face niste bombite si se chinuie atat de mult si plange pentru o maslinita de ti se rupe inima
.. tratamentul homeopat, asa partial cat am putut sa-i dau, nu are (inca) nici un efect, supozitoarele le scoate intregi, lass baby nu primeste decat ff greu ... uof, ce mila imi e de el!
Si papa si iaurtel aproape zilnic, dimineata nu lipseste para din piure, ieri i-am facut para+prune si tot nimic
Problema cred ca e de la lichide, ca nu bea deloc altceva decat tzitzi, o sa-l mai chinui cu canita cu cioc, dar nu stie sa inchita apa, se joaca cu ciocul, ii curge tot din guritza pe el, dar rareori aud sa si inghita ceva ..
Anca, burtica e invizibila pana acum (in sensul maternitatii, adica
), sanii nu au inceput sa fie sensibili, parca nici la toaleta nu mai merg asa des ... e loc de ceva paranoia de primul trimestru, vad
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
ratonelu spune:
neata si de la noi.
stiu c-o sa va stresez..sunt convinsa.
dar...ori copilul meu e cel mai terorist, ori are ceva....cum spun doct destepti, la cap.
tot programul de ieri pe scurt: s-a trezit la 7:30(culmeaa!!!)...somn 11-13...si apoi culcat abia 22:00.
trezit la 1..si pana la 5 urleteeeeeee....urlete...rasete in hohot..iar urlete..iar rade..iar urla...4 ore nu a vrut decat in brate..dar nu oricum, ci plimbat prin casa.adika...sa-l tinem in brate si sa stam asezati,..oriunde, chiar si pe coji de nuca, nuuuu..!!!!cum te asezai, cu el in brate, cum urla.
nu mai inteleg nimic.dinti nu avem.de aproape 3luni face asa.
chiar cred ca e ceva ....la capsor.oricat incercam noi sa ne mintim.acum urla, peste 5min rade, peste alte 2min urla...si tot asa.
anca81 spune:
Ratonelu, eu nu cred ca are nimic Sasha la cap, c'mon. Cred ca e un copil care are nevoie de ffff multa atentie si dragoste. Nu-ti mai face atatea griji 
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
la multe lunite sanatoase si linistite ....Irina, Andrei, Dragos.!
babymom...ne dai tort? sa fie din cafea...cu nes....si cu scobitori pt ochi.
rox, nerantula, anca, bitza,miruna.
babytza spune:
Carla ce vorbe sunt astea ????
Si al meu face asa, acum tipa, acum rade
Si al meu vrea tot asa cand e in brate. Sa stam in picioare, sa il plimbam , sa ii aratam casa
Jos e naspa, il arde, il inteapa , il musca de popou
Anca cum e Carla cu ochisorii ? 
Nerantula nu iti doresti sa faca moale, crede-ma
David face de ieri mai moale si e varza de rosu ce e la fundulet
Ma ustura pe mine cand il vad asa .....La noi sigur vine dintisorul
E umflat si se vede clar in gingiuta.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
anca81 spune:
Babytza, e mai bine, doar dimineata mai are un punctulet uscat. Ii pun 7 zile Ciloxan si sper sa nu recidiveze. Macar de data asta n-am mai facut si eu. Papa soricelul lapte? Carla doar dimineata + cu cereale dupa amiaza. Maxim 300 ml/zi.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
monica_dicut spune:
NEatza si de la noi.
laureta, nu mai mergi la Claudia Sai??
Nerantula, eu simptome n-am avut nici prima data nici acum. N-am stiut ce-s alea greturi, sani umflati, mers la pipi noaptea (pana acum
ca deja ma trezesc minim o data dar nu in primele luni)
La mine a fost 
la greu ca asa m-am prins acum a doua oara si bazaiala nene
, am bazait in primele luni de mama mama... deci nu cred ca e o problema ca n-ai simptome. In plus parca stiam ca se zice ca dupa 6-7 saptamani apar. Eu iti doresc oricum sa ai sarcina usoara si musai fara greturi. CHiar, la Gruia ai avut greturi???
everybody 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
25+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata