Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula dupa ce am auzit vorbindu-se de ea si corelat cu ce vad ca iti doresti tu. Dar se exclude asa ca am raspuns de amorul scrisului Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Sper sa nu te fi suparat
, Imi pare rau daca a sunat nepotrivit postarea mea in legatura cu ea, intai am intrebat si apoi am gasit info asta, eu nu-mi imaginez nasterea fara epidurala, pur si simplu am pragul durerii foarte jos. Orice sfat e binevenit, nu e amorul scrisului, voi alege dintre mai multe optiuni, la un moment dat.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
anamona spune:
hei
mai aparem si nou dupa chiul din motive de somn la 9 seara:))
am vazut pozici superbe din parcul IOR, de la mare cu alex de boo si cu hunii pretiosi in carucioarele irlandeze 

boo, legat de sliguri, eu am ambele tipuri: dupa ce am fost entuziasmata de cel fix acum as zice ca e mai bun ala reglabil:
- cand mi-am luat slingul fix era primavara, acum e vara si am haine mai subtiri, parca si slingul e mai largut....nu stiu ce va fi la iarna....
- cel cu inel se regleaza o singura data si il lasi asa. Dupa ce pui copilul in el ii mai faci un reglaj foarte fin ca sa se fixeze mai bine.
- daca optezi pt slingul cu inel, sa ceri unul mai mic, sa nu atarne mult material pe langa tine (eu am unul f mare si ma cam deranjeaza treaba asta)
Oricum sunt convinsa ca daca prinzi drag de slinguri, o sa vrei ambele tipuri, chit ca o sa le vrei doar pt diversitate de culori :)
anamona spune:
ada, nerantula - apropo de ecograf performant la CMU: au 2 f bune in clinicile de pe Clucerului (Triumf) si Baneasa.
Nerantula daca vrei reco de dr ecografist bun la cmu, da-mi un pm
nu vreau sa te intorc din drum, dar de iosub nu am auzit f multe chestii bune.
CD27 spune:
multumim de urari
la moeciu mergem claudina
am umplut o valiza numai pentru Mik
probabil voi folosi doar jumate din ce am luat dar...
o sacosa mare cu jucarii, o sacosa de cora cu borcanase, vesela si alte minuni, carucior, patutz+niste perne de la canapea pe post de saltea
, acum sa vedem unde mai indesam si valiza cu hainele noastre, intr-un peugeot 206![]()
Bobocei raciti, sa va faceti bine repede de tot
Alexia, ce mare te-ai facut

Mami de Mikul Robert Constantin

anamona spune:
babymom, intrebare:
e posibil ca thea sa nu manance mai mult de 40g pt ca nu i s-a largit stomacul?
si noi avem aceaisi problema in timpul zilei...70 ml lapte in 9 ore
mai mananca 70g de cereale (70ml lapte +3 linguri cereale) si 40 f crema de legume cu/fara pui
babymom75 spune:
Nerantula, vad ca esti in cautare de ginecolog. Am o fosta colega de facultate care a nascut in decembrie la Municipal. A fost foarte multumita. Daca doresti pot sa cer informatii. 
Anamona
Ce mai faceti voi - tu si scumpa de Thea?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona e posibil ca thea sa nu manance mai mult de 40g pt ca nu i s-a largit stomacul? |
Anamona, nu stiu daca asta e motivul, sau mananca putin pt. ca asa doreste ea. In urma cu 3-4 sapt. si Dragos manca doar cam 50-60g de mancare. Nici acum nu ma pot lauda cu cantitati prea mari; cred ca media zilnica e de max. 90-100g/masa. A avut zile cand a mancat si 160g sau 180g, dar cred ca au fost o intamplare. Eu i-am inlocuit deocamdata ( desi nu complet si nu constant, ci dupa cum vrea el ) 2 mese: cea de la pranz si cea de seara.
Daca Thea pare satisfacuta cu cantitatea asta si creste in greutate, eu zic sa nu-ti bati capul.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
bitza2008 spune:
Neatza!
pt toata lumea!
La noi printre nori urati se mai arata soarele!M-am saturat de ploaie!!
O zi buna tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Muuh spune:
Nerantula nu m-am suparat mi-am dat seama ca am facut o recomandare fara sa stiu prea multe amanunte si ca am raspuns la un post al tau dupa ce tu luasesi deja o decizie deci practic puteam sa tac, de asta am scris ca e de amorul scrisului. Probabil skills-urile de exprimare functionau cu mari sincope la ora aia. 

Asa nasol este?
de
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole