Colectia de toamna - iarna 2005 (239)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitaco spune:
Lavi o rugaminte Mare. Poti sa imi dai pe PM nr de la vila LUCIA din Eforie si sa imi spui cam care sunt conditiile si daca se poate gati ceva supita pt un bb de 9 luni. Au bucatarie utilata ?Finii vor sa merga in eforie cu bb mic.Multumesc anticipat. 
Felicitari Silviei si concediu placut.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
gabitaco spune:
Scuze pt restul fetelor...da nu am citit decat ultima pagina...![]()
Citesc diseara si revin cu impresii/comentarii/pareri....dar acum sunt pe fuga...tre sa plecam in juma de ora...
pt toate fetele.
PS. De cand am citit eu si pana am scris voi ati mai scris 2 pagini...![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
mihaela_80 spune:
mandy, 

lavi, drum bun sa aveti, concediu frumos!
noki si anda, si voua week-end placut!
catutza spune:
Lavi , drum bun si concediu placut! sa va intoarceti sanatosi si relaxati....si cu multe poze normal ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
madau spune:
Fimea s-a improprietarit azi...l-a pacalit pe taica-su si i-a cumparat televizor Disney Princess, cu DVD 
, s-a rezolvat scandalul pe televizoare![]()
Lavi concediu placut!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
maria_alexia spune:
Se pare ca raceala lui Cristi s-a incununat si cu o otita, s-a trezit plangand de durere de ureche
Duminica, evident.
N-am mai avut niciodata asa ceva - cum pot sa-l ajut?
Are cineva cumva salvate sfaturile Andei? 
Ceva mai tarziu o sa incerc sa sun si doctora...