Colectia de toamna - iarna 2005 (239)
Raspunsuri - Pagina 19
Gandacel spune:
Buna!
Anda, eu abia acum citesc, dar sigur e alergie. Da-i un antialergic, sa-i treaca mai repede si crema de gabenele. Si... distractie placuta!
Ina, bravo si din partea noastra pt Rachie, Bogdan a stat si el o vreme cuminte la serbare, dupa care tot la mine a venit! Iar cantecele le zice din varful buzelor...
Ce isi aminteste??? Enorm de multe. N-am timp decat pt un exemplu, dar sunt multe de tot. Ma intreaba zilele trecute, cand treceam pe langa o curte: mami, unde e floarea soarelui? Eu: care floarea soarelui?! Aia, de aici. De unde? Aia, din curte!!! care curte? Aia, mamiiiii!!! Si-mi arata o curte pe langa care am trecut zilnic, care anul trecut avea o floarea soarelui inalta, de se vedea peste gard, iar eu il ridicam in brate, ca sa arunce si el un ochi s-o vada. Acolo era, mi-am amintit si eu dupa un efort de memorie! Normal ca n-am mai vazut-o de un an...
Stefania, pe de alta parte, uita de la mana pana la gura! Mi se pare foarte ciudat, complet anormal... dar n-am ce-i face! Ma enervez de multe ori, ca nu mai stie acum unde si-a lasat lucrurile in urma cu un minut! Si urla de se zgaltaie peretii ca vrea aia si nu stie unde este!!! Eu nici atat! Si uite asa ne petrecem perioade bune din zi cautand prin toate ungherele ceva ce tocmai a lasat din mana domnisoara si nu poate trai fara! Bogdan, cooperant, bineinteles ma ajuta cu cautatul si de cele mai multe ori victoria este a lui! Mare bucurie!!!
Va pupic si sper sa mai revin curand.
roxisialexia spune:
super super perlele copilasilor
-maya,sarah,nichita,vladone
anda, vezi ce grija are nic de tine?
sa stii ca pete din astea face matei de la caldura. poate fi si ceva alimentar sau de la nisip. have fun in week!
noki si tie un week de vis! 
La multi ani, Leea si Madutza 
ganda 

lavi, concediu placut, vreme frumoasa, copilasi veseli, poze multe si multa distractie. 
mai vroiam sa zic ceva dar s-a trezit matei, sper sa mai pot reveni mai traziu
felicia74 spune:
Mey, dar ce aveti de va cereti atata scuze? Mie imi place la nebunie sa fac haz de necaz, e pasiunea mea. Deh, bucuresteanca get-beget (mitica, adica
)
Maria-Alexia cred ca te referi la Polyvital. Au gust usor acrisor, dar tot le-am pus intr-o lingurita de suc.
Multa sanatate puilor! Brrr, urata mi-e perioada asta de refacere dupa viroza, tin minte si acum ca o prindeam pe Ilinca si-i mai dadeam o seringa de ceai, numai sa bea ceva![]()
Iar cand ii dadeam picaturile ma urcam deasupra ei, cu picioarele ii tineam mainile si-i turnam minunile pe gat, ca daca nu le inghitea in intregime nu-si faceau efectul. Horror!
Anda uite, bun copil, ai cine sa-ti aduca aminte ce trebuie sa faci.
Xandra ce bine ca ai mai dat pe la noi
Ce razboinic s-a facut Vlad.
Azi am fost la gradi, s-o cunoc si eu pe doamna, si am fost incantata. Mi-a povestit o multime despre gradi, program, asteptari etc. Si pare o tipa calma si placuta.
ilenutza spune:
Hello,
ati fost taare harnicutze!2 pagini, wow!
Salut intai pe Gandacel si Ina- si multe ganduri bune!
Sa stiti ca la mare vremea s-a cam zburlit, e cald dar bate un vant rece, sper sa nu se raceasca apa marii!
Noki, sa nu uiti ce ai promis!!!!
Xandra si MIri- imi sunteti datoare cu o intalnire !sper ca nu ati uitat!
Aseara am fost la plimbare in Mamaia si iarasi m-au oripilat preturile de aici.Zboara banutii ca altceva, eu nu cred ca as veni ca turist aici
decat pentru un weekend.
Feli, sa inteleg ca aveti casuta noua? pune-ma si pe mine la curent , daca ai timp in 2 vorbe.
Duminica ne intoarcem in Bucuresti, as mai fi zacut pe aici dar am treaba pe acolo.
Despre concedii - in sfarsit am gasit cine sa o ajute pe mama cat timp ii lasam pe copii la ea, o amica de-a ei care o sa doarma aici, deci avem cale libera la planuri.Se pare ca o mergem in Elvetia, langa un lac, abia astept.Noi nu ne facem concediile cu copii, pe ei o sa ii ducem la munte vreo saptamana prin august.Dar nu ma mustra constiinta pentru ca noi am facut aproape in fiecare weekend cate o iesire din Bucuresti cu ei, o excursie de o zi si a fost super.Am fost la Sinaia de cateva ori, la Tulcea, la Ruse, la Vulcanii norosi, deci i-am plimbat si pe ei.
Va pupic
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
lavi02 spune:
xandra
beton Vladone!!!
Sarah, ia aminte!
maria insanatosire puilor si bafta sa ajungeti la vreo mare! 
Feli nu mai am numarul.
ilenutza misto in Elvetia!!! De abia astept sa vad pozele. ![]()
xandra28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 xandra beton Vladone!!!Sarah, ia aminte! |
lavi, alta data ti-as fi dat dreptate, acum sunt convinsa ca sarah nu-l mai cunoaste... desi el imi mai zice din cand in cand: cand ne vedem cu sarah? prin aprilie, cand a avut enterocolita, se imbraca la un moment dat hotarat si-mi zice: vreau sa ma duci la sarah!
oricum, el are 2 expresii caraghioase: cand ii e sete imi zice: vreau sa beau si cand vrea afara zice: ma duc la fetite (are 2 fetite surori preferate)...
feli, nu e razboinic vlad, as vrea eu cateodata, tare mai tremura chilotii pe el dar se da si el mare
ile, n-am uitat ar nu vezi ca suntem mereu in contratimp?
madau spune:
Hai ca tot suntem la stadiul de perle, sa va zic ultima a Mirunei..calda cum se zice. Acum in timp ce veneam din parc a facut kk o vrabiuta chiar in palma ei. L-am sunat pe tasu, i-a povestit cu lux de amanunte tot procesul tehnologic al intamplarii
la care tasu foarte senin.." sa te duci sa joci la loto sa ne imbogatim". Inchidem...mergem la piata, cand ajungem in dreptul agentiei loto incepe sa strige cat o tinea gura..."Maaammmiiiii, trebuie sa intram la loto, sa ne imbogatim, iau numerele cu mana asta unde a facut kk vrabiuta...asa mi-a zis tati". Va dati seama ca au ras si curcile![]()
Ma duc s-o scot din apa ca se spala pe maini de 20 de minute...cred ca-si ia si pielea nu doar mizeria![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
mandyksch spune:
Ca sa va mai descretiti fruntile ![]()
Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, primul ministru al Romāniei s-a gāndit sa aduca 9 experti japonezi pe posturile de ministri.
Iata noii ministri:
1. Nimika Nuidamoka
2. Yaspaga Shidute
3. Vreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Winoakuma Kuosuma
6. Furatzara Kutotu
7. Bagabany Labayatu
8. Totkumita Madeskurk
9. Nufurytu Furyo
Week-end placut si vacanta placuta celor care urmeaza sa se astearna la drum 
maria_alexia spune:
Ma bucur sa vad ca nu suntem singurii baietei razboinici pe-aici, asta apropos de ce povestesc Ilenutza si Xandra
. Si de saptamana asta, am, aflat si eu, mama inculta, ce-i ala bakugan, copilul stia de o gramada de ei de la gradinita, dar eu nu vroiam sa pricep
. Asa ca suntem in randul lumii, avem si bakugan acasa. Sper numai sa nu afle prea curand ca pentru joc ii trebuie minim 3 minunatenii.
Si tot legat de asta, nu incetez sa ma minunez cat de diferiti pot fi copiii, si in speta fetele fata de baieti. Se pare ca suntem caz tipic: aceeasi parinti si bunici, aceleasi jucarii, si totusi: Cristi e pasionat numai de surubarit, luptat, masini & co. iar Ana, cat e de mica, face niste faze
: nu pleaca la plimbare daca n-are si un pantof - pe alese! - in mana, pe orice se catara face si o pirueta, ca altfel n-ar fi cataratul pe scaunel/masuta complet
, imi fura margelele si tot asa.
Asta ca sa mai zica cineva ca vin din educatie preocuparile diferite ale baietilor resp. fetelor ![]()