Colectia de toamna - iarna 2005 (239)
Raspunsuri - Pagina 18
Noki_Lara spune:
Feli, hi hi hi..de belea soarecu'. Nu mai stiu niciun faiantar, stiam mai demult, dar am pierdut legatura cu ei.
Copiii vostri au amintiri vechi de luni de zile?
Aseara m-a mirat Sarah foarte tare, cand vazand un cutcubeu imens pe cer, a zis ca ea a vazut si altadata curcubeu, si anume la munte. Am stat, m-am tot intrebat unde la munte, ca noi nu am prea fost la munte cu ea, ca sa-mi dau seama ca se refera la curcubeul vazut la Predel, pe serpentine, in drum spre Bistrita, pe 9 august anul trecut, adica acum 10 luni. Cum mi-am dat seama? Aveam o poza cu curcubeul in mobil...ca deh, io, baba, uitasem...
Si inca o judecata de valoare caraghioasa:
aseara, mama mea o intreba pe Sarah daca spalase sau nu marul pe care avea de gand sa i-l dea sa pape. Sarah isi da seama ca nu fusese atentadaca l-a spalat sua nu, ia o fatza serioasa, cere marul si punand mana pe el, declara decisa si in mod oficial: "da, l-ai spalat, ca e umed!"

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Da, Nati si-l aminteste pe bunicul care nu mai e
si isi aminteste diverse din Slovenia
, cum am fost cu trenuletul in pestera, etc. Si de la mare din Thassos.
Crezi ca Sarah nu-si aminteste marea de anul trecut?
Edit: Silvia a primit de la dna invatatoare lista cu ce trebuie sa contina bagajul pt tabara (mi-a placut lista, mi s-a parut f realista, de fapt imi place mult si invatatoarea ca om si mod de a gandi
). Asa ca m-au apucat emotiile de pe acum cum va fi sa o las pe Silviuk singura o saptamana.
Va fi prima oara mai mult de o zi fara mama sau bunica.
Da's convinsa ca e bine sa o las si sa o invat independenta. Deja isi face singura dus, doar pe cap o mai clatesc si eu o tura si ii pun balsamul (ea isi pune cam mult).
Rational sunt convinsa ca fac bine si va fi bine si ii va placea, da' inima de mama 
felicia74 spune:
buna. deci il astept pe boul asta sa vina bronzat de la mare. Sper sa nu faca insolatie, ca ma mai amana
Noki Ilinca rememoreaza mereu experienta de la botanik, face patura gramada pe pat si sare peste ea, ca cica sare in piscina. Of, si anul asta nu am bani de Turcia, si alesesem si niste locuri super. Poate la anul!
| Citat: |
| "da, l-ai spalat, ca e umed!" |
Super, e tare la deductii logice Sarah.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Si Daria isi aminteste de acum 2 ani de la mare (in Nisipuri) cand ne-am plimbat cu trenuletul , sau de anul trecut ca era salteuta gonflabila pe care topaia...
M-a mirat si pe mine ieri fii-mea cum a facut acordul la genitiv articuland - eram la masa si ca sa o faca sa manance taica-su i-a zis ca a terminat ciorbita inaintea ei , iar ea a raspuns "da, dar ai terminat si inaintea Cameliei!"
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Scuze Feli, da' pe mine m-a apucat rasu'
cu faiantarul bronzat.
Deci nu-ti doreai sa arate naspa, banuiesc!
E rasu-plansu.
Noki_Lara spune:
Daaaa, e mult mai sexy si util mai ales sa fie bronzat faiantarul. 

Feli- si pana la urma unde mergeti? Nu v-ar coafa Duni? E o soulutie low-budget excelenta, pe pielea me atestata anul trecut.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
Noki vrem sa mergem in nordul Moldovei si doar vreo 3 zile la mare. Deocamdata saptamana viitoare o debarcam pe Ili 2 saptamani la tara, ca bunica nu mai suporta caldura din bucuresti.
Lavi mai ai numarul de la firma aceea recomandata de Ela?
Am mai gasit un mester, iarasi "nemaipomenit", intr-o saptamana a terminat 2 pereti de sufragerie. Cica mai are 2 holuri, daca putem sa-l asteptam, bine, daca nu, nu![]()
In acest timp, eu n-am apa la baie, facem dus la bunici, copilul doarme tot acolo.
anda77 spune:
neata,
fetelor, multumesc de raspunsuri si aseara cand mi-au fost fte de folos si de dimi cand doar confirmau:)
treb'e sa fie ceva alergie, azi dimi erau o idee mai uscate, ofof, ce bine era daca nu-mi mostenea mie porcariile astea...
feli, scumpa ilinca cu filosofia ei conditionala:)
nu fi trista ca nu ai bani de turcia, o sa mergi la anul intr-un loc si mai frumos. cine o sa aiba baie frumoasa anul asta?!ha? trebuie s-o inaugurezi cu ceva spuma de calitate, sa-ti faci o sedinta de mini spa cu prosop cald, creme si masti si o sa te simti mai bine ref.la partea materiala.
inuta, pai asteptam rabdatoare poze cu terasica noua! pune si tu ghivece din teracota sau piatra, nu plastic sau ceramica subtire, si mari, p-alea nu le ia vantul. dar atentie ca alea din teracota (cele mai frumoase, dupa parerea mea:) usuca pamantul mai tare, trebuie udate florile cu cantitate mai mare de apa.
bravo pt nora-mea dezghetata pe scena!
maya si sarah par niste tipe fte lucide si practice:)
nichita imi aminteste destul de frecvent, dupa sau in timp ce iesim pe usa: vezi mami ca iar ti-ai uitat cafeaua!. deja are un aer plictisit cand imi spune:) (imi iau cafea dimineata intrun recipient tip termos).
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Hai ca m-ati distrat la culme cu faiantarul 
(Sorry, Feli, dar e bun si hazul de necaz
. Credeam ca numai noi am facut pe putin 6 ture de vizite prin mag. ca sa alegem o gresie si o faianta
)
Ai mei copii sunt storsi de viroza, cu febra se pare ca am terminat-o, dar mucesc si tusesc pana varsa. Ana e maraita si vrea numai in brate, iar Cristi...
Serios, inteleg ca e stors de viroza, dar pur si simplu nu ne mai intelegem: nu vrea sa manance, are nervi (si de foame, in mod cert), ne luptam toata ziua. Nu mai razbesc nici macar sa-i fac sa-si ia tratamentul
. Ca sa nu mai spun ca si eu sunt la fel de stoarsa post-viroza proprie si personala.
Feli
, cum se chemau vitaminele alea sub forma de picaturi care va placeau voua?
Sa aveti concedii (mari sau mici) frumoase si pline de soare!
Va invidiez (pozitiv, of course
), si inca mai sper sa ajungem si noi la vreo mare luna asta.
xandra28 spune:
Hello!
Ca de obicei, sunt la zi cu cititul dar cu maaari restante la postari!
Va multumesc celor care se gandesc la noi, Vlad nu mai este bolnav, de fapt nu a fost mare lucru, o viroza, problema la el este de fapt ca la fiecare viroza se pune pe tusit, si tusea ne tine destul... de data asta, datorita vremii, a tusit doar vreo 3 saptamani. In fine, sper sa ajungem cat de curand la mare, vorba andei, sa mai traga si el un aerosol...
Anda, Vlad a avut niste blande pe piele acum vreo luna dar erau altfel, pete mai mari si parca mai umflate. Am fost cu el la urgenta, n-au stiut sa ne zica ce-are, au zic ca e un fel de urticarie si i-au facut o injectie cu hidrocortizon + regim 2 zile si i-au trecut imediat.
Vad ca se inmultesc perlele, sa va povestesc si eu una proaspata de-a lui Vladone: aseara am iesit cu vlad afara si tocmai incepuse sa ploua, la care el: mami, mi-e frica de ploaie. ii explic eu: mami, esti barbatel, baieteilor nu le e frica, sunt neinfricati, la care el: si se bat! si bat fetitele! eu ii explic: mami, e cel mai urat lucru sa bati o fetita, pe fetite trebuie sa le inviti afara, la un suc, la un loc de joaca. el: ba nu, baieteii nu invita fetitele afara! le invita la prostii!!!!!!!
La multi ani sarbatoritelor si distractie placuta in w/e!