Colectia de toamna - iarna 2005 (239)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ilenutza , de ce nu incerci tu sa gasesti pe cineva cunoscut din interiorul gradinitei? eu zic sa incerci cu vorba buna, sa mergi eventual sa mai vorbesti pe acolo.In niciun caz bani ca daca asa le inveti nu e bine , eu nu sunt de acord cu banii dati aiurea, mai ales acolo unde nu e cazul.
Oricum in toamna se mai retrag deci mai aveti sanse sa intrati la gradi dorita (noi am intrat aici la sf lui noiembrie )

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

HELP!
Lui Nic i-au aparut niste chestii suspecte pe burta, cumva in jurul buricului, ca niste blande asa...zice ca nu-l mananca. nu are febra, are nas infundat de 4 zile, nu stiu dk are vreo legatura.
noi n-am avut nicio boala de copilarie, nu stiu cum debuteaza, cum arata etc.
maine ne ducem la mare, adica trebuyia.
VA ROG UITATI-VA PE POZA ASTA, SA-MI SPUNETI DACA SEAMANA CU CEVA CE AU AVUT AI VOSTRI COPII:
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/3-4%20ani/?action=view¤t=IMG_1562.jpg

daca nu trece pana maine ne ducem la dr. dar poate trece. chestia e ca eu nu am facut inca bagajele si nu stiu daca sa ma apuc de ele, adica daca este evident debut de rujeola, rubeola, varsat, pojar (asta era rujeola?)draci baltati etc. fac bagaje sau nu?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, varicela nu-i, asta-i sigur. Contra rubeolei si rujeolei ati facut vaccin (ROR-ul) si ar fi avut si febra. Cel mai probabil sunt de la caldura, si al meu a avut ceva in genul asta recent, pe burtica, dar mai inghinal. Doctora a zis ca nu e nimic, ceea ce va dorim si voua.
Unde plecati in concediu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maria , merci, deci sa fac bagaje zici. nu plecam in concediu, maine il iau de la gradi si ne ducem 2 zile la nasa-sa la mare. atat. sa traga si nasul lui un aerosol.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

nu e ziua taniei azi, ghiciti a cui e.

haide ca incerc eu; Mirabilis, cumva?
daca nu ma inseala memoria, acum citiva ani pe vremea asta spunea ca-i ziua ei, ii vin socrii in vizita si nu stia ce sa le gateasca...
am dreptate?

Anda, sper sa fie doar o urticarie sau vreo iritatie si sa reusiti sa va duceti linistiti la mare.

cu terasa ,am terminat in mare, eh, ar mai fi de facut suporturile ptr flori ( am pus temporar ghivecele pe balustrada si mi-au fost azvirlite cit colo de vant)de facut bancutele si de vopsit (lemnul trebuie lasat cca un an sa iasa nu stiu ce chimicale din el, si dupa aceea trebuie data vopsea).
am ramas restanta cu pozele de la bucatarie ( si acolo mai am de cautat manere argintate ptr dulapuri cind voi avea timp )
cele de la subsolul casei ( acolo mai am de pus tablorui, de decorat, etc.,) si terasa.
motivul ptr care nu am pus pozele pina acum este ca le-am descarcat intr-un computer vechi ( pe cele de anul trecut, de cind am facut subsolul) altele pe laptotp si pe computerul de lucru. pai, de unde sa mai iau pozele cu inainte si dupa, ca sint ravasite peste tot, trebuie sa-mi fac ordine si la poze, dar am prea multe - mii - si nu stiu cum o sa le sortez pe evenimente, etc. si sa le pun pe caprarii.

Pentru viitor mai am in plan sa schimb culoarea dulapurilor de la bucatarie cu o culoare mai neutra ca nu fie contrastul dintre ele si electrocasnice prea puternic .mi-e teama insa sa incerc alte culori in afara de crem, bej, pe care le pot asorta cu orice. cind Rachie o sa creasca mai mare nu ma indoiesc nici o clipita ca o sa-mi incarce peretii cu cele mai extravagante culori.

Acum pun poze in ct. comun, sa nu uit, ca pina o sa-mi aduc aminte data viitoare, probabil o sa ne mutam la alta casa.

Fee , tu in ce faza esti cu lucrarile casei?

Madaule drag , wow,, ce experienta cumplita cu accidentul, ce sperietura pe bietele de voi!

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua in luna iunie!

Nokisor

Lavi , sanatate lui Virgil, sa va linistiti cu spaima de capusa.

Cami , superba tu, Dariuca si sora ta. Foarte frumoase pozele de la nunta.Casa de piatra proaspetilor insuratei!
Cine era barbatul -vedeta din poza, vag imi aduc aminte si nu stiu de unde sa-l iau.

Ganda(cica) chiar mi-era dor de tine! bafta cu inscrierea la gradi. Of, ce greu este sa ne inscriem copiii la cite o gradi sau scoala!

Mandy , iti doresc sa iei decizia cea mai bunam cu serviciul.

Miha , tare Maya cu perla ei. Sa aveti timp bun la Brasov!

Mara - . Am citit comentarii despre pozele cu Flavi si Stef dar nu am gasit poze in ct comun, probabil ca le-ai pus pe aici si cum eu citesc din an in Paste, de-aceea nu le-am vazut.

Roxi , anul acesta stam prin zona casei . nu stiu daca venim anul viitor in tara, de cite ori mi-am facut planuri de venire, nu mi s-au indeplinit , asa ca mi-am propus sa ma las de sportul asta si sa vad ce surprize mi se rezerva.

Maria , sanatate puisorilor.

Uitai sa va spui; saptamina trecuta fata mea a avut serbare, au cintat trei cintecele, in engleza, franceza si limbajul semnelor si am ramas muta de uimire cind am vazut ca nu a avut nici o rezerva fata de numerosul public, canta tare , cu gura pin' la urechi, ceva de genul "auziti-ma si vedeti-ma cine mi-s! " tareee mandra de ea. toate educatoarele ei au laudat-o ca nu le-a lasat balta pe scena , ceilalti copilasi din clasa ei au fost mai speriati. eu credeam ca o sa aiba trac, o sa se sperie, nu o sa vrea sa cante, aiurea, toata scena era a ei, parca era stapina pe-acolo.

ah, cit e' ceasul, voi incepeti lucrul si eu va tin de vorba
va pup si o zi buna, fug la culcutza.

PS - am intrat sa adaug cite un -cel la fiecare, ca pusesem prea putine ( de, astazi sint darnica, ce sa zic! )

People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda la rujeola si rubeola sunt pete cat pui cu degetul, de dimensiuni si forme variate (nu neaparat rotunde) si oarecum mai rare intre ele. Am avut eu la 8 si 9 ani deci stiu cum sunt. Si sora-mea.
Varicela nici.
99,9% ca e alergie. Posibil sa fie alergie la ceva ce a mancat.
Nati a fecut verile trecute acest gen de bubute de la caldura, la ceafa, pe spate si pe burtica, zonele unde era acoperita si transpira. Eu am facut acest gen de bubute pe brate intr-o zi in care am stat mult in soare - alergie de la soare.
Fa bagaje si da-i antialergice.

Ina tare draguti puii tai! Spor la terminarea renovarilor.

Maria mi-a zis sora-mea ca si ea a avut o capusa acum cativa ani, dar si-a scos-o imediat si n-am mai avut nicio pb dupa aia. Sper, DF sa nu fie pb nici la Virgil.

Aseara a avut Silvia serbare, s-a terminat clasa I !!!

Maine plecam in Cro. Cu bagajele-s in pom, dar m-oi descurca.

Miha Redoxon e vitamina C de 1000 de unitati efervescenta, se recomanda 1/zi in apropierea vreunei gripe, in stari de oboseala... si nu-i voie sa o iei seara ca nu te lasa sa dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor din Bucuresti, stiti vreun faiantar de incredere?

Ca cel cu care am vorbit noi si trebuia sa vina azi (asta dupa ce ne-a tot amanat de vreo 3 zile, ca mai avea lucrare si nu o termina) a plecat la mare azi dimineata
Asta dupa ce aseara ne-a zis ca sigur vine Sa nu-i impusti?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

lavi felicitari Silviei ptr terminat cls I si sejur fara probleme in Croatia.

anda si noi votam tot ptr alergie. Fa bagajele

Ina dar tu ai muncitori angajati, sau faci tu mare parte din lucruri?

Aseara Ilinca a facut o traznaie: era in sufragere si s-a urcat pe umerii lui Doru (care statea momentan pe jos). In timp ce Doru ii tot zicea sa se dea jos (ea cica "nu ca sunt atenta"), poc cade cu fruntea in masa de sufragerie. Evident a facut un cucui, dar amuzanta a fost reactia ei "post-trauma" - printre suspine zicea "eu credeam ca nu o sa cad, mi-as fi dorit sa fiu cuminte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Anda, si io zic la fel, ca sunt bubite de caldura sau alergie la ceva. Voi unde va domiciliati la mare? In Olimp?

LAvi- doamne, sf de clasa I. Cum a trecut timpul...parca numai ieri veneai cu Silviuca rusinoasa la intanirea de burtici.

Mandy- wow...pai cursa asta e tz-intr-unul, ca la sampon: bani, cura de slabire, distractie, povesti...

Ina- spor la restul renovarilor. Cu pozele...ce sa mai zic si eu: scosesem vreo 500 d ebucati pe hartie, in decmbrei. Abia duminica trecuta am avut timp s ale bag in albume. Deci dupa jumatate de an.

Mihaela_80- ce figura e Maya.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli greu sa gasesti faiantar sa vina cand promite.

Faine perlutele de Ilinca si Maya!

Mergi la inceput