Colectia de toamna - iarna 2005 (239)
Raspunsuri - Pagina 16
mandyksch spune:
Leea, Madutza, La Multi Ani! fericiti si cu bucurii si din partea noastra.
Lavi, hi-hi-hi (fac si eu ca Noki
), poate ai dreptate, aseara ma lua peste picior sotu, zice "da' accepta oferta aceea pe care ai primit-o ca o sa castigi de doua ori, una la mana vii acasa cu bani, doi la mana faci si cura de slabire si vii cu kg in minus". Cea de-a doua parte se referea la faptul ca in cele 30 de zile de drumetie se fac cam 600 km pe jos (20 km/zi)
. Asa pt o saptamana m-as sacrifica eu, dar mai mult nu as putea sta fara ai mei.
Gandacel spune:
Multam de incurajari, merci de sugestie, Anda! Am bagat-o la cap.
Feliii, tocmai tu nu ai auzit de gradi a noastra???
Lavi, din pacate la gradi lui Bogdan are 0 locuri la grupa mica... nu stiu de ce. In schimb are 40 la mijlocie, 2 grupe adica, iar grupa lui Bogdan are 26... Am inteles ca mai inscriu cativa, mai mititei... nu stiu ce sa inteleg din toate astea! La anul, cine o sa fie grupa mijlocie, daca mica nu este?? Intrebari fara raspuns. Ca sa nu mai zic ca la 12 iunie oricum se inchidea gradinita, pt ca ne-au anuntat ca intra in lucrari de extindere!!! Si atunci, de ce nu au grupa mica?
Cat despre cure si alte cele, pe mine n-o sa ma auziti ca ma plang de kg in plus, ci de lipsa formei... dar ce pot face? Astept sa fac 40 de ani ca sa merg la o sala, ceva, sa ma mai tonific... sau sa zic ca ideea e sa mai creasca putin copiii? ![]()
mandyksch spune:
Dintre avantajele oraselor mici: la camin la Kriszti sunt inca locuri disponibile si la gradi.
Feli, inca nu i-am dat raspuns la tipul asta, ma tenteaza f tare recunosc, dar mi-e frica ca nu o sa pot face fata.
felicia74 spune:
Intrebare: maine ma duc la gradi, sa o cunosc si eu pe "doamna". Am luat o cutie meseriasa de fursecuri daneze, un pachet de cafea de 500 gr si maine mai iau flori. E putin?![]()
Uitandu-ma la subiectul de anul trecut (cand unii copii scapau de pampers, oh, ce vremuri), am citit ca Madau se plangea ca mama sa nu se simte bine. madau cum mai e acum?
camelia_daniela spune:
Leea si Madutza, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si noroc! 

Mandy, tin pumnii sa reusesti sa iei decizia buna! 
Mandy, referitor la gradinite ... si noi locuim intrun oras mic, insa gradinita cea mai apropiata de noi e una de "fitze" asa ca trebuie sa mergem la cea mai departe de casa
!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mihaela_80 spune:
buna ziua,
Perla fierbinte a fiica-mii:
O rugasem sa ma lase un pic in liniste la baie, ma bazaiam cu epilatorul. A stat cam un sfert de gamba
dupa care navaleste in baie:
-Mama, am descoperit ceva! Eu nu pot sa tin gura inchisa atunci cand vorbesc.
eu, cu naduf: - Mami, din pacate tu nu poti sa tii niciodata gura inchisa.
Se gandeste un pic.
- Ba da, pot. Cand mergem la doamna Dorina sa imi ia microbi din gat cu lopatica.![]()
S-a inteles, sper, ca era vorba de exudat. Da, numai atunci tine copilul meu gura inchisa.
Am luat examenul cu calificativul bine, sunt cu invatatura la genunchiul broastei, avand in vedere faptul ca ar mai fi de facut n nivele pana la perfectiunea vorbitorului nativ. Desi le-am zis eu lor, am auzit in Nemtia destui care n-ar lua examenul C2.
Leea si Madutza, La multi ani fericiti, sa fiti sanatoase si cu mult noroc!
proadelina, spor la scris lucrarea si bafta la examen!
miri, felicitari pentru student. La ce e, la transporturi?![]()
ilenutza, eu sunt in tabara cu vorba buna, nu de alta, dar o sa mai ai nevoie si pentru Andrei. E posibil sa isi doreasca o spaga consistenta, dar de multe ori obtii ce vrei si cu rugaminti. Ce vreau sa spun e sa nu-i dai impresia ca nu te supui autoritatii ei, ci ca o recunosti si o admiri pana la cer si inapoi. E dreptul tau, asa e, dar uite ca ea ti-l poate nega, asa ca mai bine o convingi cu frumosul.
lavi, ce-i aia Redoxon? un inlocuitor de cafea?
maria, cum sunteti? sper ca mai bine.
Gandacel, sanatate multa pt toti 3! Cu gradinita, nu stiu ce sa spun...cred ca daca as avea eu 2 copii de varsta asa apropiate i-as da la stat, in aceeasi grupa. E minimizata si perioada de adaptare si e mai protejat si bugetul familiei. Eu cred ca se va adapta Stefania bine in grupa lui Bogdan din toamna, fetitele sunt mai adaptabile iar copilul cu un frate mai mare e oricum putin inaintea varstei lui.
felicia, noi de 3 ani n-am mai avut gripa, sau parca odata, cred ca organismul dezvolta macar o imunitate temporara iar noi am fost total descoperiti. ah, nici o suparare cu parcul, eram numai curioasa de impresiile tale. Eu n-am nici o contributie/ influenta oricum, de asta nu simt ca as apartine zonei asteia, dar stiu ca de cand m-am intors in Bucuresti mi se tot pare ca s-a schimbat mult componenta po****tiei, in favoarea coloratilor. Mai ales la generatia de 15-20 de ani e foarte evident, cred ca dupa revolutie ei au continuat sa faca multi copii, iar femeile majoritare s-au bucurat ca puteau convrola nasterile si au facut maxim 1. Si acum se vede. Nu stiu daca ati citit "Ceasornicarul orb", de Richard Dawkins, un neo-darwinist, e f inveresanta. Pana la urma castiga cei care se reproduc mai eficient.
mandy, oau, 20 de km pe zi. dar si eu m-as duce. nu cred ca ceilalti (statistic vorbind) vor fi intr-o forma fizica atat de buna incat sa ramai tu la urma si sa ii incurci. mai putin daca e vorba de participanti la Ironman in drum spre cantonament.
maria_alexia spune:
Hehe, si ziceati voi ca daca vine primavara, luna mai etc., scapam de raceli, tuse si muci???
Sanatate multa bolnaviorilor! 
Noi suntem tot mucosi si tusitori, dar febra e mai decenta, in jur de 38 la ambii, si scade la antitermice. O fi "doar" o viroza. Maine primim si rezultatul la exudat, sper sa nu iasa nimic urat.
Lavi, o sa fie bine cu capusa! Eu ma tot intreb: daca nu citeam subiectul cu pricina de pe forum, oare ne mai stresam asa? Capuse tot sunt de cand e lumea... Probabil la semnele mai clare (craterul acela tipic), s-ar fi alertat cineva. Iar daca a primit si antibioticul asa de curand, sigur va fi bine!
Mandy, wow, esti tare. Imi place ca nu stai pe loc, mai intai scoala de soferi, acum noul job cu tradusul... Felicitari! Nu-mi venea nici mie sa cred: deci e vorba sa te incumeti la o luna de mers pe jos cate 20 km zilnic ???
La multi ani sarbatoritelor Leea si Madutza! Sper sa mai treceti pe-aici cu vesti-povesti
Sa vedem daca reusesc sa vizionez si ceva poze pana mai dorm piticii - de-abia astept!
mandyksch spune:
Cami, multu'
.Totusi fata de amaritul nostru de oras Buzau e metropola
Trimite-o pe Daria la soacra-sa.![]()
Mihaela, mie nu mi-e frica de 20 km/zi, ca banuiesc ca tot mi-as intra in ritm cumva, mi-e ca toata ziua non-stop va trebui sa traduc conversatiile participantilor si ca nu o sa fac fata.
Am mai facut asta acu cativa ani si m-a terminat.
M-am enervat pe maica-mea adineauri, cica trebuie sa il duc pe Kriszti la psiholog sa ne spuna de ce plange cand trebuie sa isi spuna poezia la serbare si de ce se teme daca vede o multime de oameni necunoscuti.
PS Maria, mie mi-a lipsit mai mereu curajul...ce sa fac trebuie sa mai schimb lucrurile din cand in cand, ca daca nu le forteaza altcineva ![]()
A, si drumetia e deschisa pentru oricine, e fara taxa, fara nimic.Cine doreste se poate alatura, nu e obligatoriu pentru 30 de zile, se poate doar si pentru cateva zile.
ilenutza spune:
Leea si Madutza, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si noroc!
La capitolul kg eu am ajuns sa fiu la fel ca inainte peste tot mai putin la piept, eunde sunt cu cativa cm mai mare si la burta unde am o masa gelatinoasa de grasimica, moale, naspa si pe care numai cu exercitii o sa o dau jos!Drastice si indelungate!inca mai meditez asupra problemei!
Am inteles:Vorba dulce mult aduce!Da' o suta de euro o fi putin?Sa le facem 2?
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Gandacel spune:
Mandy, m-am distrat la faza cu dusul la psiholog.
Mihaela, daca ar fi asa de simplu... am vrut s-o dau pe Stefania in grupa cu Bogdan, dar nu mi-au primit-o, nu mi-o primesc nici in toamna!!! Pur si simplu nu vor, nu stiu ce asteapta, de cunoscut ne cunoastem (si ma stie tot cartierul), cadouri am dat mereu, consistente, rugaminti am bagat... frumos vorbesc... nu stiu ce sa mai fac. Culmea este ca voiam sa zic ca si arat a persoana decenta, adica-s blonda cu ochi albastri, ma imbrac decent... dar mi-am dat seama ca au avut mai multa trecere doamnele cu fuste multe pe acolo, decat am avut eu! Cred ca o sa incerc la alta gradi, asta inseamna stres de la capat, alte relatii, alte cadouri, garantii zero, distanta mai mare de casa.
Voi vedea.
Acum sanatosi sa fim, eu doar atat imi doresc si va doresc, in rest facem noi incat sa fie bine!