Colectia de toamna - iarna 2005 (239)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aoleu, am dat o raita in prima pagina...si nu am gasit "decat" urmatoarele:

Leea, La muuuuulti ani plini de impliniri, noroc si sanatate pentru acum 2 zile.Intra si tu cu ceva prospaturi.

Madutza- La multi ani si tie, pentru ieri, nu stiu daca ne mai citesti, poate totusi revii in colectie!

Deci avem sarbatorita pe 9, pe 10, da' nu am gasit-o pe cea de pe 11, azi. Andache, scoate odata iepurele din palarie!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mi-am dat seama ca nu cred ca vrea sa scriu aici asa ca uitati ce-am zis.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Iar n-am mai scris de mult!!! Imi pare rau de tot, stiu ca n-am scuze, dar tot o sa ma iertati, pt ca am enorm de munca la serviciu, pt ca am fost (suntem) iar bolnavi cu febra peste 40 si infectii minunate in gat si nasucuri, eu la fel doar ca raman rece... Pt ca duc singura copiii la gradi, ii aduc tot singura, pt ca am multe alte probleme de sanatate, pt ca sunt singura saptamana asta toata, ca tati e peste mari si tari... si ca sunt doar un om sa le fac pe toate.
La multi ani sarbatoritelor de zilele astea calduroase, sanatate si tot ce va doriti!
De cand nu am mai scris au fost evenimente notabile pt noi, adica furtuna aceea dintr-o seara de marti... cand acoperisul gradinitei lui Bogdan a plecat la plimbare si drept urmare gradinita s-a inchis! Poate ati aflat de pe la TV sau din ziare... suntem celebri, singura gradinita din Bucuresti. Asa ca amandoi copiii mei merg la gradinita particulara a Stefaniei, de marti incoace (pe BANI!), ca pana acum au stat acasa bolnavi, acum tot bolnavi sunt la gradi. Lui Bogdan nu ii place!!!! Imi vine sa mor... E o gradinita aerisita, luminoasa, spatioasa, cu multi copii, educatoare dragute, cu care era si obisnuit, ca a mai fost ocazional pe acolo... Ei, acum, cand stie ca gradi a lui s-a inchis ca i-a zburat acoperisul (a povestit Bogdan pe la toata lumea!) nu mai vrea deloc la Stefania! Plange de mi se rupe sufletul. Nici nu stiu daca asta e momentul sa caut pt amandoi o alta gradi de stat (daca tot nu mi-a primit-o pe Stefania din toamna!) sau ce sa fac. Daca asa va face oriunde l-as duce, pt ca s-a obisnuit cu educatoarele si colegii lui? Daca in alta parte plang amandoi??? Ca macar Stefania e linistita.
Nooo, ca m-am descarcat putin aici. Sunt obosita moarta. Ma simt putin nostalgica, pt ca am biroul peste drum de un liceu, unde e serbare de sfarsit de an si canta "Ani de liceu"... cei mai frumosi ani ai tineretii mele! Si in nostalgia mea, m-am gandit ca mai am niste prietene de ani frumosi, astia ai bebeluseniei copiilor mei.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gandacel, o sa se reobisnuiasca. du-i la gradi de stat daca te impovareaza costul particulara la amandoi. si daca plang, nu o sa se intample o vesnicie asta. cu banii salvati de la particulara pt 2 copii, i-as mitui putin sa se inveseleasca cu o minijucarie noua zilnic daca sunt cuminti si nu plang, timp de prima saptamana de exemplu.
chiar daca ti-ar parea superficiala metoda, ia totusi in considerare ca tine ocupata mintea copilului si da roade, parol, in cazuri de neconsolare. la ei nici nu se mai pune problema de adaptare dificila la prima gradi din viata.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacica poate se repara totusi pana in toamna gradinita lui Bogdan! Si de la anul o introduci si pe Stefania. Poate reusesti chiar din timpul anului, o mai intrebi pe directoare daca s-a mai eliberat vreun loc la grupa mica..

Ciudata forumista care nu vrea sa-si deconspire ziua.
Ce sa mai zic, fiecare le avem pe ale noastre.

Leea & Madutza la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am recuperat si eu cu pozele din contul comun. Super-super-super. Eu nu o sa pun deocamdata ca nu vreau sa il vedeti pe Kriszti in plin "spectacol". Sper si eu sa ii treaca faza asta de sensibilitate.

A, si tin neaparat sa va spun ca sunt f invidioasa pe fetele care au pus poze in contul comun...mey, sunteti asa de subtirele ca mie imi vina sa plang cand ma gandesc la propria-mi persoana.Orice as face nu vrea sa se miste acul cantarului in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mey, eu am cautat in subiectul de anul trecut, nu am urat nimanui LMA pe 11 iunie, a cui o fi fost ziua?
Anyway
Leea si Madutza sa fiti fericite si sanatoase o suta de ani! Si sa ne mai scrieti si noua ceva, ca nu mai stim mare lucru de voi.

Joy socrul meu a reusit sa faca o combinatie cu gradi si ne-a iesit treaba. Am scris la vremea respectiva, probabil ca nu ai avut timp sa citesti.

Culmea, fetelor, e ca nimeni dintre copiii din parc nu au fost admisi, sunt pe lista de asteptare. Ptr ca nu au marcat. Acum urmeaza sa se roage de doamnele educatoare sa mareasca grupa. De fapt, nu ma mai mira nimic.

Asa ca Ilenutza nu va ramane decat sa te duci sa mai vorbesti cu cineva de la gradi, poate o doamna mai amabila sa puna o vorba buna... Si fii cat de draguta poti, nu are rost sa te certi cu ele, ca este posibil sa-l fie mai reci cu Vic. Oricum avem nevoie de ele, in final, nu?

Gandacel habar n-aveam ca o gradi a ramas fara acoperis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy concluzia mea e ca fiecare se vede pe sine si pe celelalte

Mergi la inceput

Mihaela dar cum reusiti sa raciti asa des? O fi din cauza schimbarii climei?
da, Tineretului mi s-a parut altfel... Fara suparare, a doua zi am fost in Titan si era alta atmosfera. Ma rog, duminica seara cand am fost in parcul tau era si concert Smiley, de aceea au venit o gramada de adolescenti (multi cu niste maniere, bleah), dar am mai fost si in alte dati si am zis ca o sa aleg alte locuri de plimbare.

Mandy DU-TE! Auzi la ea, ca e obositor. Dar cand ti se mai ofera asa ceva? Iti dai seama ce experienta interesanta va fi? N-o vei uita toata viata, altii si-ar dori sa traiasca asa ceva.

Miri felicitari ptr admitere

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

deci Mandy se crede grasa, Lavi tinea acum cateva luni cura de slabire, Noki se infometeaza oricum demult mai ramane sa ma cred si eu si gata, a innebunit lumea.

Mergi la inceput